MASTERSTUDIES

Se masterprogram i Konst och design i Spanien 2021

En masterexamen får man när man har avslutat studier på avancerad nivå inom ett specifikt ämnesområde där man har visat prov på en hög kunskapsnivå.

Studenter som vill fortsätta karriär i media, mode, fotografi eller animering skulle göra det bra att studera konster och design. Detta ämne handlar om skapande och visning av konst tillsammans med förståelse av dess sociala och kulturella inverkan.

Spanien, officiellt Konungariket Spanien, är en suverän stat och en medlemsstat i Europeiska unionen. Det ligger på den iberiska halvön i sydvästra Europa. Spanska universitet reglera tillträdet till sina egna grader och de rätta akademiska avgifter. De kan också erbjuda inofficiella påbyggnadsexamina. Huvudstaden Madrid har troligen det största antalet barer per capita i någon europeisk stad och ett mycket aktivt nattliv.

De mest populära masterprogrammen i Konst och design i Spanien 2021

1 Resultat i Konst och design, Spanien Filter

Master i grafisk design

Barreira Arte + Diseño
Magisterexamen
<
Deltid
Spansk
Campusstudier

Barreira A + D's Master i grafisk design, kreativitet och kommunikation är ett högpresterande program fokuserat på den föränderliga professionella världen där grafisk design f ...

Läs mer