$close

Filter

Visa resultat

Se masterprogram i Kostvetenskap i Kyoto i Japan 2022

En magisterexamen är en akademisk examen för personer som framgångsrikt beteckna en högre nivå av expertis. Det finns två huvudtyper av Masters - undervisade och forskning. Livsmedelsvetenskap ger viktig kunskap om näringsresurser genom att tillämpa vetenskapliga principer för att skapa, utveckla och underhåll av matkällor. Individer som studerar livsmedelsvetenskap kan välja att arbet… Läs mer

En magisterexamen är en akademisk examen för personer som framgångsrikt beteckna en högre nivå av expertis. Det finns två huvudtyper av Masters - undervisade och forskning.

Livsmedelsvetenskap ger viktig kunskap om näringsresurser genom att tillämpa vetenskapliga principer för att skapa, utveckla och underhåll av matkällor. Individer som studerar livsmedelsvetenskap kan välja att arbeta som livsmedelsproduktutvecklare, kvalitetskontroll specialister, eller som säljare för livsmedel och livsmedels teknikföretag.

Japan har en av de starkt integrerade system för högre utbildning i Asien. Japans inställning till naturvetenskap och teknik är högt värderade alltså deras utbildningsnivå mycket strukturerad från barndomen till primär genom sekundära till tertiära nivåerna. Med 126 miljoner människor som bor i Japan har ett kulturellt rik miljö. Greater Tokyo-området är det största storstadsområdet i världen, med över 30 miljoner invånare.

Forna japanska huvudstaden Kyoto är en av de största städerna i världen. Denna plats är känd för sin omfattande infrastruktur och turism. Universitet som Kyoto University och Doshisha universitet är också mycket populärt, och olika elever kommer varje år att studera i dessa universitet.

Be om information Masterexamina i Kostvetenskap i Kyoto i Japan 2022

Läs mindre
Läs mer om att studera i Japan
$format_list_bulleted Filter
Sortera efter:
Rekommenderade Senaste Titel
Doshisha Women's College Of Liberal Arts
Kyoto, Japan

Matvetenskap och näringskurs Vårda forskare med avancerad kunskap som delar konsumenternas synvinkel Vi odlar forskare med avancerad expertis inom mat och kost, och förmågan a ... +

Matvetenskap och näringskurs Vårda forskare med avancerad kunskap som delar konsumenternas synvinkel Vi odlar forskare med avancerad expertis inom mat och kost, och förmågan att tänka utifrån de faktiska konsumenternas matsynpunkt. Studenter väljer sitt forskningstema från ett av tre områden - livsmedelsvetenskap, näringslära och matlagningsvetenskap - och bedriver forskning som fokuserar på experiment. Forskningserfarenheten och känslan av professionalism som erhållits i denna kurs öppnar möjligheten att arbeta i en lärarposition vid ett universitet eller högskola eller som forskare vid ett företagsföretag. -
Magisterexamen
Japansk
Campusstudier