close

Filter

Visa resultat

Se masterprogram i Livsmedelssäkerhet i Santa Cruz de Tenerife i Spanien 2021

En magisterexamen är en akademisk examen för personer som framgångsrikt beteckna en högre nivå av expertis. Det finns två huvudtyper av Masters - undervisade och forskning. Livsmedelssäkerhet är ett växande folkhälsoproblem att förhindra livsmedelsburna sjukdomar från att påverka konsumenterna. Positioner inom detta område är i hög efterfrågan för att främja en säker hantering… Läs mer

En magisterexamen är en akademisk examen för personer som framgångsrikt beteckna en högre nivå av expertis. Det finns två huvudtyper av Masters - undervisade och forskning.

Livsmedelssäkerhet är ett växande folkhälsoproblem att förhindra livsmedelsburna sjukdomar från att påverka konsumenterna. Positioner inom detta område är i hög efterfrågan för att främja en säker hantering och beredning av livsmedel i något skede av bearbetning och konsumtion.

Spanien (spanska: España) är ett mångskiftande land som delar den iberiska halvön med Portugal i den västra delen av Medelhavet. Spanien är ett exotiskt land i Europa på grund av dess vänliga invånare och avslappnad livsstil. Den normala tiden för universitetskurser i Spanien är 4 år, förutom medicin och dubbla examina, vilket är 6. Madrid och Barcelona är välkända städer runt världen för sin mat, pulserande nattliv och världsberömda folklore och festligheter.

Be om information Masterexamina i Livsmedelssäkerhet i Santa Cruz de Tenerife i Spanien 2021

Läs mindre
format_list_bulleted Filter
Universidad de La Laguna
Santa Cruz de Tenerife , Spanien

Master i säkerhet och livsmedelskvalitet har som mål de tåg akademiker inom hälsovetenskap och vetenskap, kontroll och certifiering av kvalitet och livsmedelssäkerhet i enligh ... +

Master i säkerhet och livsmedelskvalitet har som mål de tåg akademiker inom hälsovetenskap och vetenskap, kontroll och certifiering av kvalitet och livsmedelssäkerhet i enlighet med nationell och överstatlig lagstiftning, så att de kan utforma utveckla, implementera och certifiera tekniker och procedurer för bromatológico, näringsmässiga, toxikologiska och biologisk kontroll av livsmedel, som en slutprodukt, och garanti för kvalitet och hygien. -
Magisterexamen
Heltid
Spansk
Campusstudier
 

TIPS! Om du representerar en skola och vill lägga till ditt program på vår lista kan du kontakta oss här