$close

Filter

Visa resultat

Jämför 118 masterprogram i Kostvetenskap

Det är en professionell idiom som beskriver den typ av Food Science: att studera mat "från jord till bord". Mat naturkunskap verkligen alla aspekter av mat, från skörd och produktion till matlagning och konsumtion. Området för livsmedels-Sciences har utvecklats enormt under de senaste åren, och idag Food Science är en mycket tvärvetenskaplig till&a… Läs mer

Det är en professionell idiom som beskriver den typ av Food Science: att studera mat "från jord till bord". Mat naturkunskap verkligen alla aspekter av mat, från skörd och produktion till matlagning och konsumtion.

Området för livsmedels-Sciences har utvecklats enormt under de senaste åren, och idag Food Science är en mycket tvärvetenskaplig tillämpad vetenskap som använder resultaten av olika områden, såsom kemiteknik, mikrobiologi, biokemi och många andra. Detta är anledningen till att ett stort antal subdiscipliner att detta forskningsområde ingår. Några av de mest spännande och avancerade subdiscipliner of Food Science är Livsmedelskemi och analys, livsmedels konservering och förpackning, livsmedelsteknik och många andra. Alla dessa studier försöka höja kvaliteten på maten. Samtidigt som de ger information för säkerhet och sätt att producera livsmedel som uppfyller kraven i de överbefolkade och överstimulerad moderna världen. Mat vetenskapen handlar inte om matlagning är det också om några hårda vetenskaplig forskning, verklig utmaning och gåtor repar upp sig.

Börja leta efter din framtida magisterexamen i livsmedelsvetenskap direkt! Tveka inte att ta reda på mer om de särskilda masterprogram i livsmedelsvetenskap genom att klicka på länkarna nedan.

Läs mindre
$format_list_bulleted Filter
Sortera efter:
Rekommenderade Senaste Titel
Czech University Of Life Sciences Faculty of Agrobiology, Food and Natural Resources
prag, Tjeckien

MSc-kursen är avsedd att ge studenterna en detaljerad förståelse för hållbarheten inom jordbruk och livsmedelsproduktion. Studenterna kommer att kunna bestämma viktiga egenska ... +

MSc-kursen är avsedd att ge studenterna en detaljerad förståelse för hållbarheten inom jordbruk och livsmedelsproduktion. Studenterna kommer att kunna bestämma viktiga egenskaper och processer i jordbrukssystem och kritiskt utvärdera produktions-, miljö- och sociala aspekter. -
MSc
Heltid
2 år
Engelska
Okt 2022
Campusstudier
 
Latvia University of Life Sciences and Technologies
Jelgava, Lettland

Programmet syftar till att utbilda akademiskt utbildade specialister och nya forskare med kreativt tänkande och kompetens att fatta beslut för att främja framtida utveckling a ... +

Programmet syftar till att utbilda akademiskt utbildade specialister och nya forskare med kreativt tänkande och kompetens att fatta beslut för att främja framtida utveckling av livsmedelsvetenskap och livsmedelsproduktionen i Europa, konkurrenskraft på utländska marknader. -
Magisterexamen
Heltid
2 år
Engelska
Campusstudier
 
Manchester Metropolitan University Online
UK Online, Storbritannien

Manchester Metropolitan University har banat vägen för närings- och livsmedelsforskning sedan 1880. Denna unika magisterexamen i matvetenskap och innovation kombinerar Manches ... +

Manchester Metropolitan University har banat vägen för närings- och livsmedelsforskning sedan 1880. Denna unika magisterexamen i matvetenskap och innovation kombinerar Manchester Mets rika expertis med ny teknik för att ge dig den specialiserade mat- och näringskunskap du behöver för att lyckas. -
MSc
Deltid
24 månader
Engelska
Internet
 

Få ett stipendium på upp till 10 000,00 

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium.
Universidade Santiago de Compostela
Lugo, Spanien

Syftet med kursen är att erbjuda specialutbildningar till akademiker från olika grader (ingenjörsrelaterade relaterade till primärsektorn och andra grader vars akademiska utbi ... +

Syftet med kursen är att erbjuda specialutbildningar till akademiker från olika grader (ingenjörsrelaterade relaterade till primärsektorn och andra grader vars akademiska utbildning motsvarar examen relaterade till detta område: kemi, veterinärmedicin, biologi, etc.). -
Magisterexamen
Heltid
Deltid
Spansk, Gallegan
Sep 2022
13 Aug 2022
Campusstudier
 
