MASTERSTUDIES

Se masterprogram i Kostvetenskap i Norge 2021

Master-nivå studier innebär fördjupning inom ett forskningsområde eller ett område med yrkesutövningen. Tjänar en magisterexamen visar en högre grad av behärskning av ämnet. Tjänar en magisterexamen kan ta allt från ett år till tre eller fyra år. Innan du kan uppgradera, du vanligtvis måste skriva och försvara en avhandling, ett långt papper som är kulmen på din specialiserad forskning.

Livsmedelsvetenskap fokuserar på studier av mat, med tonvikt på att skapa tillförlitliga, hållbara och säkra matkällor. Förstå livsmedelsvetenskap kan leda till viktiga upptäckter inom livsmedelsteknik samt produktion och underhåll av en hälsosam livsmedelsförsörjning.

Norge, officiellt Konungariket Norge, är en nordisk enhetsstat konstitutionell monarki vars territorium omfattar den västra delen av den skandinaviska halvön, Jan Mayen, den arktiska ögruppen Svalbard och subantarctic Bouvet Island. Högre utbildning i Norge erbjuds av en rad sju universitet.

De mest populära masterprogrammen i Kostvetenskap i Norge 2021

1 Resultat i Kostvetenskap, Norge Filter

Master i vattenlevande livsmedelsproduktion - Säkerhet och kvalitet (AQFood)

Norwegian University of Life Sciences NMBU
Magisterexamen
<
Heltid
<
2 år
Engelska
Campusstudier

AQFood fokuserar på produktion av vattenlevande livsmedel i hela produktions- och livsmedelsförsörjningskedjan, som kopplar primärproduktion, inklusive vattenbruk och vildfång ...

Läs mer