MASTERSTUDIES

Se masterprogram i Kärnenergiteknik i Asien 2021

En masterexamen utfärdas när studenten har slutfört ett studieprogram på masternivå. För att ta en masterexamen måste man vanligtvis ta 12 till 18 kurser på högskolenivå, samt skriva en uppsats.

MSc i Nuclear Energy Engineering är ett perfekt program för alla nya forskare och ingenjörer. Speciellt för dem som vill ha en imponerande karriär inom kärntekniska vetenskaper och utveckling på nukleära lösningar.

Asien är världens 's största och folkrikaste världsdel, som ligger främst i de östra och norra halvklotet. Det täcker 8,7% av jordens 's totala yta och omfattar 30% av sin landyta.

Se alla masterprogram i Kärnenergiteknik i Asien 2021

3 Resultat i Kärnenergiteknik, Asien Filter

Civilingenjör i kärnteknik

Khalifa University
MSc
<
Heltid
<
Deltid
<
2&nbsp;-&nbsp;3 år
Engelska
Campusstudier

Graden Master of Science in Nuclear Engineering (M.Sc. i NUCE) tilldelas för kandidater som framgångsrikt fullbordar utbildade kurser, fältresor och avhandlingskrav i programm ...

Läs mer

M.Sc. inom kärnteknik

Ben-Gurion University of the Negev
MSc
<
Heltid
<
2 år
Engelska
Campusstudier

Enheten för kärnteknik (UNE) är den enda akademiska avdelningen i Israel som erbjuder kandidatexamen mot civilingenjör. och doktorand grader i fältet.

Läs mer

Master I Kärnenergi-och Informationsteknik

哈尔滨工程大学
Magisterexamen
Sep 2021
<
Heltid
Campusstudier

Detta Nuclear Energy Science and Engineering specialitet grundades 1980. Syftet med denna specialitet är att utbilda doktorander att vara på hög nivå professionell talanger, b ...

Läs mer