$close

Filter

Visa resultat

Se masterprogram i Livsmedelssäkerhet i Italien 2022

En masterexamen får man när man har avslutat studier på avancerad nivå inom ett specifikt ämnesområde där man har visat prov på en hög kunskapsnivå. Livsmedelssäkerhet är ett växande folkhälsoproblem att förhindra livsmedelsburna sjukdomar från att påverka konsumenterna. Positioner inom detta område är i hög efterfrågan för att främja en säker hantering och beredning av liv… Läs mer

En masterexamen får man när man har avslutat studier på avancerad nivå inom ett specifikt ämnesområde där man har visat prov på en hög kunskapsnivå.

Livsmedelssäkerhet är ett växande folkhälsoproblem att förhindra livsmedelsburna sjukdomar från att påverka konsumenterna. Positioner inom detta område är i hög efterfrågan för att främja en säker hantering och beredning av livsmedel i något skede av bearbetning och konsumtion.

Officiellt kallas Republiken Italien, landet som finns i södra Europa. Det officiella språket är italienska och den kulturella rika huvudstad är Rom. Många av världens 's äldsta universitet ligger i Italien, i synnerhet universitetet i Bologna (grundat 1088). Det finns tre Superior forskarskolor med "universitetsstatus ", tre institut med status Doctoral Colleges, vilket fungerar på avancerad och forskarnivå.

De mest populära masterprogrammen i Livsmedelssäkerhet i Italien 2022

Läs mindre
Läs mer om att studera i Italien
$format_list_bulleted Filter
Sortera efter:
Rekommenderade Senaste Titel
University of Parma
Parma, Italien

Avancerad nivå i livsmedelsvetenskap och teknik riktar sig till italienska och utländska studenter som är intresserade av ämnena livsmedelsteknik, livsmedelssäkerhet och kvali ... +

Avancerad nivå i livsmedelsvetenskap och teknik riktar sig till italienska och utländska studenter som är intresserade av ämnena livsmedelsteknik, livsmedelssäkerhet och kvalitet. Avancerad nivåkurs är strukturerad så att den representerar den naturliga fortsättningen av studier för akademiker som har universitetsexamina inom livsmedelsvetenskap och teknik och inom gastronomiska vetenskaper, men kan också vara av intresse för akademiker inom andra vetenskapstekniska discipliner inom områdena kemi, biologi och teknik med en adekvat läroplan. -
Magisterexamen
Heltid
Deltid
2 år
Engelska, Italienska
Kombinerat online och på campus
Campusstudier
Internet
 
University of Parma
Parma, Italien

Masterexamen i livsmedelssäkerhet och livsmedelsriskhantering är en andra kurs (MSc) examen, fullständigt undervisad på engelska, tillsammans erbjuds av University of Parma i ... +

Masterexamen i livsmedelssäkerhet och livsmedelsriskhantering är en andra kurs (MSc) examen, fullständigt undervisad på engelska, tillsammans erbjuds av University of Parma i samarbete med University of Bologna, Katolska universitetet i Piacenza, University of Modena och Reggio Emilia, University of Ferrara. -
MSc
Heltid
Deltid
2 år
Engelska
Kombinerat online och på campus
Campusstudier
Internet
 
University of Parma
Parma, Italien

Mästaren i förvaltning av livsmedelssystem av kvalitet och gastronomi (livsmedelskvalitet) är en del av en process av förstärkning av den italienska livsmedelsindustrin som kä ... +

Mästaren i förvaltning av livsmedelssystem av kvalitet och gastronomi (livsmedelskvalitet) är en del av en process av förstärkning av den italienska livsmedelsindustrin som känner igen Parma som en av de viktigaste industriklusterna i Italien, känd som "italiensk matdalen ”. -
MSc
Heltid
Deltid
2 år
Italienska
Kombinerat online och på campus
Campusstudier
Internet