close

Filter

Visa resultat

Se 3 masterprogram i Livsmedelshygien på deltid

En mästare 's examen är en forskarutbildning akademiska examen. Man måste redan ha en grundexamen att ansöka om en master 's program. De flesta master 's utbildningsprogram skulle kräver studenterna att slutföra en master ' s avhandling eller uppsats.

Masterprogram i Livsmedelshygien på deltid

Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
format_list_bulleted Filter
Johns Hopkins University, Advanced Academic Programs
Washington, Amerikas förenta stater

Master of Science i livsmedelssäkerhetsförordningen är utformad för att ge studenterna en förståelse för de juridiska och regulatoriska komplexiteterna i livsmedelsproduktion, ... +

Master of Science i livsmedelssäkerhetsförordningen är utformad för att ge studenterna en förståelse för de juridiska och regulatoriska komplexiteterna i livsmedelsproduktion, märkning och distribution. Programmet kommer att ge eleverna den kunskap som krävs för företag och organisationer som växer, bearbetar, distribuerar eller säljer mat och drycker samtidigt som de följer lagar och andra författningar för produktion, distribution och kommersialisering av livsmedelsprodukter. -
MSc
Deltid
Engelska
Internet
North-Caucasus Federal University
Stavropol, Ryssland

Programmet har utvecklats gemensamt med utländska partner på grundval av europeisk och rysk lagstiftning inom hygien och industriell säkerhet. Professionella cykeldiscipliner ... +

Programmet har utvecklats gemensamt med utländska partner på grundval av europeisk och rysk lagstiftning inom hygien och industriell säkerhet. Professionella cykeldiscipliner utvecklas på grundval av Hygienteknik och Designgruppens föreskrifter och skapar kunskap, praktisk och forskningserfarenhet inom design av processutrustning och livsmedelsproduktionsprocesser som uppfyller kraven på designhygien och säkerställer kvalitets- och säkra produkter . -
Magisterexamen
Heltid
2 år
Engelska
Campusstudier
North-Caucasus Federal University
Stavropol, Ryssland

Programmet är utvecklat på grundval av europeisk och rysk lagstiftning på området hygien och säkerhet för produktion i samarbete med utländska partner. Dissipliner utvecklas i ... +

Programmet är utvecklat på grundval av europeisk och rysk lagstiftning på området hygien och säkerhet för produktion i samarbete med utländska partner. Dissipliner utvecklas i enlighet med föreskrifterna i Hygienteknik och Design (Hygienteknik och Designkoncern) med målet att bygga kunskap, praktisk och forskningserfarenhet avseende teknologisk utrustning och matproduktionsprocesser som uppfyller kraven på hygienisk design och säkerställa produktkvalitet och säkerhet. -
Magisterexamen
Heltid
2 år
Engelska
Campusstudier

TIPS! Om du representerar en skola och vill lägga till ditt program på vår lista kan du kontakta oss här