close

Filter

Visa resultat

Se masterprogram i Kostvetenskap i Italien 2021

En magisterexamen ger dig möjlighet att antingen ytterligare din förståelse för en viss fråga eller ta av på ett helt annat sätt att använda färdigheter du har fått från din tidigare grundexamen. Livsmedelsvetenskap är ett ämnesområde som fokuserar på den biologiska sammansättningen av livsmedel samt de kemiska processerna som krävs för att skapa livsmedel. Genom att lära om liv… Läs mer

En magisterexamen ger dig möjlighet att antingen ytterligare din förståelse för en viss fråga eller ta av på ett helt annat sätt att använda färdigheter du har fått från din tidigare grundexamen.

Livsmedelsvetenskap är ett ämnesområde som fokuserar på den biologiska sammansättningen av livsmedel samt de kemiska processerna som krävs för att skapa livsmedel. Genom att lära om livsmedelsvetenskap, kan individer vara beredda att skapa säkra och nyttiga livsmedel som kan levereras på ett säkert sätt över hela världen.

Officiellt kallas Republiken Italien, landet som finns i södra Europa. Det officiella språket är italienska och den kulturella rika huvudstad är Rom. Många av världens 's äldsta universitet ligger i Italien, i synnerhet universitetet i Bologna (grundat 1088). Det finns tre Superior forskarskolor med "universitetsstatus ", tre institut med status Doctoral Colleges, vilket fungerar på avancerad och forskarnivå.

De mest populära masterprogrammen i Kostvetenskap i Italien 2021

Läs mindre
Relaterade studiefält
arrow_drop_up arrow_drop_down
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
format_list_bulleted Filter
POLI.design
Milan , Italien

Specializing Master Design for Food integrerar omfattande designfärdigheter med tematiska och specifika kompetenser inom matområdet, relaterade till humaniora, gastronomiska v ... +

Specializing Master Design for Food integrerar omfattande designfärdigheter med tematiska och specifika kompetenser inom matområdet, relaterade till humaniora, gastronomiska vetenskaper, teknik och livsmedelsteknik. Det ger därför en omfattande utformningskapacitet för process och verktyg för utformning av system för livsmedelsprodukter och en serie specifika tematiska djupgående som är användbara för att förstå kultur, sociologiska och antropologiska faktorer samt vetenskapliga och teknologisk. -
Magisterexamen Magisterexamen
Heltid
Engelska
Okt 2021
01 Sep 2021
Kombinerat online och på campus
Campusstudier
Internet
 
Scuola Politecnica di Design SPD
Milan , Italien

Masterexamen i livsmedelsdesign syftar till att göra det möjligt för studenter att bli yrkesverksamma inom livsmedelsindustrin och inom alla relaterade sektorer och att kombin ... +

Masterexamen i livsmedelsdesign syftar till att göra det möjligt för studenter att bli yrkesverksamma inom livsmedelsindustrin och inom alla relaterade sektorer och att kombinera marknadsförings- och kommunikationsfärdigheter med känslighet och med förmågan att hantera designprojektmetoder. -
Magisterexamen
Heltid
12 månader
Engelska
Campusstudier
 
University of Padova
Padua , Italien

Masterexamen undersöker hur man kan producera hälsosammare och säkrare livsmedel efter en tvärgående, gård / fält-till-gaffel-strategi. Teoretiska lektioner blandas med prakti ... +

Masterexamen undersöker hur man kan producera hälsosammare och säkrare livsmedel efter en tvärgående, gård / fält-till-gaffel-strategi. Teoretiska lektioner blandas med praktisk träning och erbjuder praktisk erfarenhet av avancerad DNA-RNA och proteinanalys tillsammans med laborationer i bioinformatik. Fokuserat på tillämpningen av innovativa bioteknologiska metoder inom livsmedelsproduktion och säkerhet är det den perfekta egenskapen mellan konsumenternas och tillverkarnas begäran inom livsmedelssektorn och den forskning som tillämpas på produktion och livsmedelssäkerhet. -
MSc
Heltid
2 år
Engelska
Campusstudier
 

Få ett stipendium på upp till 10 000,00 

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium
University of Milan - Department of Environmental Science and Policy
Milan , Italien

Magisterexamen i miljö och livsmedelsekonomi (EFE) är ett internationellt inriktat högkvalitativt program för att ge studenterna både en utmärkt akademisk bakgrund och en prak ... +

Magisterexamen i miljö och livsmedelsekonomi (EFE) är ett internationellt inriktat högkvalitativt program för att ge studenterna både en utmärkt akademisk bakgrund och en praktisk attityd. Graden garanterar en lovande utsikter för en framtida yrkeskarriär i dagens utmanande områden inom hållbarhetsekonomin och förvaltningen av livsmedelssystemet. -
Magisterexamen
Heltid
2 år
Engelska
Campusstudier
 
University of Parma
Parma , Italien

Mästaren i förvaltning av livsmedelssystem av kvalitet och gastronomi (livsmedelskvalitet) är en del av en process av förstärkning av den italienska livsmedelsindustrin som kä ... +

