En masterexamen är ett bevis på slutförda studier på hög nivå där man som student både utökar sin kunskap inom ett visst område och främjar sin framtida karriär. De flesta masterexamina utfärdas av statliga eller privata universitet.Food Science program erbjuder en indersciplinary metod för studier av livsmedel och är inriktad på att ständigt förbättra kvaliteten på livsmedelsf…
Läs mer
En masterexamen är ett bevis på slutförda studier på hög nivå där man som student både utökar sin kunskap inom ett visst område och främjar sin framtida karriär. De flesta masterexamina utfärdas av statliga eller privata universitet.
Food Science program erbjuder en indersciplinary metod för studier av livsmedel och är inriktad på att ständigt förbättra kvaliteten på livsmedelsförsörjningen. Mat vetenskap och ämnen teknik inkluderar: animaliska livsmedel, vegetabiliska livsmedel, livsmedelsförädling och kvalitetsstyrning, mat analys, livsmedelsförpackningar, mat produktutveckling.
Officiellt kallas Republiken Italien, landet som finns i södra Europa. Det officiella språket är italienska och den kulturella rika huvudstad är Rom. Många av världens 's äldsta universitet ligger i Italien, i synnerhet universitetet i Bologna (grundat 1088). Det finns tre Superior forskarskolor med "universitetsstatus ", tre institut med status Doctoral Colleges, vilket fungerar på avancerad och forskarnivå.
Osten staden i Italien - Parma är känt för sin arkitektur och rika kulturarv. Det har några av de äldsta universiteten i Italien som University of Parma. Därför måste den som är intresserad av att få en bra utbildning i en traditionell plats bor i Parma.
Fler alternativ inom detta ämnesområde: