$close

Filter

Visa resultat

Se masterprogram i Kostvetenskap i Mexiko 2022

En masterexamen är ett bevis på slutförda studier på hög nivå där man som student både utökar sin kunskap inom ett visst område och främjar sin framtida karriär. De flesta masterexamina utfärdas av statliga eller privata universitet. Livsmedelsvetenskap fokuserar på studier av mat, med tonvikt på att skapa tillförlitliga, hållbara och säkra matkällor. Förstå livsmedelsvetenska… Läs mer

En masterexamen är ett bevis på slutförda studier på hög nivå där man som student både utökar sin kunskap inom ett visst område och främjar sin framtida karriär. De flesta masterexamina utfärdas av statliga eller privata universitet.

Livsmedelsvetenskap fokuserar på studier av mat, med tonvikt på att skapa tillförlitliga, hållbara och säkra matkällor. Förstå livsmedelsvetenskap kan leda till viktiga upptäckter inom livsmedelsteknik samt produktion och underhåll av en hälsosam livsmedelsförsörjning.

Mexiko är ett av de mest populära turist-länderna på jorden. Landet har både tropiska och tempererade zoner ger eleverna den bästa tiden här. Om du vill studera för din kurs i National Autonomous University of Mexico, kommer det att vara ett lysande liv med mycket underhållning i landet också.

De mest populära masterprogrammen i Kostvetenskap i Mexiko 2022

Läs mindre
Läs mer om att studera i Mexiko
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
PhD
$format_list_bulleted Filter
Sortera efter:
Rekommenderade Senaste Titel
Universidad de Sonora
Hermosillo, Mexiko

Allmän mål: Att erbjuda ett ramverk av specialiserad akademisk utbildning till kandidater från biologiska vetenskaper, kemiska biologer, kemiteknik, agronomer och relaterad ka ... +

Allmän mål: Att erbjuda ett ramverk av specialiserad akademisk utbildning till kandidater från biologiska vetenskaper, kemiska biologer, kemiteknik, agronomer och relaterad karriär, som bildar mänskliga resurser på utmärkt nivå, med en solid förberedelse inom olika vetenskapsområden som kan genomföra original och oberoende forskning som representerar betydande framsteg inom matvetenskap och teknik, med större tonvikt på områdena korn och vattenbruksprodukter. Ge dem också en djupgående och övergripande överblick så att de kan identifiera relevanta problem i sina arbetsområden och skapa relevant kunskap. -
Magisterexamen
Heltid
2 år
Spansk
Campusstudier
 
Autonomous University of the State of Hidalgo
Pachuca, Mexiko

Syftet med magisterexamen i livsmedelsvetenskap är att studera de aspekter som har att göra med användning, karakterisering och bevarande av livsmedelsprodukter och biprodukte ... +

Syftet med magisterexamen i livsmedelsvetenskap är att studera de aspekter som har att göra med användning, karakterisering och bevarande av livsmedelsprodukter och biprodukter från jordbruket, för att svara på sociala krav och möta de utmaningar som förändringarna av modern värld inom livsmedelsområdet. -
MSc
Spanish (Mexican)
Campusstudier
 
Technological University of Mixteca
México, Mexiko

Att utbilda specialister med hög utbildningsnivå och mänsklig kvalitet inom områdena kemi, biokemi, livsmedelsteknik, livsmedelsvetenskap eller relaterade områden, som kan utf ... +

Att utbilda specialister med hög utbildningsnivå och mänsklig kvalitet inom områdena kemi, biokemi, livsmedelsteknik, livsmedelsvetenskap eller relaterade områden, som kan utföra vetenskapliga, tekniska, professionella och undervisningsaktiviteter inom kemi av naturprodukter och livsmedel som bidrar till utveckling av vetenskap och teknik och deltar i utbildningen av akademiska mänskliga resurser på hög nivå. -
MSc
Spanish (Mexican)
Campusstudier