MASTERSTUDIES

Se masterprogram i Kostvetenskap i Rumänien 2021

Master-nivå studier innebär fördjupning inom ett forskningsområde eller ett område med yrkesutövningen. Tjänar en magisterexamen visar en högre grad av behärskning av ämnet. Tjänar en magisterexamen kan ta allt från ett år till tre eller fyra år. Innan du kan uppgradera, du vanligtvis måste skriva och försvara en avhandling, ett långt papper som är kulmen på din specialiserad forskning.

Livsmedelsvetenskap är ett ämnesområde som fokuserar på den biologiska sammansättningen av livsmedel samt de kemiska processerna som krävs för att skapa livsmedel. Genom att lära om livsmedelsvetenskap, kan individer vara beredda att skapa säkra och nyttiga livsmedel som kan levereras på ett säkert sätt över hela världen.

Rumänien är ett land som ligger vid korsningen av Central-och Sydosteuropa, gränsar till Svarta havet. Komma till Rumänien är lätt från nästan alla delar av världen, på grund av sin ställning, liksom det faktum att det serveras med en matris av transportslag och företag. Rumänska universitet erbjuder bra val av grund-och forskarutbildning i rumänska, engelska, franska och tyska.

De mest populära masterprogrammen i Kostvetenskap i Rumänien 2021

3 Resultat i Kostvetenskap, Rumänien Filter

Master i Bioresources Engineering

Valahia University of Targoviste
Magisterexamen
<
Heltid
<
2 år
Engelska
Campusstudier

Bioresources Engineering är ett tvärvetenskapligt program som integrerar teknik, design och biologiska vetenskaper i syfte att förbereda kandidater som kan tillämpa tekniska p ...

Läs mer

Civilingenjör i matvetenskap och teknik

"Dunarea de Jos" University of Galati
MSc
<
Heltid
<
2 år
Engelska
Campusstudier

Fakulteten för livsmedelsvetenskap (FFSE) är den äldsta matfakulteten i Rumänien och har högsta forskning och utbildning på nationell nivå.

Läs mer

Civilingenjör i matkemi

University Politehnica of Bucharest
MSc
<
2 år
Engelska
Campusstudier

Bland de huvudsakliga syftet med ovanstående program måste vi nämna fördjupningen av den förvärvade kunskapen inom B.Sci. studier inom livsmedelskemi och biokemisk teknik; I d ...

Läs mer