MASTERSTUDIES

Se alla masterprogram i Juridik i Azerbajdzjan på deltid 2020/2021

Master-nivå studier innebär fördjupning inom ett forskningsområde eller ett område med yrkesutövningen. Tjänar en magisterexamen visar en högre grad av behärskning av ämnet. Tjänar en magisterexamen kan ta allt från ett år till tre eller fyra år. Innan du kan uppgradera, du vanligtvis måste skriva och försvara en avhandling, ett långt papper som är kulmen på din specialiserad forskning.

Det rättsliga området fokuserar på att studera det regelsystem som införts för att styra beteenden i ett samhälle. Olika uppsättningar av lagar finns i olika samhällen, och juridikstudenter fokus oftast på lokal eller internationell rätt.

För ett par år Azerbajdzjan har förbättrat sina system för högre utbildning genom att förbättra utbildningsnivån i flera universitet till internationella standarder. Det finns också förbättrat studenter relation där några av de kurser erbjuds i internationella språk som engelska, kinesiska och spanska.

Börja idag Bästa masterprogrammen i Juridik i Azerbajdzjan på deltid 2020/2021

1 Resultat i Juridik, Azerbajdzjan Filter

Master i juridik

Nakhchivan State University
Magisterexamen
<
Heltid
<
Deltid
Engelska
Campusstudier

Det speciella med lag grundades 1996 på NSU. 50 studenter antas till heltid och deltid avdelningar i lag specialitet under samma år.

Läs mer