close

Filter

Visa resultat

Se masterprogram i Kostvetenskap i Rumänien 2021

Master-nivå studier innebär fördjupning inom ett forskningsområde eller ett område med yrkesutövningen. Tjänar en magisterexamen visar en högre grad av behärskning av ämnet. Tjänar en magisterexamen kan ta allt från ett år till tre eller fyra år. Innan du kan uppgradera, du vanligtvis måste skriva och försvara en avhandling, ett långt papper som är kulmen på din specialiserad fo… Läs mer

Master-nivå studier innebär fördjupning inom ett forskningsområde eller ett område med yrkesutövningen. Tjänar en magisterexamen visar en högre grad av behärskning av ämnet. Tjänar en magisterexamen kan ta allt från ett år till tre eller fyra år. Innan du kan uppgradera, du vanligtvis måste skriva och försvara en avhandling, ett långt papper som är kulmen på din specialiserad forskning.

Livsmedelsvetenskap är ett ämnesområde som fokuserar på den biologiska sammansättningen av livsmedel samt de kemiska processerna som krävs för att skapa livsmedel. Genom att lära om livsmedelsvetenskap, kan individer vara beredda att skapa säkra och nyttiga livsmedel som kan levereras på ett säkert sätt över hela världen.

Rumänien är ett land som ligger vid korsningen av Central-och Sydosteuropa, gränsar till Svarta havet. Komma till Rumänien är lätt från nästan alla delar av världen, på grund av sin ställning, liksom det faktum att det serveras med en matris av transportslag och företag. Rumänska universitet erbjuder bra val av grund-och forskarutbildning i rumänska, engelska, franska och tyska.

De mest populära masterprogrammen i Kostvetenskap i Rumänien 2021

Läs mindre
Relaterade studiefält
arrow_drop_up arrow_drop_down
format_list_bulleted Filter
Valahia University of Targoviste
Târgoviște , Rumänien

Bioresources Engineering är ett tvärvetenskapligt program som integrerar teknik, design och biologiska vetenskaper i syfte att förbereda kandidater som kan tillämpa tekniska p ... +

Bioresources Engineering är ett tvärvetenskapligt program som integrerar teknik, design och biologiska vetenskaper i syfte att förbereda kandidater som kan tillämpa tekniska principer för att förbättra och hållbarhet i världens naturresurser. Bioresources ingenjörer söker lösningar på problem som involverar växter, djur och miljön. Bioresources Engineering-programmet betonar tvärvetenskaplig grundläggande kunskap och praktiska tillämpningar i olika tekniska sammanhang och funktionella kompetenser som behövs för att lösa problem med utnyttjande av biokällor. Detta program kommer att ge studenterna de färdigheter som krävs för att utvärdera befintliga system för produktion, leverans och kvalitetsstyrning, införa förbättringar och kommunicera effektivt med kollegor i multidisciplinära team. Programmets mål är att tillhandahålla aktuell kunskap i världsklass om tekniker för biotekniska applikationer, lagring och bearbetning av livsmedel, jordbruksstrukturer, växter och djurmiljöer, avfallshantering, bioremediering, miljö- och ekosystemdesign och kontroll, post- skördsteknik, fjärranalys, GIS, värme- och massöverföring, jäsning, näring och livsmedelssäkerhet. Bioresources Engineering-programmet ger studenterna verktygen för att förstå hur jordbruk och livsmedelsproduktion samverkar för att bättre hantera jordbruks-, livsmedels- och biomassasystem för adekvat tillgång till hälsosam mat. -
Magisterexamen
Heltid
2 år
Engelska
Campusstudier
 
"Dunarea de Jos" University of Galati
Galaţi , Rumänien

Fakulteten för livsmedelsvetenskap (FFSE) är den äldsta matfakulteten i Rumänien och har högsta forskning och utbildning på nationell nivå.

Fakulteten för livsmedelsvetenskap (FFSE) är den äldsta matfakulteten i Rumänien och har högsta forskning och utbildning på nationell nivå. -
MSc
Heltid
2 år
Engelska
Campusstudier
 
University Politehnica of Bucharest
bukarest , Rumänien

Bland de huvudsakliga syftet med ovanstående program måste vi nämna fördjupningen av den förvärvade kunskapen inom B.Sci. studier inom livsmedelskemi och biokemisk teknik; I d ... +

Bland de huvudsakliga syftet med ovanstående program måste vi nämna fördjupningen av den förvärvade kunskapen inom B.Sci. studier inom livsmedelskemi och biokemisk teknik; I detta avseende koncentrerar vi oss på kvalitetskontroll av livsmedel med användning av en mängd olika fysikaliska metoder såsom GLC, LC, FT-IR, UV-Vis, atomfluorescens, Hl-NMR, C13-NMR, atomutsläpp och absorptionsspektroskopi, masspektroskopi och så vidare. -
MSc
2 år
Engelska
Campusstudier
 

TIPS! Om du representerar en skola och vill lägga till ditt program på vår lista kan du kontakta oss här