close

Filter

Visa resultat

Jämför 110 masterprogram i Kostvetenskap

Det är en professionell idiom som beskriver den typ av Food Science: att studera mat "från jord till bord". Mat naturkunskap verkligen alla aspekter av mat, från skörd och produktion till matlagning och konsumtion. Området för livsmedels-Sciences har utvecklats enormt under de senaste åren, och idag Food Science är en mycket tvärvetenskaplig till&a… Läs mer

Det är en professionell idiom som beskriver den typ av Food Science: att studera mat "från jord till bord". Mat naturkunskap verkligen alla aspekter av mat, från skörd och produktion till matlagning och konsumtion.

Området för livsmedels-Sciences har utvecklats enormt under de senaste åren, och idag Food Science är en mycket tvärvetenskaplig tillämpad vetenskap som använder resultaten av olika områden, såsom kemiteknik, mikrobiologi, biokemi och många andra. Detta är anledningen till att ett stort antal subdiscipliner att detta forskningsområde ingår. Några av de mest spännande och avancerade subdiscipliner of Food Science är Livsmedelskemi och analys, livsmedels konservering och förpackning, livsmedelsteknik och många andra. Alla dessa studier försöka höja kvaliteten på maten. Samtidigt som de ger information för säkerhet och sätt att producera livsmedel som uppfyller kraven i de överbefolkade och överstimulerad moderna världen. Mat vetenskapen handlar inte om matlagning är det också om några hårda vetenskaplig forskning, verklig utmaning och gåtor repar upp sig.

Börja leta efter din framtida magisterexamen i livsmedelsvetenskap direkt! Tveka inte att ta reda på mer om de särskilda masterprogram i livsmedelsvetenskap genom att klicka på länkarna nedan.

Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
format_list_bulleted Filter
University of Turku
Åbo, Finland

Masterprogrammet i livsmedelsutveckling ger dig kompetens för att möta utmaningarna inom forskning och utveckling inom livsmedelsindustrin och akademin.

Masterprogrammet i livsmedelsutveckling ger dig kompetens för att möta utmaningarna inom forskning och utveckling inom livsmedelsindustrin och akademin. -
MSc
Heltid
2 år
Engelska
Aug 2022
19 Jan 2022
Campusstudier
 
EIT Food
Leuven, Belgien

Programmet Master in Food Systems utvecklar topptalenter för livsmedelssektorn genom att utbilda framtidens ledare. Programmet är organiserat av ledande akademiska institution ... +

Programmet Master in Food Systems utvecklar topptalenter för livsmedelssektorn genom att utbilda framtidens ledare. Programmet är organiserat av ledande akademiska institutioner och industripartners från hela vårt partnernätverk och syftar till att förbereda dig för att driva en framtida omvandling av livsmedelssystemet och öka konkurrenskraften hos de företag du valde att arbeta för. -
MSc
Heltid
4 terminer
Engelska
Sep 2021
Campusstudier
 
IMF Business School
madrid, Spanien

Magisterexamen i livsmedelssäkerhet och kvalitet gör det möjligt att anpassa sig till vetenskaplig kunskap inom livsmedelsområdet, till dess ständigt föränderliga lagstiftning ... +

Magisterexamen i livsmedelssäkerhet och kvalitet gör det möjligt att anpassa sig till vetenskaplig kunskap inom livsmedelsområdet, till dess ständigt föränderliga lagstiftningsbestämmelser och att uppdatera de kvalitetsstandarder som gäller för livsmedelssäkerhet. Genom att studera magisterexamen i livsmedelssäkerhet och IMF kvalitet kan vi också få ett brett fokus på olika livsmedelsindustrier som finns på marknaden och kunskapen om de processer som tillämpas i dem. -
Magisterexamen
Heltid
Deltid
12 månader
Spansk
Internet
 

Få ett stipendium på upp till 10 000,00 

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium.
University of Helsinki
helsingfors, Finland

