$close

Filter

Visa resultat

Se alla masterprogram i Kostvetenskap på deltid i Europa 2023

En masterexamen utfärdas när studenten har slutfört ett studieprogram på masternivå. För att ta en masterexamen måste man vanligtvis ta 12 till 18 kurser på högskolenivå, samt skriva en uppsats. Livsmedelsvetenskap fokuserar på studier av mat, med tonvikt på att skapa tillförlitliga, hållbara och säkra matkällor. Förstå livsmedelsvetenskap kan leda till viktiga upptäckter inom l… Läs mer

En masterexamen utfärdas när studenten har slutfört ett studieprogram på masternivå. För att ta en masterexamen måste man vanligtvis ta 12 till 18 kurser på högskolenivå, samt skriva en uppsats.

Livsmedelsvetenskap fokuserar på studier av mat, med tonvikt på att skapa tillförlitliga, hållbara och säkra matkällor. Förstå livsmedelsvetenskap kan leda till viktiga upptäckter inom livsmedelsteknik samt produktion och underhåll av en hälsosam livsmedelsförsörjning.

Europa är den sjätte största kontinenten och omfattar 47 länder och diverse beroenden, öar och territorier. Det gränsar till Medelhavet i söder, Asien i öster, och Atlanten i väster.

Läs mindre
$format_list_bulleted Filter
Sortera efter:
Rekommenderade Senaste Titel
Manchester Metropolitan University Online
UK Online, Storbritannien

Manchester Metropolitan University har banat vägen för närings- och livsmedelsforskning sedan 1880. Denna unika magisterexamen i matvetenskap och innovation kombinerar Manches ... +

Manchester Metropolitan University har banat vägen för närings- och livsmedelsforskning sedan 1880. Denna unika magisterexamen i matvetenskap och innovation kombinerar Manchester Mets rika expertis med ny teknik för att ge dig den specialiserade mat- och näringskunskap du behöver för att lyckas. -
MSc
Deltid
24 månader
Engelska
Internet
 
Manchester Metropolitan University
manchester, Storbritannien

Genom denna kurs kommer du att utforska livsmedelstillverkning från 2000-talet och utveckla din förståelse för hur de biokemiska egenskaperna hos livsmedelskomponenter påverka ... +

Genom denna kurs kommer du att utforska livsmedelstillverkning från 2000-talet och utveckla din förståelse för hur de biokemiska egenskaperna hos livsmedelskomponenter påverkar hur livsmedel smakar och känns och hur de påverkar näring och hälsa. Du kommer att utforska sensorisk utvärdering, livsmedelslagstiftning och hur globala trender inom handel, reglering och politik påverkar livsmedelskedjans hållbarhet och bredare påverkan. Du kommer också att överväga ämnen som modern produktions- och analytisk teknik, funktionell mat och märkningslagstiftning och hur man kan se till att livsmedel är näringsrika och säkra att äta. Tekniska färdigheter är viktiga för livsmedelsindustrin och de är en viktig del av denna kurs. I våra dedikerade laboratorier för livsmedelsteknik och biokemi kommer du att ha praktiska sessioner inom områden för livsmedelsproduktion och utvärdera livsmedlets sensoriska egenskaper, mikrobiologisk kvalitet och kemisk och fysisk analys av livsmedel. -
MSc
Heltid
Deltid
Engelska
Aug 2023
Campusstudier
Internet
 
The University of Edinburgh
edinburgh, Storbritannien

Detta är ett online-lärande program riktat till studenter med relevant jordbruks- och matrelaterad bakgrund som är angelägna om att förvärva djup kunskap om livsmedelssäkerhet ... +

Detta är ett online-lärande program riktat till studenter med relevant jordbruks- och matrelaterad bakgrund som är angelägna om att förvärva djup kunskap om livsmedelssäkerhet. MSc är speciellt utformad för att tillhandahålla en helt holistisk livsmedelssäkerhetsinriktning till livsmedelskedjan som införlivar före och efter skördstadiet av livsmedelsproduktion, grödsäkerhet, djurskydd och ekonomi i försörjningskedjan. Detta program skulle vara lämpligt för dem med en grundutbildning i jordbruksvetenskap, biovetenskap, livsmedelssystem, veterinärmedicin och humanmedicin, samt yrkesverksamma från jordbruk, landsbygdsindustrin, livsmedelsindustrin, statstjänstemän, internationella organisationer, forskare i mat säkerhet och den tredje sektorn. -
MSc
Deltid
Engelska
11 Sep 2023
25 Aug 2023
Internet
 

