$close

Filter

Visa resultat

Se masterprogram i Kostvetenskap i Florianópolis i Brasilien 2022

En magisterexamen är en akademisk examen för personer som framgångsrikt beteckna en högre nivå av expertis. Det finns två huvudtyper av Masters - undervisade och forskning.Food Science program erbjuder en indersciplinary metod för studier av livsmedel och är inriktad på att ständigt förbättra kvaliteten på livsmedelsförsörjningen. Mat vetenskap och ämnen teknik inkluderar: animalis… Läs mer

En magisterexamen är en akademisk examen för personer som framgångsrikt beteckna en högre nivå av expertis. Det finns två huvudtyper av Masters - undervisade och forskning.

Food Science program erbjuder en indersciplinary metod för studier av livsmedel och är inriktad på att ständigt förbättra kvaliteten på livsmedelsförsörjningen. Mat vetenskap och ämnen teknik inkluderar: animaliska livsmedel, vegetabiliska livsmedel, livsmedelsförädling och kvalitetsstyrning, mat analys, livsmedelsförpackningar, mat produktutveckling.

Brasilien erbjuder en högre utbildning som delvis finansieras för de studenter som vill bedriva avancerad utbildning. De måste vara mellan 18 och 35 år. Denna högre utbildningen ger studenterna möjlighet att lära sig praktiska färdigheter som ger dem möjlighet att möta de 21: a århundradet utmaningar.

Lärosäten i denna stad har varit kända för att utmärka sig väl. Olika högskolor och universitet som Universidade Federal de Santa Catana är globalt erkänt att producera utestående yrkesverksamma.

Be om information Masterexamina i Kostvetenskap i Florianópolis i Brasilien 2022

Läs mindre
Läs mer om att studera i Brasilien
$format_list_bulleted Filter
Sortera efter:
Rekommenderade Senaste Titel
Santa Catarina State University
Florianópolis, Brasilien

Den akademiska magisterexamen i livsmedelsvetenskap och teknik vid State University of Santa Catarina (UDESC) startade i mars 2016, efter att CAPES rekommenderade det 2015. I ... +

Den akademiska magisterexamen i livsmedelsvetenskap och teknik vid State University of Santa Catarina (UDESC) startade i mars 2016, efter att CAPES rekommenderade det 2015. I den här kursen finns möjligheten att komplettera utbildningen av proffs inom områden relaterade till vetenskap och livsmedelsteknik, med målet att utöva undervisningsverksamhet på en högre nivå, stärka vetenskaplig och teknisk forskning, konsultverksamhet och specialiserat arbete i företag och inom offentlig sektor. För närvarande finns det 13 professorer från University of the State of Santa Catarina i programmet, som arbetar i två forskningsrader: 1 - Utveckling och optimering av teknik, produkter och processer; 2 - Livsmedelsegenskaper och säkerhet. -
Magisterexamen
Portuguese (Brazil)
Campusstudier