close

Filter

Visa resultat

Jämför 83 masterprogram i Kostvetenskap

Det är en professionell idiom som beskriver den typ av Food Science: att studera mat "från jord till bord". Mat naturkunskap verkligen alla aspekter av mat, från skörd och produktion till matlagning och konsumtion. Området för livsmedels-Sciences har utvecklats enormt under de senaste åren, och idag Food Science är en mycket tvärvetenskaplig till&a… Läs mer

Det är en professionell idiom som beskriver den typ av Food Science: att studera mat "från jord till bord". Mat naturkunskap verkligen alla aspekter av mat, från skörd och produktion till matlagning och konsumtion.

Området för livsmedels-Sciences har utvecklats enormt under de senaste åren, och idag Food Science är en mycket tvärvetenskaplig tillämpad vetenskap som använder resultaten av olika områden, såsom kemiteknik, mikrobiologi, biokemi och många andra. Detta är anledningen till att ett stort antal subdiscipliner att detta forskningsområde ingår. Några av de mest spännande och avancerade subdiscipliner of Food Science är Livsmedelskemi och analys, livsmedels konservering och förpackning, livsmedelsteknik och många andra. Alla dessa studier försöka höja kvaliteten på maten. Samtidigt som de ger information för säkerhet och sätt att producera livsmedel som uppfyller kraven i de överbefolkade och överstimulerad moderna världen. Mat vetenskapen handlar inte om matlagning är det också om några hårda vetenskaplig forskning, verklig utmaning och gåtor repar upp sig.

Börja leta efter din framtida magisterexamen i livsmedelsvetenskap direkt! Tveka inte att ta reda på mer om de särskilda masterprogram i livsmedelsvetenskap genom att klicka på länkarna nedan.

Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
format_list_bulleted Filter
Johns Hopkins University, Advanced Academic Programs
Washington , Amerikas förenta stater

Master of Science i livsmedelssäkerhetsförordningen är utformad för att ge studenterna en förståelse för de juridiska och regulatoriska komplexiteterna i livsmedelsproduktion, ... +

Master of Science i livsmedelssäkerhetsförordningen är utformad för att ge studenterna en förståelse för de juridiska och regulatoriska komplexiteterna i livsmedelsproduktion, märkning och distribution. Programmet kommer att ge eleverna den kunskap som krävs för företag och organisationer som växer, bearbetar, distribuerar eller säljer mat och drycker samtidigt som de följer lagar och andra författningar för produktion, distribution och kommersialisering av livsmedelsprodukter. -
MSc
Deltid
Engelska
Internet
 
UniLaSalle
Beauvais , Frankrike +2 Mer

Denna ingenjör har en dubbel specialitet inom mat och hälsa. Denna utbildning belyser också de många relationerna de har med varandra, båda hos människor.

Denna ingenjör har en dubbel specialitet inom mat och hälsa. Denna utbildning belyser också de många relationerna de har med varandra, båda hos människor. -
Magisterexamen
Heltid
15 månader
Franska
Campusstudier
 
University of Turku
Åbo , Finland

Masterprogrammet i livsmedelsutveckling ger dig kompetens för att möta utmaningarna inom forskning och utveckling inom livsmedelsindustrin och akademin.

Masterprogrammet i livsmedelsutveckling ger dig kompetens för att möta utmaningarna inom forskning och utveckling inom livsmedelsindustrin och akademin. -
MSc
Heltid
2 år
Engelska
Aug 2021
20 Jan 2021
Campusstudier
 

Få ett stipendium på upp till 10 000,00 

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium
Cranfield University
Cranfield , Storbritannien

Livsmedelssäkerhet är en av de viktigaste problemen i vår tid. Produktionen av adekvat och näringsrik mat för alla, med hjälp av tillgängliga resurser på ett förnuftigt och hå ... +

Livsmedelssäkerhet är en av de viktigaste problemen i vår tid. Produktionen av adekvat och näringsrik mat för alla, med hjälp av tillgängliga resurser på ett förnuftigt och hållbart sätt, är en nyckelprioritering över hela världen, särskilt med tanke på de förväntade effekterna av klimatförändringen på livsmedelsproduktionen. -
MSc
Heltid
Deltid
Engelska
Campusstudier
 
