MASTERSTUDIES

Se masterprogram i Livsmedelssäkerhet i Logan i USA 2021

En masterexamen utfärdas när studenten har slutfört ett studieprogram på masternivå. För att ta en masterexamen måste man vanligtvis ta 12 till 18 kurser på högskolenivå, samt skriva en uppsats.

Livsmedelssäkerhet specialister kan vara ansvarig för att övervaka hanteringen av produkter, testa prover för eventuella föroreningar och hantera inspektion eller certifiering av förbrukningsvaror. Detta fält är i hög efterfrågan som mat importeras och exporteras globalt för att möta kraven från allmänheten.

Förenta staterna är ett stort land i Nordamerika, ofta kallad "USA ", den "amerikanska ", den "United States ", "America ", eller helt enkelt "det States ". Amerikanska högskolor finansieras av "undervisning " belasta studenten, som ofta är ganska dyra, mycket ofta når in i tiotusentals dollar per år.

Logan City, Utah är känt för sin unika, många sevärdheter och platser som finns runt om i staden. Det är hem för ett statligt universitet som har en stor inskrivning varje år.

Be om information Masterexamina i Livsmedelssäkerhet i Logan i USA 2021

1 Resultat i Livsmedelssäkerhet, Logan Filter

Master i livsmedelssäkerhet och kvalitet

Utah State University Online
Magisterexamen
Sep 2021
Engelska

Livsmedelssäkerhet och kvalitet påverkar alla. Mästaren i livsmedelssäkerhet och kvalitet ger dig en fördjupad utbildning i livsmedelssäkerhet. Genom att förstå matens mikrobo ...

Läs mer