MASTERSTUDIES

Se masterprogram i Jordbruksvetenskap i Ryssland 2021

En magisterexamen är en akademisk examen för personer som framgångsrikt beteckna en högre nivå av expertis. Det finns två huvudtyper av Masters - undervisade och forskning.

En läroplan i jordbruksvetenskap ger kunskaper inom en mängd olika områden med anknytning till jordbruk. Vanliga ämnen är djurhälsa, markvetenskap, växtvetenskap, råvaror, landsbygdsutveckling och jordbruksekonomi. Man kan ta kurser i relevanta ämnen online eller i ett klassrum.

Ryssland eller, också officiellt känd som Ryska federationen, är ett land i norra Eurasien. Utbildning i Ryssland tillhandahålls huvudsakligen av staten och regleras av ministeriet för utbildning och vetenskap. I Ryssland, det tar ca 70% av utbildningstiden för de kontaktuppgifter lektioner med en lärare, resten 30% av arbetsbördan ägnas åt oberoende studie av materialet.

De mest populära masterprogrammen i Jordbruksvetenskap i Ryssland 2021

2 Resultat i Jordbruksvetenskap, Ryssland Filter

Mästare i fastighetsekonomi i jordbruks- och jordbrukskomplex

Peoples’ Friendship University of Russia
Magisterexamen
<
Heltid
Campusstudier

Professionalism i området för fastighets ekonomi i agro-industriella komplexet implicerar en fördjupad studie av olika ekonomiska, juridiska och praktiska aspekter.

Läs mer

Mästare i agronomi (integrerat växtskydd)

Peoples’ Friendship University of Russia
Magisterexamen
<
Heltid
<
2 år
Campusstudier

Relevansen av detta program härrör från det faktum att de samtida problemen med agronomi är nära relaterade till olika faktorer av ekologisk, ekonomisk och teknisk natur.

Läs mer