Mästaren i förvaltning av livsmedelssystem av kvalitet och gastronomi (livsmedelskvalitet) är en del av en process av förstärkning av den italienska livsmedelsindustrin som känner igen Parma som en av de viktigaste industriklusterna i Italien, känd som "italiensk matdalen ”. -
MSc
Heltid
2 år
Italienska
Okt 2021
Kombinerat online och på campus
Campusstudier
Internet
 
Politecnico di Milano
Milan , Italien +1 Mer

Matteknik har som målsättning att utveckla en ny livsmedelsindustriskultur och vid utbildningen av studenter på masternivå som kan lösa problem och att förnya värdekedjan i li ... +

Matteknik har som målsättning att utveckla en ny livsmedelsindustriskultur och vid utbildningen av studenter på masternivå som kan lösa problem och att förnya värdekedjan i livsmedels- och dryckesindustrin. -
MSc
Heltid
2 år
Engelska
Feb 2021
Campusstudier
 
University of Cagliari
Cagliari , Italien

Laurea Magistrale (CdLM) i mat och näringsvetenskap (SAN) erbjuder ett tvåårigt träningsprogram som syftar till det fysiologiska, patologiska och hygienisk-sanitära studiet av ... +

Laurea Magistrale (CdLM) i mat och näringsvetenskap (SAN) erbjuder ett tvåårigt träningsprogram som syftar till det fysiologiska, patologiska och hygienisk-sanitära studiet av förhållandet mellan kost och hälsa, vilket förbättrar och fördjupar kunskap och färdigheter relaterade till mat eller näring. -
Magisterexamen
Heltid
2 år
Italienska
Campusstudier
 
EIT Food
warszawa , Polen +4 Mer

Flaggskeppsmästaren i Food Systems-programmet är EIT Food unika erbjudande för att utveckla topptalanger för livsmedelssektorn. Programmet bygger på en kombination av grundläg ... +

Flaggskeppsmästaren i Food Systems-programmet är EIT Food unika erbjudande för att utveckla topptalanger för livsmedelssektorn. Programmet bygger på en kombination av grundläggande färdigheter för att bli effektiva innovatörer och entreprenörer inom livsmedelssektorn tillsammans med viktiga tekniska kunskaper som är anpassade till den enskilda karriär Pathway för varje elev. -
MSc
Heltid
4 terminer
Engelska
Okt 2021
Campusstudier
 
Free University of Bozen-Bolzano
Bolzano , Italien

Detta tvååriga masterprogram ger dig god kunskap om aktuella och framtida utmaningar inom livsmedelsvetenskap, kombinerar innovation och äkthet och erbjuder dig möjlighet att ... +

Detta tvååriga masterprogram ger dig god kunskap om aktuella och framtida utmaningar inom livsmedelsvetenskap, kombinerar innovation och äkthet och erbjuder dig möjlighet att interagera nära med livsmedelsindustrin. -
Magisterexamen
Heltid
2 år
Engelska
Campusstudier
 
Mediterranea University of Reggio Calabria
Reggio Calabria , Italien

Graden kurs of Science i Food Science and Technology syftar till att ge, på grundval av ett fast preparat på de teoretiska och vetenskapliga aspekter som förvärvats i kandidat ... +

Graden kurs of Science i Food Science and Technology syftar till att ge, på grundval av ett fast preparat på de teoretiska och vetenskapliga aspekter som förvärvats i kandidatexamen i klass L-26, fördjupade kunskaper inom teknisk förvaltning av system och livsmedelskedjor . -
Magisterexamen
Heltid
2 år
Italienska
Campusstudier
 
University of Parma
Parma , Italien

Masterexamen i livsmedelssäkerhet och livsmedelsriskhantering är en andra kurs (MSc) examen, fullständigt undervisad på engelska, tillsammans erbjuds av University of Parma i ... +

Masterexamen i livsmedelssäkerhet och livsmedelsriskhantering är en andra kurs (MSc) examen, fullständigt undervisad på engelska, tillsammans erbjuds av University of Parma i samarbete med University of Bologna, Katolska universitetet i Piacenza, University of Modena och Reggio Emilia, University of Ferrara. -
MSc
Heltid
2 år
Engelska
Kombinerat online och på campus
Campusstudier
Internet
 
University of Parma
Parma , Italien

Gradkursen i matvetenskap och teknik är utformad för att producera akademiker som har god grundläggande och praktisk kunskap inom huvudområdena matvetenskap och teknik.

Gradkursen i matvetenskap och teknik är utformad för att producera akademiker som har god grundläggande och praktisk kunskap inom huvudområdena matvetenskap och teknik. -
Magisterexamen
Heltid
3 år
Engelska, Italienska
Kombinerat online och på campus
Campusstudier
Internet
 

TIPS! Om du representerar en skola och vill lägga till ditt program på vår lista kan du kontakta oss här