close

Filter

Visa resultat

Se masterprogram i Livsmedelssäkerhet i Italien 2021

En masterexamen får man när man har avslutat studier på avancerad nivå inom ett specifikt ämnesområde där man har visat prov på en hög kunskapsnivå. Livsmedelssäkerhet är ett växande folkhälsoproblem att förhindra livsmedelsburna sjukdomar från att påverka konsumenterna. Positioner inom detta område är i hög efterfrågan för att främja en säker hantering och beredning av liv… Läs mer

En masterexamen får man när man har avslutat studier på avancerad nivå inom ett specifikt ämnesområde där man har visat prov på en hög kunskapsnivå.

Livsmedelssäkerhet är ett växande folkhälsoproblem att förhindra livsmedelsburna sjukdomar från att påverka konsumenterna. Positioner inom detta område är i hög efterfrågan för att främja en säker hantering och beredning av livsmedel i något skede av bearbetning och konsumtion.

Officiellt kallas Republiken Italien, landet som finns i södra Europa. Det officiella språket är italienska och den kulturella rika huvudstad är Rom. Många av världens 's äldsta universitet ligger i Italien, i synnerhet universitetet i Bologna (grundat 1088). Det finns tre Superior forskarskolor med "universitetsstatus ", tre institut med status Doctoral Colleges, vilket fungerar på avancerad och forskarnivå.

De mest populära masterprogrammen i Livsmedelssäkerhet i Italien 2021

Läs mindre
format_list_bulleted Filter
University of Parma
Parma , Italien

Gradkursen i matvetenskap och teknik är utformad för att producera akademiker som har god grundläggande och praktisk kunskap inom huvudområdena matvetenskap och teknik.

Gradkursen i matvetenskap och teknik är utformad för att producera akademiker som har god grundläggande och praktisk kunskap inom huvudområdena matvetenskap och teknik. -
Magisterexamen
Heltid
3 år
Engelska, Italienska
Kombinerat online och på campus
Campusstudier
Internet
 
University of Parma
Parma , Italien

Masterexamen i livsmedelssäkerhet och livsmedelsriskhantering är en andra kurs (MSc) examen, fullständigt undervisad på engelska, tillsammans erbjuds av University of Parma i ... +

Masterexamen i livsmedelssäkerhet och livsmedelsriskhantering är en andra kurs (MSc) examen, fullständigt undervisad på engelska, tillsammans erbjuds av University of Parma i samarbete med University of Bologna, Katolska universitetet i Piacenza, University of Modena och Reggio Emilia, University of Ferrara. -
MSc
Heltid
2 år
Engelska
Kombinerat online och på campus
Campusstudier
Internet
 
University of Parma
Parma , Italien

Mästaren i förvaltning av livsmedelssystem av kvalitet och gastronomi (livsmedelskvalitet) är en del av en process av förstärkning av den italienska livsmedelsindustrin som kä ... +

Mästaren i förvaltning av livsmedelssystem av kvalitet och gastronomi (livsmedelskvalitet) är en del av en process av förstärkning av den italienska livsmedelsindustrin som känner igen Parma som en av de viktigaste industriklusterna i Italien, känd som "italiensk matdalen ”. -
MSc
Heltid
2 år
Italienska
Okt 2021
Kombinerat online och på campus
Campusstudier
Internet
 

TIPS! Om du representerar en skola och vill lägga till ditt program på vår lista kan du kontakta oss här