Få ett stipendium på upp till 10 000,00 

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium.
University of Parma
Parma, Italien

Avancerad nivå i livsmedelsvetenskap och teknik riktar sig till italienska och utländska studenter som är intresserade av ämnena livsmedelsteknik, livsmedelssäkerhet och kvali ... +

Avancerad nivå i livsmedelsvetenskap och teknik riktar sig till italienska och utländska studenter som är intresserade av ämnena livsmedelsteknik, livsmedelssäkerhet och kvalitet. Avancerad nivåkurs är strukturerad så att den representerar den naturliga fortsättningen av studier för akademiker som har universitetsexamina inom livsmedelsvetenskap och teknik och inom gastronomiska vetenskaper, men kan också vara av intresse för akademiker inom andra vetenskapstekniska discipliner inom områdena kemi, biologi och teknik med en adekvat läroplan. -
Magisterexamen
Heltid
Deltid
2 år
Engelska, Italienska
Kombinerat online och på campus
Campusstudier
Internet
 
Cranfield University
Cranfield, Storbritannien

Livsmedelssäkerhet är en av de viktigaste problemen i vår tid. Produktionen av adekvat och näringsrik mat för alla, med hjälp av tillgängliga resurser på ett förnuftigt och hå ... +

Livsmedelssäkerhet är en av de viktigaste problemen i vår tid. Produktionen av adekvat och näringsrik mat för alla, med hjälp av tillgängliga resurser på ett förnuftigt och hållbart sätt, är en nyckelprioritering över hela världen, särskilt med tanke på de förväntade effekterna av klimatförändringen på livsmedelsproduktionen. -
MSc
Heltid
Deltid
Engelska
Okt 2023
Campusstudier
 
University of Birmingham - College of Engineering and Physical Sciences
Birmingham, Storbritannien

Våra mästare inom livsmedelssäkerhet, hygien och ledning erbjuder avancerad akademisk utbildning i livsmedelssäkerhet och livsmedelskontroll. Du kommer att överväga förhålland ... +

Våra mästare inom livsmedelssäkerhet, hygien och ledning erbjuder avancerad akademisk utbildning i livsmedelssäkerhet och livsmedelskontroll. Du kommer att överväga förhållandet mellan mat och folkhälsa och undersöka de vetenskapliga, tekniska, ledningsmässiga, politiska och lagstiftande faktorer som påverkar livsmedelssäkerheten. -
MSc
Heltid
Deltid
6 - 24 månader
Engelska
Campusstudier
 
ZHAW School of Life Sciences And Facility Management
Wädenswil, Schweiz

I detta masterprogram behandlar du innovativa lösningar för livsmedels- och dryckesindustrin. Du känner igen innovation som en holistisk process och utvecklar nya produkter oc ... +

I detta masterprogram behandlar du innovativa lösningar för livsmedels- och dryckesindustrin. Du känner igen innovation som en holistisk process och utvecklar nya produkter och processer effektivt från råmaterial till leverans. Du överväger kunskapen om teknik, mat, förpackning, försörjningskedja, strategi och design. -
MSc
Heltid
Deltid
3 - 7 terminer
Engelska
Campusstudier
 
KU Leuven: Faculty of Bioscience Engineering
Leuven, Belgien

Interuniversitetsprogrammet inom livsmedelsteknik (IUPFOOD) fokuserar på två tekniska dimensioner av främsta och avgörande betydelse för livsmedelsförädling och konservering. ... +

Interuniversitetsprogrammet inom livsmedelsteknik (IUPFOOD) fokuserar på två tekniska dimensioner av främsta och avgörande betydelse för livsmedelsförädling och konservering. Omvandling (bearbetning) av råvaror till produkter som är lämpliga för konsumtion. rollen för efterfödning och mathållningsenhetens verksamhet för att leverera säkra och näringsrika livsmedel till slutkonsumenten. Dessa två bekymmer är direkt översatta till fokuspunkterna i IUPFOOD-programmet. InterUniversity Programmet i Food Technology (IUPFOOD) är gemensamt organiserat av KU Leuven och Gent University (UGent). Programmet bygger på KU Leuvens och UGents kombinerade kompetens inom forskning och utbildning inom matteknik. -
MSc
Heltid
Deltid
2 år
Engelska
Campusstudier