$close

Filter

Visa resultat

Se masterprogram i Livsmedelsteknik i Florianópolis i Brasilien 2022

En masterexamen är den första högre examen man kan ta efter att man tagit en kandidatexamen. Att ta en masterexamen tar vanligtvis två år när man studerar på heltid, vilket i det amerikanska systemet motsvarar 36 till 54 studiepoäng.  I Brasilien finns det tre typer av examen: Fil - tar mellan fyra till sex år att slutföra och eleverna kan arbeta som lärare efter avslutad fyra års… Läs mer

En masterexamen är den första högre examen man kan ta efter att man tagit en kandidatexamen. Att ta en masterexamen tar vanligtvis två år när man studerar på heltid, vilket i det amerikanska systemet motsvarar 36 till 54 studiepoäng.  

I Brasilien finns det tre typer av examen: Fil - tar mellan fyra till sex år att slutföra och eleverna kan arbeta som lärare efter avslutad fyra års forskning. Masters - tar ett till två år att uppnå, Doktorand / PhD - den högsta graden du kan studera och tar tre till fyra år att uppnå. Dessa tre grader motsvarar löst till de tre cykler av Bolognaprocessen - det europeiska systemet för högre utbildning. Detta innebär att om du har uppnått en grundexamen vid ett europeiskt universitet, bör du vara kvalificerad för att uppnå en magisterexamen i Brasilien.

Lärosäten i denna stad har varit kända för att utmärka sig väl. Olika högskolor och universitet som Universidade Federal de Santa Catana är globalt erkänt att producera utestående yrkesverksamma.

Be om information Masterexamina i Livsmedelsteknik i Florianópolis i Brasilien 2022

Läs mindre
Läs mer om att studera i Brasilien
$format_list_bulleted Filter
Sortera efter:
Rekommenderade Senaste Titel
Santa Catarina State University
Florianópolis, Brasilien

Den akademiska magisterexamen i livsmedelsvetenskap och teknik vid State University of Santa Catarina (UDESC) startade i mars 2016, efter att CAPES rekommenderade det 2015. I ... +

Den akademiska magisterexamen i livsmedelsvetenskap och teknik vid State University of Santa Catarina (UDESC) startade i mars 2016, efter att CAPES rekommenderade det 2015. I den här kursen finns möjligheten att komplettera utbildningen av proffs inom områden relaterade till vetenskap och livsmedelsteknik, med målet att utöva undervisningsverksamhet på en högre nivå, stärka vetenskaplig och teknisk forskning, konsultverksamhet och specialiserat arbete i företag och inom offentlig sektor. För närvarande finns det 13 professorer från University of the State of Santa Catarina i programmet, som arbetar i två forskningsrader: 1 - Utveckling och optimering av teknik, produkter och processer; 2 - Livsmedelsegenskaper och säkerhet. -
Magisterexamen
Portuguese (Brazil)
Campusstudier