close

Filter

Visa resultat

Se masterprogram i Livsmedelssäkerhet i Parma i Italien 2021

Fördelarna med en Masters sträcker sig längre än att förbättra din intäktspotential. De kan ge dig personliga och professionella färdigheter för att accelerera din utveckling. De är också en möjlighet att skilja dig från dina kamrater, kommer många av dem har liknande A-nivå och grundutbildning kvalifikationer. Eftersom mat är en grundläggande livs nödvändighet måste det förva… Läs mer

Fördelarna med en Masters sträcker sig längre än att förbättra din intäktspotential. De kan ge dig personliga och professionella färdigheter för att accelerera din utveckling. De är också en möjlighet att skilja dig från dina kamrater, kommer många av dem har liknande A-nivå och grundutbildning kvalifikationer.

Eftersom mat är en grundläggande livs nödvändighet måste det förvaras säkert från föroreningar för att förhindra sjukdom eller infektion. Livsmedelssäkerhet specialister har till uppgift att observera och testa matprov för att säkerställa integriteten av produkter i syfte att skydda den allmänna befolkningen.

Italien, officiellt Republiken Italien, är en enhetlig parlamentarisk republik inom Europeiska unionen, som ligger i södra Europa. I norr gränsar det Frankrike, Schweiz, Österrike och Slovenien längs Alperna.

Osten staden i Italien - Parma är känt för sin arkitektur och rika kulturarv. Det har några av de äldsta universiteten i Italien som University of Parma. Därför måste den som är intresserad av att få en bra utbildning i en traditionell plats bor i Parma.

Be om information Masterexamina i Livsmedelssäkerhet i Parma i Italien 2021

Läs mindre
Läs mer om att studera i Italien
format_list_bulleted Filter
Sortera efter:
  • Populärt Senaste Titel
  • Populärt
  • Senaste
  • Titel
University of Parma
Parma, Italien

Avancerad nivå i livsmedelsvetenskap och teknik riktar sig till italienska och utländska studenter som är intresserade av ämnena livsmedelsteknik, livsmedelssäkerhet och kvali ... +

Avancerad nivå i livsmedelsvetenskap och teknik riktar sig till italienska och utländska studenter som är intresserade av ämnena livsmedelsteknik, livsmedelssäkerhet och kvalitet. Avancerad nivåkurs är strukturerad så att den representerar den naturliga fortsättningen av studier för akademiker som har universitetsexamina inom livsmedelsvetenskap och teknik och inom gastronomiska vetenskaper, men kan också vara av intresse för akademiker inom andra vetenskapstekniska discipliner inom områdena kemi, biologi och teknik med en adekvat läroplan. -
Magisterexamen
Heltid
Deltid
2 år
Engelska, Italienska
Okt 2021
Kombinerat online och på campus
Campusstudier
Internet
 
University of Parma
Parma, Italien

Masterexamen i livsmedelssäkerhet och livsmedelsriskhantering är en andra kurs (MSc) examen, fullständigt undervisad på engelska, tillsammans erbjuds av University of Parma i ... +

Masterexamen i livsmedelssäkerhet och livsmedelsriskhantering är en andra kurs (MSc) examen, fullständigt undervisad på engelska, tillsammans erbjuds av University of Parma i samarbete med University of Bologna, Katolska universitetet i Piacenza, University of Modena och Reggio Emilia, University of Ferrara. -
MSc
Heltid
Deltid
2 år
Engelska
Sep 2021
Kombinerat online och på campus
Campusstudier
Internet
 
University of Parma
Parma, Italien

Mästaren i förvaltning av livsmedelssystem av kvalitet och gastronomi (livsmedelskvalitet) är en del av en process av förstärkning av den italienska livsmedelsindustrin som kä ... +

Mästaren i förvaltning av livsmedelssystem av kvalitet och gastronomi (livsmedelskvalitet) är en del av en process av förstärkning av den italienska livsmedelsindustrin som känner igen Parma som en av de viktigaste industriklusterna i Italien, känd som "italiensk matdalen ”. -
MSc
Heltid
Deltid
2 år
Italienska
Sep 2021
30 Sep 2021
Kombinerat online och på campus
Campusstudier
Internet