MASTERSTUDIES

Se masterprogram i Kostvetenskap i Italien 2021

En magisterexamen ger dig möjlighet att antingen ytterligare din förståelse för en viss fråga eller ta av på ett helt annat sätt att använda färdigheter du har fått från din tidigare grundexamen.

Livsmedelsvetenskap är ett ämnesområde som fokuserar på den biologiska sammansättningen av livsmedel samt de kemiska processerna som krävs för att skapa livsmedel. Genom att lära om livsmedelsvetenskap, kan individer vara beredda att skapa säkra och nyttiga livsmedel som kan levereras på ett säkert sätt över hela världen.

Officiellt kallas Republiken Italien, landet som finns i södra Europa. Det officiella språket är italienska och den kulturella rika huvudstad är Rom. Många av världens 's äldsta universitet ligger i Italien, i synnerhet universitetet i Bologna (grundat 1088). Det finns tre Superior forskarskolor med "universitetsstatus ", tre institut med status Doctoral Colleges, vilket fungerar på avancerad och forskarnivå.

De mest populära masterprogrammen i Kostvetenskap i Italien 2021

12 Resultat i Kostvetenskap, Italien Filter

Specialiserad Master i design för mat

POLI.design
Magisterexamen
Magisterexamen
Jan 2021
<
Heltid
01 Dec 2020
Engelska
Kombinerat online och på campus
Campusstudier
Internet

Specializing Master Design for Food integrerar omfattande designfärdigheter med tematiska och specifika kompetenser inom matområdet, relaterade till humaniora, gastronomiska v ...

Läs mer

Master i matdesign

Scuola Politecnica di Design SPD
Magisterexamen
<
Heltid
<
12 månader
Engelska
Campusstudier

Masterexamen i livsmedelsdesign syftar till att göra det möjligt för studenter att bli yrkesverksamma inom livsmedelsindustrin och inom alla relaterade sektorer och att kombin ...

Läs mer

Civilingenjör i bioteknik för livsmedelsvetenskap

University of Padova
MSc
<
Heltid
<
2 år
Engelska
Campusstudier

Masterexamen undersöker hur man kan producera hälsosammare och säkrare livsmedel efter en tvärgående, gård / fält-till-gaffel-strategi. Teoretiska lektioner blandas med prakti ...

Läs mer

Master i miljö och livsmedelsekonomi (EFE)

University of Milan - Department of Environmental Science and Policy
Magisterexamen
<
Heltid
<
2 år
Engelska
Campusstudier

Magisterexamen i miljö och livsmedelsekonomi (EFE) är ett internationellt inriktat högkvalitativt program för att ge studenterna både en utmärkt akademisk bakgrund och en prak ...

Läs mer

Master i livsmedelsvetenskap och teknik

University of Parma
Magisterexamen
<
Heltid
<
3 år
Engelska
Italienska
Kombinerat online och på campus
Campusstudier
Internet

Gradkursen i matvetenskap och teknik är utformad för att producera akademiker som har god grundläggande och praktisk kunskap inom huvudområdena matvetenskap och teknik.

Läs mer

Civilingenjör i matteknik

Politecnico di Milano
MSc
Feb 2021
<
Heltid
<
2 år
Engelska
Campusstudier

Matteknik har som målsättning att utveckla en ny livsmedelsindustriskultur och vid utbildningen av studenter på masternivå som kan lösa problem och att förnya värdekedjan i li ...

Läs mer

Magisterexamen i mat och näringsvetenskap

University of Cagliari
Magisterexamen
<
Heltid
<
2 år
Italienska
Campusstudier

Laurea Magistrale (CdLM) i mat och näringsvetenskap (SAN) erbjuder ett tvåårigt träningsprogram som syftar till det fysiologiska, patologiska och hygienisk-sanitära studiet av ...

Läs mer

Magisterexamen i livsmedelssystem

EIT Food
MSc
Okt 2021
<
Heltid
<
4 terminer
Engelska
Campusstudier

Flaggskeppsmästaren i Food Systems-programmet är EIT Food unika erbjudande för att utveckla topptalanger för livsmedelssektorn. Programmet bygger på en kombination av grundläg ...

Läs mer

International Master i matvetenskap för innovation och äkthet

Free University of Bozen-Bolzano
Magisterexamen
<
Heltid
<
2 år
Engelska
Campusstudier

Detta tvååriga masterprogram ger dig god kunskap om aktuella och framtida utmaningar inom livsmedelsvetenskap, kombinerar innovation och äkthet och erbjuder dig möjlighet att ...

Läs mer

Magisterexamen i livsmedelsvetenskap och teknik

Mediterranea University of Reggio Calabria
Magisterexamen
<
Heltid
<
2 år
Italienska
Campusstudier

Graden kurs of Science i Food Science and Technology syftar till att ge, på grundval av ett fast preparat på de teoretiska och vetenskapliga aspekter som förvärvats i kandidat ...

Läs mer

Master i livsmedelssäkerhet och livsmedelsriskhantering

University of Parma
MSc
<
Heltid
<
2 år
Engelska
Kombinerat online och på campus
Campusstudier
Internet

Masterexamen i livsmedelssäkerhet och livsmedelsriskhantering är en andra kurs (MSc) examen, fullständigt undervisad på engelska, tillsammans erbjuds av University of Parma i ...

Läs mer

Master i matkvalitetssystem och gastronomistyrning

University of Parma
MSc
Okt 2021
<
Heltid
<
2 år
Italienska
Kombinerat online och på campus
Campusstudier
Internet

Mästaren i förvaltning av livsmedelssystem av kvalitet och gastronomi (livsmedelskvalitet) är en del av en process av förstärkning av den italienska livsmedelsindustrin som kä ...

Läs mer