Keystone logo

1 Master Program i Kostvetenskap i Kyoto, Japan för 2024

Filter

Filter

  • Master
  • Masterexamen (MSc)
  • Masterexamen (MA)
  • Japan
  • Biovetenskap
  • Kostvetenskap
  • Kyoto
Studiefält
  • Biovetenskap (1)
    • Tillbaka till huvudkategorin
    Platser
    Hitta fler platser
    Typ av examen
    Varaktighet
    Studietakt
    Språk
    Språk
    Studieformat

    Popular degree type

    Popular study format

    Master Program i Kostvetenskap

    Forna japanska huvudstaden Kyoto är en av de största städerna i världen. Denna plats är känd för sin omfattande infrastruktur och turism. Universitet som Kyoto University och Doshisha universitet är också mycket populärt, och olika elever kommer varje år att studera i dessa universitet.

    Livsmedelsvetenskap fokuserar på studier av mat, med tonvikt på att skapa tillförlitliga, hållbara och säkra matkällor. Förstå livsmedelsvetenskap kan leda till viktiga upptäckter inom livsmedelsteknik samt produktion och underhåll av en hälsosam livsmedelsförsörjning.

    Japan har en av de starkt integrerade system för högre utbildning i Asien. Japans inställning till naturvetenskap och teknik är högt värderade alltså deras utbildningsnivå mycket strukturerad från barndomen till primär genom sekundära till tertiära nivåerna. Med 126 miljoner människor som bor i Japan har ett kulturellt rik miljö. Greater Tokyo-området är det största storstadsområdet i världen, med över 30 miljoner invånare.

    En masterexamen utfärdas när studenten har slutfört ett studieprogram på masternivå. För att ta en masterexamen måste man vanligtvis ta 12 till 18 kurser på högskolenivå, samt skriva en uppsats.