20 Resultat i Kostvetenskap, Nordamerika
$format_list_bulleted
Filter
Sortera efter:
Rekommenderade
Senaste
Titel
$expand_less
$expand_more
Rekommenderade
Senaste
Titel
I fokus
Johns Hopkins University, Advanced Academic Programs
Washington, Amerikas förenta stater
Master of Science i livsmedelssäkerhetsförordningen är utformad för att ge studenterna en förståelse för de juridiska och regulatoriska komplexiteterna i livsmedelsproduktion,
...
+
I fokus
Master of Science i livsmedelssäkerhetsförordningen är utformad för att ge studenterna en förståelse för de juridiska och regulatoriska komplexiteterna i livsmedelsproduktion, märkning och distribution. Programmet kommer att ge eleverna den kunskap som krävs för företag och organisationer som växer, bearbetar, distribuerar eller säljer mat och drycker samtidigt som de följer lagar och andra författningar för produktion, distribution och kommersialisering av livsmedelsprodukter.
-
I fokus
Tennessee State University
Nashville, Amerikas förenta stater
Master of Science in Food and Animal Sciences-graden erbjuds med två alternativ, avhandling eller icke-avhandling.
I fokus
Master of Science in Food and Animal Sciences-graden erbjuds med två alternativ, avhandling eller icke-avhandling.
-
I fokus
NYU Steinhardt School of Culture, Education and Human Development
New York, Amerikas förenta stater
NYU Steinhardt Food Studies MA ger dig en avancerad utbildning i de kulturella, historiska och sociologiska aspekterna av mat.
I fokus
NYU Steinhardt Food Studies MA ger dig en avancerad utbildning i de kulturella, historiska och sociologiska aspekterna av mat.
-
I fokus
North Carolina A&T State University
Greensboro, Amerikas förenta stater
Master of Science i livsmedels- och näringsvetenskap är utformad för att utveckla de grundläggande kunskaper och färdigheter som krävs för att bedriva forskning inom livsmedel
...
+
I fokus
Master of Science i livsmedels- och näringsvetenskap är utformad för att utveckla de grundläggande kunskaper och färdigheter som krävs för att bedriva forskning inom livsmedels- och näringsvetenskap och andra relaterade områden. Det utvecklar också kompetens för att arbeta som mat- och näringsspecialister inom utbildning, eller med andra näringsbyråer och livsmedelsindustrier. Programmet utvecklar också teoretiska och experimentella kompetenser som är nödvändiga för att bedriva ytterligare forskarstudier eller erhålla yrkesexamen. Mat- och näringsvetenskap är inriktad på mänsklig näring och hälsa, livsmedelsservice, livsmedelssäkerhet och kvalitet samt vetenskapen om utveckling av livsmedelsprodukter. Studenter tar kurser i kemi, mikrobiologi, omvårdnad och mänsklig utveckling, samt kost och hälsa.
-
University of Illinois at Urbana-Champaign - College of Agricultural, Consumer and Environmental Sciences
Champaign, Amerikas förenta stater
University of Illinois Department of Food Science and Human Nutrition är stolta över att kunna erbjuda en online-avhandling Masters of Science examen. Många av studenterna i d
...
+
University of Illinois Department of Food Science and Human Nutrition är stolta över att kunna erbjuda en online-avhandling Masters of Science examen. Många av studenterna i detta program är yrkesverksamma. Online leveransalternativ gör programmet tillgängligt för studenter på olika platser, som också kan balansera ett resschema för sin karriär.
-
Universidad de Sonora
Hermosillo, Mexiko
Allmän mål: Att erbjuda ett ramverk av specialiserad akademisk utbildning till kandidater från biologiska vetenskaper, kemiska biologer, kemiteknik, agronomer och relaterad ka
...
+
Allmän mål: Att erbjuda ett ramverk av specialiserad akademisk utbildning till kandidater från biologiska vetenskaper, kemiska biologer, kemiteknik, agronomer och relaterad karriär, som bildar mänskliga resurser på utmärkt nivå, med en solid förberedelse inom olika vetenskapsområden som kan genomföra original och oberoende forskning som representerar betydande framsteg inom matvetenskap och teknik, med större tonvikt på områdena korn och vattenbruksprodukter. Ge dem också en djupgående och övergripande överblick så att de kan identifiera relevanta problem i sina arbetsområden och skapa relevant kunskap.
-
Indiana University of Pennsylvania
Indiana, Amerikas förenta stater
Använd kunskapen du får från detta program för att utöka din praxis inom hälsorelaterade områden eller komplettera din bakgrund inom områden som biologi, utbildning, träningsv
...