Vad äter de nu? Vad ligger bakom den goda smaken av mat? Råmaterial? Bearbetningsteknik? Hur kan man förbättra hälsa, säkerhet, ekologi och etik inom livsmedels- och livsmedel ... +

Vad äter de nu? Vad ligger bakom den goda smaken av mat? Råmaterial? Bearbetningsteknik? Hur kan man förbättra hälsa, säkerhet, ekologi och etik inom livsmedels- och livsmedelsförädlingen? Om detta är för dig ska du ansöka till Masterprogrammet i livsmedelsvetenskap vid University of Helsinki . -
MSc
Heltid
2 år
Engelska, Finsk, Svenska
Aug 2021
Campusstudier
 
Free University of Bozen-Bolzano
Bolzano, Italien

Detta tvååriga masterprogram ger dig god kunskap om aktuella och framtida utmaningar inom livsmedelsvetenskap, kombinerar innovation och äkthet och erbjuder dig möjlighet att ... +

Detta tvååriga masterprogram ger dig god kunskap om aktuella och framtida utmaningar inom livsmedelsvetenskap, kombinerar innovation och äkthet och erbjuder dig möjlighet att interagera nära med livsmedelsindustrin. -
Magisterexamen
Heltid
2 år
Engelska
Okt 2021
Campusstudier
 
University of Illinois at Urbana-Champaign - College of Agricultural, Consumer and Environmental Sciences
Champaign, Amerikas förenta stater

University of Illinois Department of Food Science and Human Nutrition är stolta över att kunna erbjuda en online-avhandling Masters of Science examen. Många av studenterna i d ... +

University of Illinois Department of Food Science and Human Nutrition är stolta över att kunna erbjuda en online-avhandling Masters of Science examen. Många av studenterna i detta program är yrkesverksamma. Online leveransalternativ gör programmet tillgängligt för studenter på olika platser, som också kan balansera ett resschema för sin karriär. -
MSc
Heltid
Engelska
Sep 2021
Internet
 
ISARA Lyon
Lyon, Frankrike +1 Mer

Detta program undervisas på FRANSK. Ingenjörsprogrammet är ett diplom på masternivå som erkänts av franska staten, och förbereder studenterna på olika ledande befattningar i p ... +

Detta program undervisas på FRANSK. Ingenjörsprogrammet är ett diplom på masternivå som erkänts av franska staten, och förbereder studenterna på olika ledande befattningar i professionella organisationer, offentliga institutioner, företag och laboratorier inom jordbruks- och livsmedelssektorn. -
MSc
Heltid
2 - 5 år
Franska
Sep 2021
Campusstudier
 
POLI.design
Milan, Italien

Träna innovativa och hållbara produktservicedesigners genom ett experimentellt tillvägagångssätt som kombinerar design, teori, strategi och lärande.

Träna innovativa och hållbara produktservicedesigners genom ett experimentellt tillvägagångssätt som kombinerar design, teori, strategi och lärande. -
Magisterexamen Magisterexamen
Heltid
Engelska
25 Okt 2021
01 Sep 2021
Kombinerat online och på campus
Campusstudier
Internet
 
Universidade Santiago de Compostela
Lugo, Spanien

Syftet med kursen är att erbjuda specialutbildningar till akademiker från olika grader (ingenjörsrelaterade relaterade till primärsektorn och andra grader vars akademiska utbi ... +

Syftet med kursen är att erbjuda specialutbildningar till akademiker från olika grader (ingenjörsrelaterade relaterade till primärsektorn och andra grader vars akademiska utbildning motsvarar examen relaterade till detta område: kemi, veterinärmedicin, biologi, etc.). -
Magisterexamen
Heltid
Deltid
Spansk, Gallegan
Sep 2021
20 Sep 2021
Campusstudier
 
Ural Federal University
Yekaterinburg, Ryssland

Masterprogrammet i livsmedelsbioteknik syftar till att förbereda flerkompetenta experter inom produktionskvalitetskontroll, produktutveckling och innovation inom livsmedels- o ... +