University of Helsinki
helsingfors, Finland

Vad äter de nu? Vad ligger bakom den goda smaken av mat? Råmaterial? Bearbetningsteknik? Hur kan man förbättra hälsa, säkerhet, ekologi och etik inom livsmedels- och livsmedel ... +

Vad äter de nu? Vad ligger bakom den goda smaken av mat? Råmaterial? Bearbetningsteknik? Hur kan man förbättra hälsa, säkerhet, ekologi och etik inom livsmedels- och livsmedelsförädlingen? Om detta är för dig ska du ansöka till Masterprogrammet i livsmedelsvetenskap vid University of Helsinki . -
MSc
Heltid
2 år
Engelska, Finsk, Svenska
Aug 2022
Campusstudier
 
University of Turku
Åbo, Finland

Masterprogrammet i livsmedelsutveckling ger dig kompetens för att möta utmaningarna inom forskning och utveckling inom livsmedelsindustrin och akademin.

Masterprogrammet i livsmedelsutveckling ger dig kompetens för att möta utmaningarna inom forskning och utveckling inom livsmedelsindustrin och akademin. -
MSc
Heltid
2 år
Engelska
Aug 2023
18 Jan 2023
Campusstudier
 
The Hebrew University of Jerusalem
Jerusalem, Israel

Kandidater får en magisterexamen i näringsvetenskap. Studenter kan skriva sin avhandling inom biokemi, livsmedelsvetenskap och nutrition. Studenterna måste genomföra 24 poäng ... +

Kandidater får en magisterexamen i näringsvetenskap. Studenter kan skriva sin avhandling inom biokemi, livsmedelsvetenskap och nutrition. Studenterna måste genomföra 24 poäng för avhandlingsspåret och 40 poäng för avhandlingsspåret, varav minst 10 respektive 18 poäng kommer från den slutna listan över valbara kurser som erbjuds av undervisningsprogrammet. -
MSc
Heltid
2 år
Engelska
Campusstudier
 
UAEU United Arab Emirates University
Al Ain, Förenade arabemiraten

Institutionen för livsmedelsvetenskap föreslår masterprogram i matvetenskap som ger studenterna möjlighet att få avancerad kunskap relaterad till livsmedelskvalitet och säkerh ... +

Institutionen för livsmedelsvetenskap föreslår masterprogram i matvetenskap som ger studenterna möjlighet att få avancerad kunskap relaterad till livsmedelskvalitet och säkerhet, livsmedelskemi och -analys, livsmedelsbearbetning och teknik samt innovativa och funktionella livsmedel. Masterprogrammet i matvetenskap är utformat för att förstärka och förbättra studentens kunskap om vetenskapliga principer och processer som används för att producera säkra och högkvalitativa livsmedel. -
MSc
Heltid
Deltid
2 år
Engelska
Aug 2022
Campusstudier
 
Free University of Bozen-Bolzano
Bolzano, Italien

Detta tvååriga masterprogram ger dig god kunskap om aktuella och framtida utmaningar inom livsmedelsvetenskap, kombinerar innovation och äkthet och erbjuder dig möjlighet att ... +

Detta tvååriga masterprogram ger dig god kunskap om aktuella och framtida utmaningar inom livsmedelsvetenskap, kombinerar innovation och äkthet och erbjuder dig möjlighet att interagera nära med livsmedelsindustrin. -
Magisterexamen
Heltid
2 år
Engelska
Sep 2022
07 Jul 2022
Campusstudier
 
University of Castilla La Mancha
Ciudad Real, Spanien +1 Mer

Konsumenter blir alltmer medvetna om det viktiga sambandet mellan kost, livsstil och hälsa, vilket främjar efterfrågan på hälsosammare livsmedel. Å andra sidan uppskattar de a ... +

Konsumenter blir alltmer medvetna om det viktiga sambandet mellan kost, livsstil och hälsa, vilket främjar efterfrågan på hälsosammare livsmedel. Å andra sidan uppskattar de allt mer konsumtionen av livsmedel som är minimalt bearbetade, mer naturliga, utan onödiga tillsatser, och som presenterar typiska och traditionella smaker, vilket främjar skapandet av gourmetmat och V-Range-mat. -
Magisterexamen
Heltid
2 terminer
Spansk
Sep 2022
Campusstudier
 
POLI.design
Milan, Italien

Träna innovativa och hållbara produktservicedesigners genom ett experimentellt tillvägagångssätt som kombinerar design, teori, strategi och lärande.

