close

Filter

Visa resultat

Se masterprogram i Kostvetenskap i Santa Cruz de Tenerife i Spanien 2021

Fördelarna med en Masters sträcker sig längre än att förbättra din intäktspotential. De kan ge dig personliga och professionella färdigheter för att accelerera din utveckling. De är också en möjlighet att skilja dig från dina kamrater, kommer många av dem har liknande A-nivå och grundutbildning kvalifikationer. Livsmedelsvetenskap använder kemi, mikrobiologi, teknik och biokemi fö… Läs mer

Fördelarna med en Masters sträcker sig längre än att förbättra din intäktspotential. De kan ge dig personliga och professionella färdigheter för att accelerera din utveckling. De är också en möjlighet att skilja dig från dina kamrater, kommer många av dem har liknande A-nivå och grundutbildning kvalifikationer.

Livsmedelsvetenskap använder kemi, mikrobiologi, teknik och biokemi för att bidra till att skapa varaktig, näringsrik och lättillgänglig mat. Studerar livsmedelsvetenskap kan bidra till att uppnå en ökad förståelse för utvecklingen av livsmedelssystemen och hur man kan skapa hållbara matresurser för framtida generationer.

Spanien, officiellt Konungariket Spanien, är en suverän stat och en medlemsstat i Europeiska unionen. Det ligger på den iberiska halvön i sydvästra Europa. Spanska universitet reglera tillträdet till sina egna grader och de rätta akademiska avgifter. De kan också erbjuda inofficiella påbyggnadsexamina. Huvudstaden Madrid har troligen det största antalet barer per capita i någon europeisk stad och ett mycket aktivt nattliv.

Be om information Masterexamina i Kostvetenskap i Santa Cruz de Tenerife i Spanien 2021

Läs mindre
Relaterade studiefält
arrow_drop_up arrow_drop_down
format_list_bulleted Filter
Universidad de La Laguna
Santa Cruz de Tenerife , Spanien

Master i säkerhet och livsmedelskvalitet har som mål de tåg akademiker inom hälsovetenskap och vetenskap, kontroll och certifiering av kvalitet och livsmedelssäkerhet i enligh ... +

Master i säkerhet och livsmedelskvalitet har som mål de tåg akademiker inom hälsovetenskap och vetenskap, kontroll och certifiering av kvalitet och livsmedelssäkerhet i enlighet med nationell och överstatlig lagstiftning, så att de kan utforma utveckla, implementera och certifiera tekniker och procedurer för bromatológico, näringsmässiga, toxikologiska och biologisk kontroll av livsmedel, som en slutprodukt, och garanti för kvalitet och hygien. -
Magisterexamen
Heltid
Spansk
Campusstudier
 

TIPS! Om du representerar en skola och vill lägga till ditt program på vår lista kan du kontakta oss här