MASTERSTUDIES

Se alla masterprogram i Internredovisning på distans i Nordamerika 2020/2021

En mästare 's examen är en forskarutbildning akademiska examen. Man måste redan ha en grundexamen att ansöka om en master 's program. De flesta master 's utbildningsprogram skulle kräver studenterna att slutföra en master ' s avhandling eller uppsats.

En MSc i ekonomistyrning är utformad för att hjälpa eleverna att utveckla en fördjupad förståelse för revision, företagsledning och informationssystem. Den Civilingenjör i Management redovisning ger studenterna möjlighet att bearbeta och bidra en konkurrensfördel för den rikedom och samhällets utveckling.

Distansutbildning är en metod för att leverera utbildning till elever som inte är fysiskt närvarande på campus. Olika undersökningar har visat att distansutbildning program kan vara så effektiva som konventionella klassrummet program ibland ännu bättre!

Från inhemska civilisationer till dagens moderna imperier, har Nordamerika massor av hands-on utbildningsmöjligheter att erbjuda forskare. Fylld med en rad olika kulturer, kan eleverna utbilda sig i väl avrundad sätt.

Börja idag Bästa masterprogrammen i Internredovisning på distans i Nordamerika 2020/2021

1 Resultat i Internredovisning, Nordamerika, Distansutbildning Filter

M.Acc. med en koncentration inom ledningsredovisning

Nova Southeastern University, H. Wayne Huizenga College of Business & Entrepreneurship
Magisterexamen
Jan 2021
<
Heltid
<
12 månader
28 Dec 2020
Engelska
Campusstudier
Internet

Flytta din redovisningskarriär framåt genom att bli den typ av revisor som kan vägleda och skapa värde för alla organisationer. Eftersom dagens ekonomiska miljö fortsätter att ...

Läs mer