$close

Filter

Visa resultat

Se masterprogram i Kostvetenskap i Brasilien 2022

En magisterexamen ger dig möjlighet att antingen ytterligare din förståelse för en viss fråga eller ta av på ett helt annat sätt att använda färdigheter du har fått från din tidigare grundexamen.Food Science program erbjuder en indersciplinary metod för studier av livsmedel och är inriktad på att ständigt förbättra kvaliteten på livsmedelsförsörjningen. Mat vetenskap och ämnen… Läs mer

En magisterexamen ger dig möjlighet att antingen ytterligare din förståelse för en viss fråga eller ta av på ett helt annat sätt att använda färdigheter du har fått från din tidigare grundexamen.

Food Science program erbjuder en indersciplinary metod för studier av livsmedel och är inriktad på att ständigt förbättra kvaliteten på livsmedelsförsörjningen. Mat vetenskap och ämnen teknik inkluderar: animaliska livsmedel, vegetabiliska livsmedel, livsmedelsförädling och kvalitetsstyrning, mat analys, livsmedelsförpackningar, mat produktutveckling.

Brasilien är för närvarande bland de 20 bästa länderna i fråga om ekonomin på grund av deras enastående resultat-orienterad högre utbildning inlärning. Det finns inget mycket språkbarriären eftersom de flesta kurser erbjuds på portugisiska språket.Brasilien har 50 offentliga och 80 privata universitet

De mest populära masterprogrammen i Kostvetenskap i Brasilien 2022

Läs mindre
Läs mer om att studera i Brasilien
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
$format_list_bulleted Filter
Sortera efter:
Rekommenderade Senaste Titel
Federal University of Technology
Curitiba, Brasilien

Utveckla teknisk kompetensutbildning, bygga och dela kunskap som syftar till att lösa de verkliga utmaningarna i samhället.

Utveckla teknisk kompetensutbildning, bygga och dela kunskap som syftar till att lösa de verkliga utmaningarna i samhället. -
Magisterexamen
 
Federal University De Viçosa - UFV
490, Brasilien

Forskarstudier inom livsmedelsvetenskap och teknik vid Federal University of Viçosa (PPGCTA / UFV) började i augusti 1974 (magisterexamen) och april 1994 (doktorsexamen). PPGC ... +

Forskarstudier inom livsmedelsvetenskap och teknik vid Federal University of Viçosa (PPGCTA / UFV) började i augusti 1974 (magisterexamen) och april 1994 (doktorsexamen). PPGCTA, med sina 680 avhandlingar och 323 avhandlingar som försvaras till och med den 31 december 2020, är ackrediterat av Organs behöriga organ vid utbildningsministeriet (MEC). Totalt har mer än 60 000 yrkesverksamma examen från institutionen; mer än 12 000 avhandlingar och 4 000 doktorsavhandlingar har redan försvarats vid Campi da UFV. -
Magisterexamen
Portuguese (Brazil)
Campusstudier
 
Santa Catarina State University
Florianópolis, Brasilien

Den akademiska magisterexamen i livsmedelsvetenskap och teknik vid State University of Santa Catarina (UDESC) startade i mars 2016, efter att CAPES rekommenderade det 2015. I ... +

Den akademiska magisterexamen i livsmedelsvetenskap och teknik vid State University of Santa Catarina (UDESC) startade i mars 2016, efter att CAPES rekommenderade det 2015. I den här kursen finns möjligheten att komplettera utbildningen av proffs inom områden relaterade till vetenskap och livsmedelsteknik, med målet att utöva undervisningsverksamhet på en högre nivå, stärka vetenskaplig och teknisk forskning, konsultverksamhet och specialiserat arbete i företag och inom offentlig sektor. För närvarande finns det 13 professorer från University of the State of Santa Catarina i programmet, som arbetar i två forskningsrader: 1 - Utveckling och optimering av teknik, produkter och processer; 2 - Livsmedelsegenskaper och säkerhet. -
Magisterexamen
Portuguese (Brazil)
Campusstudier