University of Helsinki
helsingfors , Finland

Vad äter de nu? Vad ligger bakom den goda smaken av mat? Råmaterial? Bearbetningsteknik? Hur kan man förbättra hälsa, säkerhet, ekologi och etik inom livsmedels- och livsmedel ... +

Vad äter de nu? Vad ligger bakom den goda smaken av mat? Råmaterial? Bearbetningsteknik? Hur kan man förbättra hälsa, säkerhet, ekologi och etik inom livsmedels- och livsmedelsförädlingen? Om detta är för dig ska du ansöka till Masterprogrammet i livsmedelsvetenskap vid University of Helsinki . -
MSc
Heltid
2 år
Engelska, Finsk, Svenska
Aug 2021
15 Jan 2021
Campusstudier
 
POLI.design
Milan , Italien

Specializing Master Design for Food integrerar omfattande designfärdigheter med tematiska och specifika kompetenser inom matområdet, relaterade till humaniora, gastronomiska v ... +

Specializing Master Design for Food integrerar omfattande designfärdigheter med tematiska och specifika kompetenser inom matområdet, relaterade till humaniora, gastronomiska vetenskaper, teknik och livsmedelsteknik. Det ger därför en omfattande utformningskapacitet för process och verktyg för utformning av system för livsmedelsprodukter och en serie specifika tematiska djupgående som är användbara för att förstå kultur, sociologiska och antropologiska faktorer samt vetenskapliga och teknologisk. -
Magisterexamen Magisterexamen
Heltid
Engelska
Jan 2021
01 Dec 2020
Kombinerat online och på campus
Campusstudier
Internet
 
Latvia University of Life Sciences and Technologies
Jelgava , Lettland

Programmet syftar till att utbilda akademiskt utbildade specialister och nya forskare med kreativt tänkande och kompetens att fatta beslut för att främja framtida utveckling a ... +

Programmet syftar till att utbilda akademiskt utbildade specialister och nya forskare med kreativt tänkande och kompetens att fatta beslut för att främja framtida utveckling av livsmedelsvetenskap och livsmedelsproduktionen i Europa, konkurrenskraft på utländska marknader. -
Magisterexamen
Heltid
2 år
Engelska
Campusstudier
 
Ural Federal University
Yekaterinburg , Ryssland

Masterprogrammet i livsmedelsbioteknik syftar till att förbereda flerkompetenta experter inom produktionskvalitetskontroll, produktutveckling och innovation inom livsmedels- o ... +

Masterprogrammet i livsmedelsbioteknik syftar till att förbereda flerkompetenta experter inom produktionskvalitetskontroll, produktutveckling och innovation inom livsmedels- och dryckesindustrin. Den omfattande programplanen omfattar olika aspekter av studier av mikroorganismer, cellkulturer hos djur och växter, biologiskt aktiva ämnen, processer för homeostas och mänsklig näring, principer för genetisk och metabolisk teknik och tekniker för att bestämma effekterna av genetiskt modifierade produkter på bioobjekt. . -
Magisterexamen
Heltid
2 år
Engelska
Sep 2021
30 Sep 2021
Campusstudier
 
ISARA Lyon
Lyon , Frankrike

Är du intresserad av hållbar livsmedelsproduktion ”från gård till gaffel” och hur man hanterar livsmedelsförädling och annan matproduktionsrelaterad verksamhet på ett hållbart ... +

Är du intresserad av hållbar livsmedelsproduktion ”från gård till gaffel” och hur man hanterar livsmedelsförädling och annan matproduktionsrelaterad verksamhet på ett hållbart sätt? Vill du studera i ett internationellt sammanhang? Då är det europeiska MSc-programmet Sustainable Food Systems rätt val för dig! -
MSc
Heltid
2 år
Engelska
Sep 2021
01 Mar 2021
Campusstudier
 
Scuola Politecnica di Design SPD
Milan , Italien

Masterexamen i livsmedelsdesign syftar till att göra det möjligt för studenter att bli yrkesverksamma inom livsmedelsindustrin och inom alla relaterade sektorer och att kombin ... +

