$close

Filter

Visa resultat

Se masterprogram i Kostvetenskap i Fisciano i Italien 2022

En masterexamen är den första högre examen man kan ta efter att man tagit en kandidatexamen. Att ta en masterexamen tar vanligtvis två år när man studerar på heltid, vilket i det amerikanska systemet motsvarar 36 till 54 studiepoäng.   Livsmedelsvetenskap använder kemi, mikrobiologi, teknik och biokemi för att bidra till att skapa varaktig, näringsrik och lättillgänglig mat. Stud… Läs mer

En masterexamen är den första högre examen man kan ta efter att man tagit en kandidatexamen. Att ta en masterexamen tar vanligtvis två år när man studerar på heltid, vilket i det amerikanska systemet motsvarar 36 till 54 studiepoäng.  

Livsmedelsvetenskap använder kemi, mikrobiologi, teknik och biokemi för att bidra till att skapa varaktig, näringsrik och lättillgänglig mat. Studerar livsmedelsvetenskap kan bidra till att uppnå en ökad förståelse för utvecklingen av livsmedelssystemen och hur man kan skapa hållbara matresurser för framtida generationer.

Italien, officiellt Republiken Italien, är en enhetlig parlamentarisk republik inom Europeiska unionen, som ligger i södra Europa. I norr gränsar det Frankrike, Schweiz, Österrike och Slovenien längs Alperna.

Be om information Masterexamina i Kostvetenskap i Fisciano i Italien 2022

Läs mindre
Läs mer om att studera i Italien
$format_list_bulleted Filter
Sortera efter:
Rekommenderade Senaste Titel
University Of Salerno UNISA
Fisciano, Italien

Magisterexamen i livsmedelsteknik syftar till att utbilda en professionell figur av teknisk natur, livsmedelsingenjören, som använder de typiska metoderna för kemi- och proces ... +

Magisterexamen i livsmedelsteknik syftar till att utbilda en professionell figur av teknisk natur, livsmedelsingenjören, som använder de typiska metoderna för kemi- och processteknik för att lösa problem inom livsmedelsindustrin. Detta metodiska tillvägagångssätt representerar en distinkt del av magisterexamen i matteknik vid University of Salerno jämfört med andra liknande kurser som erbjuds i Europa, där Food Engineering är född från Food Technologies snarare än Process Engineering. -
Magisterexamen
Campusstudier