Masterprogrammet i livsmedelsbioteknik syftar till att förbereda flerkompetenta experter inom produktionskvalitetskontroll, produktutveckling och innovation inom livsmedels- och dryckesindustrin. Den omfattande programplanen omfattar olika aspekter av studier av mikroorganismer, cellkulturer hos djur och växter, biologiskt aktiva ämnen, processer för homeostas och mänsklig näring, principer för genetisk och metabolisk teknik och tekniker för att bestämma effekterna av genetiskt modifierade produkter på bioobjekt. . -
Magisterexamen
Heltid
2 år
Engelska
01 Sep 2021
01 Okt 2021
Kombinerat online och på campus
Campusstudier
Internet
 
Scuola Politecnica di Design SPD
Milan, Italien

Masterexamen i livsmedelsdesign syftar till att göra det möjligt för studenter att bli yrkesverksamma inom livsmedelsindustrin och inom alla relaterade sektorer och att kombin ... +

Masterexamen i livsmedelsdesign syftar till att göra det möjligt för studenter att bli yrkesverksamma inom livsmedelsindustrin och inom alla relaterade sektorer och att kombinera marknadsförings- och kommunikationsfärdigheter med känslighet och med förmågan att hantera designprojektmetoder. -
Magisterexamen
Heltid
12 månader
Engelska
Campusstudier
 
Latvia University of Life Sciences and Technologies
Jelgava, Lettland

Programmet syftar till att utbilda akademiskt utbildade specialister och nya forskare med kreativt tänkande och kompetens att fatta beslut för att främja framtida utveckling a ... +

Programmet syftar till att utbilda akademiskt utbildade specialister och nya forskare med kreativt tänkande och kompetens att fatta beslut för att främja framtida utveckling av livsmedelsvetenskap och livsmedelsproduktionen i Europa, konkurrenskraft på utländska marknader. -
Magisterexamen
Heltid
2 år
Engelska
Campusstudier
 
University of Padova
Padua, Italien

Magisterexamen tar upp komplexiteten bakom interaktionerna mellan mat, näring och människors hälsa i ett internationellt sammanhang, med en paradigmbaserad struktur ”från mats ... +

Magisterexamen tar upp komplexiteten bakom interaktionerna mellan mat, näring och människors hälsa i ett internationellt sammanhang, med en paradigmbaserad struktur ”från matskörd till global hälsa”. Den moderna undervisningsstrategin syftar till att fylla de befintliga luckorna bland de olika discipliner som för närvarande erbjuds inom detta område, vilket ger tvärvetenskaplig, kompletterande, mycket integrerad kunskap. -
Magisterexamen
Heltid
2 år
Engelska
01 Okt 2021
02 Sep 2021
Campusstudier
 
Johns Hopkins University, Advanced Academic Programs
Washington, Amerikas förenta stater

Master of Science i livsmedelssäkerhetsförordningen är utformad för att ge studenterna en förståelse för de juridiska och regulatoriska komplexiteterna i livsmedelsproduktion, ... +

Master of Science i livsmedelssäkerhetsförordningen är utformad för att ge studenterna en förståelse för de juridiska och regulatoriska komplexiteterna i livsmedelsproduktion, märkning och distribution. Programmet kommer att ge eleverna den kunskap som krävs för företag och organisationer som växer, bearbetar, distribuerar eller säljer mat och drycker samtidigt som de följer lagar och andra författningar för produktion, distribution och kommersialisering av livsmedelsprodukter. -
MSc
Deltid
Engelska
Internet
 
EM Normandie Business School
Rouen, Frankrike

Bli en specialist inom sektorn, beväpnad för att möta utvecklingsutmaningarna inom livsmedelsindustrin.

Bli en specialist inom sektorn, beväpnad för att möta utvecklingsutmaningarna inom livsmedelsindustrin. -
MSc
Heltid
15 månader
Franska
Campusstudier
 

TIPS! Om du representerar en skola och vill lägga till ditt program på vår lista kan du kontakta oss här