close

Filter

Visa resultat

Se masterprogram i Kostvetenskap i Logan i USA 2021

En masterexamen får man när man har avslutat studier på avancerad nivå inom ett specifikt ämnesområde där man har visat prov på en hög kunskapsnivå. Livsmedelsvetenskap är ett ämnesområde som fokuserar på den biologiska sammansättningen av livsmedel samt de kemiska processerna som krävs för att skapa livsmedel. Genom att lära om livsmedelsvetenskap, kan individer vara beredda att… Läs mer

En masterexamen får man när man har avslutat studier på avancerad nivå inom ett specifikt ämnesområde där man har visat prov på en hög kunskapsnivå.

Livsmedelsvetenskap är ett ämnesområde som fokuserar på den biologiska sammansättningen av livsmedel samt de kemiska processerna som krävs för att skapa livsmedel. Genom att lära om livsmedelsvetenskap, kan individer vara beredda att skapa säkra och nyttiga livsmedel som kan levereras på ett säkert sätt över hela världen.

Förenta staterna är ett stort land i Nordamerika, ofta kallad "USA ", den "amerikanska ", den "United States ", "America ", eller helt enkelt "det States ". Amerikanska högskolor finansieras av "undervisning " belasta studenten, som ofta är ganska dyra, mycket ofta når in i tiotusentals dollar per år.

Logan City, Utah är känt för sin unika, många sevärdheter och platser som finns runt om i staden. Det är hem för ett statligt universitet som har en stor inskrivning varje år.

Be om information Masterexamina i Kostvetenskap i Logan i USA 2021

Läs mindre
Relaterade studiefält
arrow_drop_up arrow_drop_down
format_list_bulleted Filter
Utah State University College of Agriculture and Applied Sciences
Logan , Amerikas förenta stater

Programmet för närings- och livsmedelsvetenskap fokuserar på de kemiska och biologiska komponenterna i maten och på hur dessa ingredienser påverkar hälsan. Eleverna lär sig de ... +

Programmet för närings- och livsmedelsvetenskap fokuserar på de kemiska och biologiska komponenterna i maten och på hur dessa ingredienser påverkar hälsan. Eleverna lär sig de kemiska, biologiska, mikrobiologiska, näringsmässiga, tekniska och ekonomiska aspekterna av mat, liksom de sociala effekterna av maten människor äter, inklusive hur de påverkar olika frågor, inklusive ekonomi, psykologi och kultur. På grund av en ökad medvetenhet de senaste åren om hur mat direkt påverkar befolkningens hälsa finns det en större efterfrågan på yrkesverksamma som är utbildade inom nutrition och livsmedelsvetenskap. Allmänheten har börjat inse hur viktigt det är att äta välbalanserade måltider. Det innebär att möjligheterna till karriärer inom näring är högsta. -
MSc
Engelska
Sep 2021
 
Utah State University Online
Logan , Amerikas förenta stater

Livsmedelssäkerhet och kvalitet påverkar alla. Mästaren i livsmedelssäkerhet och kvalitet ger dig en fördjupad utbildning i livsmedelssäkerhet. Genom att förstå matens mikrobo ... +

Livsmedelssäkerhet och kvalitet påverkar alla. Mästaren i livsmedelssäkerhet och kvalitet ger dig en fördjupad utbildning i livsmedelssäkerhet. Genom att förstå matens mikrobologi kan du hjälpa till att implementera metoder och standarder för att förhindra sjukdom och utbrott i samhällen och organisationer. -
Magisterexamen
Engelska
Sep 2021
 

TIPS! Om du representerar en skola och vill lägga till ditt program på vår lista kan du kontakta oss här