MASTERSTUDIES

Hitta masterprogram i Kriminologi på deltid i Barcelona, Spanien 2020/2021

En magisterexamen är en akademisk examen för personer som framgångsrikt beteckna en högre nivå av expertis. Det finns två huvudtyper av Masters - undervisade och forskning.

Kriminologi är det studieområde som fokuserar på orsaker till och förebyggande av kriminellt beteende, samt dess konsekvenser. Det är särskilt användbart för de som har tänkt arbeta med brottsbekämpning, såsom poliser, övervakare och domare.

Spanien (spanska: España) är ett mångskiftande land som delar den iberiska halvön med Portugal i den västra delen av Medelhavet. Spanien är ett exotiskt land i Europa på grund av dess vänliga invånare och avslappnad livsstil. Den normala tiden för universitetskurser i Spanien är 4 år, förutom medicin och dubbla examina, vilket är 6. Madrid och Barcelona är välkända städer runt världen för sin mat, pulserande nattliv och världsberömda folklore och festligheter.

Att vara den 2: a största staden i Spanien, är Barcelona Kataloniens huvudstad provinsen. Det har över 4 miljoner invånare. Det är en pulserande stad som är värd tusentals turister årligen. Det är hem till universitetet i Barcelona bland annat.

Be om information Masterexamina i Kriminologi på deltid i Barcelona i Spanien 2020/2021

1 Resultat i Kriminologi, Barcelona Filter

Magisterexamen i kriminologi

Universidad Autónoma de Barcelona
Magisterexamen
<
Deltid
<
2 år
Engelska
Spansk
Franska
Italienska
Campusstudier

I denna mycket professionellt program specifikt alla typer av fallstudier, nuvarande erfarenhet och andra speciellt utvalda för större och snabbare assimilering av studenten i ...

Läs mer