MASTERSTUDIES

Se masterprogram i Kostvetenskap i Frankrike 2021

En mästare 's examen är en forskarutbildning akademiska examen. Man måste redan ha en grundexamen att ansöka om en master 's program. De flesta master 's utbildningsprogram skulle kräver studenterna att slutföra en master ' s avhandling eller uppsats.

Livsmedelsvetenskap är ett ämnesområde som fokuserar på den biologiska sammansättningen av livsmedel samt de kemiska processerna som krävs för att skapa livsmedel. Genom att lära om livsmedelsvetenskap, kan individer vara beredda att skapa säkra och nyttiga livsmedel som kan levereras på ett säkert sätt över hela världen.

Frankrike, officiellt Republiken Frankrike, är en enhetsstat semi-republik ligger främst i Västeuropa, med flera utomeuropeiska regioner och territorier.

De mest populära masterprogrammen i Kostvetenskap i Frankrike 2021

9 Resultat i Kostvetenskap, Frankrike Filter

Master i mat- och hälsoteknik

UniLaSalle
Magisterexamen
<
Heltid
<
15 månader
Franska
Campusstudier

Denna ingenjör har en dubbel specialitet inom mat och hälsa. Denna utbildning belyser också de många relationerna de har med varandra, båda hos människor.

Läs mer

MSc hållbara livsmedelssystem - dubbelutbildningsprogram

ISARA Lyon
MSc
Sep 2021
<
Heltid
<
2 år
01 Mar 2021
Engelska
Campusstudier

Är du intresserad av hållbar livsmedelsproduktion ”från gård till gaffel” och hur man hanterar livsmedelsförädling och annan matproduktionsrelaterad verksamhet på ett hållbart ...

Läs mer

Master i matpolitik och hållbar utveckling

European School of Political and Social Sciences
Magisterexamen
Sep 2021
<
Heltid
<
4 terminer
14 Jun 2021
Engelska
Campusstudier

Mat är en kritisk fråga i dagens globala och europeiska politik. Reglering av jordbruk, distribution av livsmedel, folkhälsa, miljö och hållbar utveckling är några av de frågo ...

Läs mer

Master i matvetenskap

ISA Lille - Graduate School of Agriculture and Bioengineering
MSc
Okt 2021
<
Heltid
<
2 år
16 Jun 2021
Engelska
Campusstudier

ISA Lille erbjuder en civilingenjörsutbildning som specialiserat sig på matvetenskap, undervisad på engelska eller franska, omfattar ämnen inom hållbar förvaltning av livsmede ...

Läs mer

MSc i mikrobiologi och fysikkemi för mat- och vinprocesser (MP2)

University Bourgogne Franche-Comté (UBFC)
MSc
<
Heltid
<
2 år
Engelska
Campusstudier

MP2 är en 2-årig, kursbaserad, heltid internationell forskarutbildning med inriktning mot mikrobiologi och fysikkemi tillämpad på mat och vinprocesser. Denna mästare syftar ti ...

Läs mer

MS-marknadsföring, kommunikation och konstruktion av livsmedelsprodukter

EM Normandie Business School
MSc
<
Heltid
Franska
Campusstudier

Bli en specialist inom sektorn, beväpnad för att möta utvecklingsutmaningarna inom livsmedelsindustrin.

Läs mer

Specialized Mästaren samverkande förvaltning av innovation mat

ID4FOOD
Magisterexamen
<
Heltid
Engelska
Franska
Campusstudier

Den samverkande innovation erbjuder en ny lösning på de problem som uppstått i samband med genomförandet av innovationsstrategier

Läs mer

Civilingenjör i Food Identitet

ESA Ecole Superieur d'Agriculture
MSc
Sep 2021
<
Heltid
<
4 terminer
Campusstudier

Genom att erbjuda möjligheter att genomföra studieperioder och praktik utomlands och därmed bidra till en övergripande strategi för marknadsföring processen "från produktion t ...

Läs mer

Master Engineering: Agronomy, Food, Miljö - undervisad i FRANSKA

ISARA Lyon
MSc
Sep 2021
<
Heltid
<
2&nbsp;-&nbsp;5 år
01 Mar 2021
Franska
Campusstudier

Detta program undervisas på FRANSK. Ingenjörsprogrammet är ett diplom på masternivå som erkänts av franska staten, och förbereder studenterna på olika ledande befattningar i p ...

Läs mer