+
Använd kunskapen du får från detta program för att utöka din praxis inom hälsorelaterade områden eller komplettera din bakgrund inom områden som biologi, utbildning, träningsvetenskap, journalistik, marknadsföring och mer för att uppfylla dina karriärmål. Om du redan är en registrerad dietist eller professionell mattjänst, kommer du att få din magisterexamen att förbättra dina ledarskapsmöjligheter. Vår MS i mat och näring fokuserar på mänsklig och tillämpad näring, kritisk för verkliga situationer. För dem som är intresserade av att bedriva en doktorsexamen vid en annan institution eller förbättra dina kunskaper och färdigheter inom ett specifikt forskningsområde, välj avhandlingsalternativet.
-
University Of Guelph
Guelph, Kanada
Institutionen för livsmedelsvetenskap tillhandahåller den senaste kunskapsöversättningen fokuserad på att utveckla hållbara, säkra och innovativa livsmedel som syftar till att
...
+
Institutionen för livsmedelsvetenskap tillhandahåller den senaste kunskapsöversättningen fokuserad på att utveckla hållbara, säkra och innovativa livsmedel som syftar till att förbättra människors hälsa. Forskning inom matvetenskap fokuserar på tvärvetenskapliga studier som sträcker sig över kemi, biologi, mikrobiologi, naturproduktskemi, nanovetenskap, fysik och näringsvetenskap.
-
University College Brescia
london, Kanada
Detta ettåriga examensprogram ger studenterna teoretiska och praktiska färdigheter för att möta livsmedelsindustrins krav. Livsmedelsbearbetning kräver avancerad ingenjörsvete
...
+
Detta ettåriga examensprogram ger studenterna teoretiska och praktiska färdigheter för att möta livsmedelsindustrins krav. Livsmedelsbearbetning kräver avancerad ingenjörsvetenskap och en djupgående förståelse för livsmedelsvetenskap, livsmedelssäkerhet och relaterade policyer och regler.
-
University of Hawai'i at Manoa College of Tropical Agriculture and Human Resources
Honolulu, Amerikas förenta stater
Intresset för näring, mat och matförhållande till människors hälsa och kondition har aldrig varit större än idag. Institutionen för mänsklig näring, mat och djurvetenskap erbj
...
+
Intresset för näring, mat och matförhållande till människors hälsa och kondition har aldrig varit större än idag. Institutionen för mänsklig näring, mat och djurvetenskap erbjuder en MS-examen i livsmedelsvetenskap. Koncentrationsområdena inkluderar livsmedelssäkerhet och -kvalitet, livsmedelsbearbetning och teknik, livsmedelskemi och biokemi, livsmedelsmikrobiologi, livsmedelsvetenskaplig utbildning och specialområde.
-
North Dakota State University College of Agriculture, Food Systems, and Natural Resources
Fargo, Amerikas förenta stater
Utbildningsprogrammet för livsmedelssäkerhet vid NDSU grundades 2001 för att tillgodose det ökande behovet av personer med livsmedelssäkerhetsexpertis inom regeringen, närings
...
+
Utbildningsprogrammet för livsmedelssäkerhet vid NDSU grundades 2001 för att tillgodose det ökande behovet av personer med livsmedelssäkerhetsexpertis inom regeringen, näringslivet och den akademiska världen. NDSU-doktorsexamen som deltar i programmen för livsmedelssäkerhet kommer från flera högskolor och täcker flera kompetensområden inklusive mikrobiologiska vetenskaper, kommunikation, folkhälsa, mat och näring och växtvetenskap. När vårt livsmedelssystem blir mer globaliserat och komplext blir det allt viktigare för folkhälsovårdspersonal att engagera konsumenter och medlemmar i livsmedelsindustrin, inklusive jordbrukare, livsmedelsförädlare och matservicearbetare. Övervakning och förebyggande av spridning av livsmedelsburna sjukdomar, spridning och tillämpning av viktiga lagar eller förordningar och utbildning av allmänheten om säker livsmedelshantering är högsta prioriteringar. Dessa prioriteringar kan uppnås genom användning av innovativa metoder inom områdena molekylär mikrobiologi, bioteknik, vetenskapsbaserad riskbedömning och hantering, hygienprinciper, lagar och regler för livsmedelssäkerhet och aktiva övervakningsprogram. NDSU MPH-examen med inriktning mot livsmedelssäkerhet kommer att ge studenterna nödvändiga färdigheter och kunskaper för att bli viktiga frontlinjemedlemmar som arbetar för att hålla vår befolkning och våra livsmedelssystem säkra. Studenterna har flexibiliteten att fokusera sina uppgifter och välja minst två valfria utifrån deras intressen och yrkesmässiga mål. Ämnen av potentiellt intresse inkluderar: diagnos och upptäckt av sjukdomar, förebyggande av spridning av sjukdomar i livsmedelssystem, folkhälsopolitik och akuta åtgärder mot nya hot mot livsmedelssäkerhet. Tillämpningen av dessa ämnen bygger alla på läroplanen för specialisering av livsmedelssäkerhet och grundläggande grundkurs för MPH.
