close

Filter

Visa resultat

Se alla masterprogram i Juridikstudier i Azerbajdzjan på deltid 2020/2021

En masterexamen är ett bevis på slutförda studier på hög nivå där man som student både utökar sin kunskap inom ett visst område och främjar sin framtida karriär. De flesta masterexamina utfärdas av statliga eller privata universitet.Azerbajdzjan ligger på den asiatiska kontinenten i den östra delen av Transkaukasien. Det officiella namnet på Azerbajdzjan är Republiken Azerbajdzjan… Läs mer

En masterexamen är ett bevis på slutförda studier på hög nivå där man som student både utökar sin kunskap inom ett visst område och främjar sin framtida karriär. De flesta masterexamina utfärdas av statliga eller privata universitet.

Azerbajdzjan ligger på den asiatiska kontinenten i den östra delen av Transkaukasien. Det officiella namnet på Azerbajdzjan är Republiken Azerbajdzjan.

Börja idag Bästa masterprogrammen i Juridikstudier i Azerbajdzjan på deltid 2020/2021

Läs mindre
Relaterade studiefält
arrow_drop_up arrow_drop_down
format_list_bulleted Filter
Nakhchivan State University
Nachitjevan , Azerbajdzjan

Det speciella med lag grundades 1996 på NSU. 50 studenter antas till heltid och deltid avdelningar i lag specialitet under samma år.

Det speciella med lag grundades 1996 på NSU. 50 studenter antas till heltid och deltid avdelningar i lag specialitet under samma år. -
Magisterexamen
Heltid
Deltid
Engelska
Campusstudier
 

TIPS! Om du representerar en skola och vill lägga till ditt program på vår lista kan du kontakta oss här

Relaterade studiefält