Masterexamen i livsmedelsdesign syftar till att göra det möjligt för studenter att bli yrkesverksamma inom livsmedelsindustrin och inom alla relaterade sektorer och att kombinera marknadsförings- och kommunikationsfärdigheter med känslighet och med förmågan att hantera designprojektmetoder. -
Magisterexamen
Heltid
12 månader
Engelska
Campusstudier
 
University of Padova
Padua , Italien

Masterexamen undersöker hur man kan producera hälsosammare och säkrare livsmedel efter en tvärgående, gård / fält-till-gaffel-strategi. Teoretiska lektioner blandas med prakti ... +

Masterexamen undersöker hur man kan producera hälsosammare och säkrare livsmedel efter en tvärgående, gård / fält-till-gaffel-strategi. Teoretiska lektioner blandas med praktisk träning och erbjuder praktisk erfarenhet av avancerad DNA-RNA och proteinanalys tillsammans med laborationer i bioinformatik. Fokuserat på tillämpningen av innovativa bioteknologiska metoder inom livsmedelsproduktion och säkerhet är det den perfekta egenskapen mellan konsumenternas och tillverkarnas begäran inom livsmedelssektorn och den forskning som tillämpas på produktion och livsmedelssäkerhet. -
MSc
Heltid
2 år
Engelska
Campusstudier
 
Queen's University Belfast
Belfast , Storbritannien

MSc i avancerad livsmedelssäkerhet skräddarsys mot studenter som syftar till, eller arbetar för närvarande inom livsmedelsindustrin och relaterade sektorer, som erbjuder en un ... +

MSc i avancerad livsmedelssäkerhet skräddarsys mot studenter som syftar till, eller arbetar för närvarande inom livsmedelsindustrin och relaterade sektorer, som erbjuder en unik kvalifikation inom livsmedelssäkerhet och säkerhet. -
MSc
Heltid
Engelska
Campusstudier
 
University of Milan - Department of Environmental Science and Policy
Milan , Italien

Magisterexamen i miljö och livsmedelsekonomi (EFE) är ett internationellt inriktat högkvalitativt program för att ge studenterna både en utmärkt akademisk bakgrund och en prak ... +

Magisterexamen i miljö och livsmedelsekonomi (EFE) är ett internationellt inriktat högkvalitativt program för att ge studenterna både en utmärkt akademisk bakgrund och en praktisk attityd. Graden garanterar en lovande utsikter för en framtida yrkeskarriär i dagens utmanande områden inom hållbarhetsekonomin och förvaltningen av livsmedelssystemet. -
Magisterexamen
Heltid
2 år
Engelska
Campusstudier
 
IMF Business School
madrid , Spanien

Magisterexamen i livsmedelssäkerhet och kvalitet gör det möjligt att anpassa sig till vetenskaplig kunskap inom livsmedelsområdet, till dess ständigt föränderliga lagstiftning ... +

Magisterexamen i livsmedelssäkerhet och kvalitet gör det möjligt att anpassa sig till vetenskaplig kunskap inom livsmedelsområdet, till dess ständigt föränderliga lagstiftningsbestämmelser och att uppdatera de kvalitetsstandarder som gäller för livsmedelssäkerhet. Genom att studera magisterexamen i livsmedelssäkerhet och IMF kvalitet kan vi också få ett brett fokus på olika livsmedelsindustrier som finns på marknaden och kunskapen om de processer som tillämpas i dem. -
Magisterexamen
Heltid
Deltid
12 månader
Spansk
Internet
 
University of Illinois at Urbana-Champaign - College of Agricultural, Consumer and Environmental Sciences
Champaign , Amerikas förenta stater

University of Illinois Department of Food Science and Human Nutrition är stolta över att kunna erbjuda en online-avhandling Masters of Science examen. Många av studenterna i d ... +

University of Illinois Department of Food Science and Human Nutrition är stolta över att kunna erbjuda en online-avhandling Masters of Science examen. Många av studenterna i detta program är yrkesverksamma. Online leveransalternativ gör programmet tillgängligt för studenter på olika platser, som också kan balansera ett resschema för sin karriär. -
MSc
Heltid
Engelska
Sep 2021
Internet
 

TIPS! Om du representerar en skola och vill lägga till ditt program på vår lista kan du kontakta oss här