-
Iowa State University College of Agriculture and Life Sciences
Ames, Amerikas förenta stater
På ISU är vi dedikerade till din framgång som doktorand. Som ett första steg har vi samlat in information om applikationskrav samt länkar där du kan hitta ytterligare informat
...
+
På ISU är vi dedikerade till din framgång som doktorand. Som ett första steg har vi samlat in information om applikationskrav samt länkar där du kan hitta ytterligare information. Vi uppmuntrar dig att utforska.
-
Alabama A&M University College of Agricultural, Life and Natural Sciences
Huntsville, Amerikas förenta stater
Avdelningen erbjuder forskarutbildningsprogram som leder till en MS-examen i livsmedelsvetenskap. Studenterna tillämpar en grundläggande förståelse för biologisk, kemisk, fysi
...
+
Avdelningen erbjuder forskarutbildningsprogram som leder till en MS-examen i livsmedelsvetenskap. Studenterna tillämpar en grundläggande förståelse för biologisk, kemisk, fysikalisk och beteendevetenskaplig bearbetning, konservering, kvalitetsbedömning, närings- och hälsoaspekter och användning av livsmedel. Våra forsknings- och utbildningsprogram integrerar disciplinerna kemi, mikrobiologi, bioteknik, bearbetning, teknik, toxikologi, sensorisk vetenskap, produktutveckling, djurhälsa, biokemi och näring för att förbereda kvalificerade akademiker för livsmedelsrelaterade karriärer inom industrin, regeringen och den akademiska världen. . Examensprogrammen i livsmedelsvetenskap ger studenterna en djupare förståelse och kunskapsbas för de olika områdena i fältet och ger också studenterna möjlighet att bedriva praktisk forskning; en väsentlig del av denna tillämpade vetenskap. Studenterna lär sig teori i klassrummet och tillämpar den kunskap som erhållits i laboratoriemiljöer. Studenter som tjänar en MS i livsmedelsvetenskap kommer att vara grundligt beredda att börja arbeta inom alla områden inom livsmedelsvetenskap, inklusive närings- / livsmedelsbiokemi, livsmedelsteknik / bearbetning, livsmedelskemi, livsmedelstoxikologi, livsmedelsbioteknologi, livsmedelsmikrobiologi / säkerhet, djurhälsa och Sensorisk vetenskap.
-
Kansas State University College of Human Ecology
Manhattan, Amerikas förenta stater
MS i livsmedelsvetenskap administreras genom Food Science Institute. Det är ett tvärvetenskapligt program som spänner över 5 högskolor och 11 avdelningar. Forskningens betonin
...
+
MS i livsmedelsvetenskap administreras genom Food Science Institute. Det är ett tvärvetenskapligt program som spänner över 5 högskolor och 11 avdelningar. Forskningens betoning inkluderar livsmedelskemi, livsmedelsmikrobiologi, livsmedelssäkerhet, sensorisk analys, livsmedelsbearbetning, livsmedelsteknik och livsmedelsvaror (spannmål, mejeriprodukter, kött och fjäderfä; frukt och grönsaker, etc.). Branschpersonal och andra studenter utanför campus kan också anmäla sig till MS-distansprogrammet genom avdelningen för fortbildning.
-
Autonomous University of the State of Hidalgo
Pachuca, Mexiko
Syftet med magisterexamen i livsmedelsvetenskap är att studera de aspekter som har att göra med användning, karakterisering och bevarande av livsmedelsprodukter och biprodukte
...
+
Syftet med magisterexamen i livsmedelsvetenskap är att studera de aspekter som har att göra med användning, karakterisering och bevarande av livsmedelsprodukter och biprodukter från jordbruket, för att svara på sociala krav och möta de utmaningar som förändringarna av modern värld inom livsmedelsområdet.
-