MASTERSTUDIES

Hitta masterprogram i Internredovisning på distans i Fort Lauderdale, Amerikas förenta stater 2020/2021

En masterexamen är den första högre examen man kan ta efter att man tagit en kandidatexamen. Att ta en masterexamen tar vanligtvis två år när man studerar på heltid, vilket i det amerikanska systemet motsvarar 36 till 54 studiepoäng.  

Studenter som bedriver en utbildning i ekonomistyrning brukar få akademisk kunskap och praktiska färdigheter för att bli en ledare i näringslivet. Vissa ämnen som program erbjuder är budgetering, företagsorganisation, ekonomihantering och kostnadskontroll.

Distansutbildning är en metod för att leverera utbildning till elever som inte är fysiskt närvarande på campus. Olika undersökningar har visat att distansutbildning program kan vara så effektiva som konventionella klassrummet program ibland ännu bättre!

Utbildning i USA ges huvudsakligen av den offentliga sektorn, med styrning och finansiering kommer från tre nivåer: stat, lokal och federal, i den ordningen.De gemensamma kraven för att studera på en högre utbildningsnivå i USA kommer att inkludera din antagning uppsats (även känd som redogörelse för syftet eller personligt uttalande), registerutdrag, rekommendation / brev referens, språktest

Fort Lauderdale är en stad i den amerikanska delstaten Florida, på Atlantkusten 23 miles (37 km) norr om Miami. Fort Lauderdale är uppkallad efter en serie av befästningar som byggdes av USA under andra Seminole kriget. Åtta lärosäten har huvud-eller satellit campus i Ft Lauderdale.

Be om information Masterexamina i Internredovisning på distans i Fort Lauderdale i USA 2020/2021

1 Resultat i Internredovisning, Fort Lauderdale, Distansutbildning Filter

M.Acc. med en koncentration inom ledningsredovisning

Nova Southeastern University, H. Wayne Huizenga College of Business & Entrepreneurship
Magisterexamen
Jan 2021
<
Heltid
<
12 månader
28 Dec 2020
Engelska
Campusstudier
Internet

Flytta din redovisningskarriär framåt genom att bli den typ av revisor som kan vägleda och skapa värde för alla organisationer. Eftersom dagens ekonomiska miljö fortsätter att ...

Läs mer