Träna innovativa och hållbara produktservicedesigners genom ett experimentellt tillvägagångssätt som kombinerar design, teori, strategi och lärande. -
Magisterexamen
Heltid
Engelska
24 Okt 2022
24 Sep 2022
Kombinerat online och på campus
Campusstudier
Internet
 
University of Lincoln
Lincoln, Storbritannien

Studenter vid Lincoln har möjlighet att studera en mängd framåtblickande ämnen som avancerad grödovetenskap, avancerad livsmedelstillverkning, utveckling av nya produkter och ... +

Studenter vid Lincoln har möjlighet att studera en mängd framåtblickande ämnen som avancerad grödovetenskap, avancerad livsmedelstillverkning, utveckling av nya produkter och processer, livsmedelssäkerhet och teknisk förvaltning, samt kommersiell, operativ, försörjningskedja och smidig hantering . Efter den inlärda delen av programmet kan studenter utföra en period av yrkesutövning. Denna sexmånaders placering kan vara hos en av universitetets branschpartners eller med en organisation som är oberoende. Studenter som framgångsrikt genomfört denna rutt får titeln MSc Agri-food Technology with Professional Practice. -
MSc
Heltid
14 månader
Engelska
Campusstudier
 
University of Padova
Padua, Italien

Magisterexamen tar upp komplexiteten bakom interaktionerna mellan mat, näring och människors hälsa i ett internationellt sammanhang, med en paradigmbaserad struktur ”från mats ... +

Magisterexamen tar upp komplexiteten bakom interaktionerna mellan mat, näring och människors hälsa i ett internationellt sammanhang, med en paradigmbaserad struktur ”från matskörd till global hälsa”. Den moderna undervisningsstrategin syftar till att fylla de befintliga luckorna bland de olika discipliner som för närvarande erbjuds inom detta område, vilket ger tvärvetenskaplig, kompletterande, mycket integrerad kunskap. -
Magisterexamen
Heltid
2 år
Engelska
01 Okt 2022
Campusstudier
 
Manchester Metropolitan University
manchester, Storbritannien

Genom denna kurs kommer du att utforska livsmedelstillverkning från 2000-talet och utveckla din förståelse för hur de biokemiska egenskaperna hos livsmedelskomponenter påverka ... +

Genom denna kurs kommer du att utforska livsmedelstillverkning från 2000-talet och utveckla din förståelse för hur de biokemiska egenskaperna hos livsmedelskomponenter påverkar hur livsmedel smakar och känns och hur de påverkar näring och hälsa. Du kommer att utforska sensorisk utvärdering, livsmedelslagstiftning och hur globala trender inom handel, reglering och politik påverkar livsmedelskedjans hållbarhet och bredare påverkan. Du kommer också att överväga ämnen som modern produktions- och analytisk teknik, funktionell mat och märkningslagstiftning och hur man kan se till att livsmedel är näringsrika och säkra att äta. Tekniska färdigheter är viktiga för livsmedelsindustrin och de är en viktig del av denna kurs. I våra dedikerade laboratorier för livsmedelsteknik och biokemi kommer du att ha praktiska sessioner inom områden för livsmedelsproduktion och utvärdera livsmedlets sensoriska egenskaper, mikrobiologisk kvalitet och kemisk och fysisk analys av livsmedel. -
MSc
Heltid
Deltid
Engelska
Sep 2022
Campusstudier
Internet
 
Lund University
Lund, Sverige

Detta program riktar sig till studenter som vill skapa innovativa framtida livsmedel och hitta lösningar på hälsoproblem som fetma eller undernäring. Studenter lär sig om desi ... +

Detta program riktar sig till studenter som vill skapa innovativa framtida livsmedel och hitta lösningar på hälsoproblem som fetma eller undernäring. Studenter lär sig om design och produktion av livsmedel samtidigt som de bevarar hälsofördelar inom livsmedelskemi, livsmedelsbearbetning, yt- och kolloidkemi, mikrobiologi, näring och livsmedelsanalys. Samtidigt som man anpassar sig till marknadens behov genom stark tonvikt på teknikvetenskap och innovation, använder programmet länkar till lokal industri, vilket innebär att vissa forskare har omvandlat resultat till framgångsrika företag, som Oatly, Optifreeze och Probi. Kandidater har hittat jobb inom livsmedelsindustrin, den offentliga sektorn, vid forskningsinstitut och doktorander. -
MSc
Heltid
2 år
Engelska
Campusstudier