close

Filter

Visa resultat

Se masterprogram i Livsmedelsteknik i Europa 2021

En masterexamen får man när man har avslutat studier på avancerad nivå inom ett specifikt ämnesområde där man har visat prov på en hög kunskapsnivå.Europa är den sjätte största kontinenten och omfattar 47 länder och diverse beroenden, öar och territorier. Det gränsar till Medelhavet i söder, Asien i öster, och Atlanten i väster.Se alla masterprogram i Livsmedelsteknik i Europa 2… Läs mer

En masterexamen får man när man har avslutat studier på avancerad nivå inom ett specifikt ämnesområde där man har visat prov på en hög kunskapsnivå.

Europa är den sjätte största kontinenten och omfattar 47 länder och diverse beroenden, öar och territorier. Det gränsar till Medelhavet i söder, Asien i öster, och Atlanten i väster.

Se alla masterprogram i Livsmedelsteknik i Europa 2021

Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
format_list_bulleted Filter
University of Turku
Åbo , Finland

Masterprogrammet i livsmedelsutveckling ger dig kompetens för att möta utmaningarna inom forskning och utveckling inom livsmedelsindustrin och akademin.

Masterprogrammet i livsmedelsutveckling ger dig kompetens för att möta utmaningarna inom forskning och utveckling inom livsmedelsindustrin och akademin. -
MSc
Heltid
2 år
Engelska
Aug 2021
20 Jan 2021
Campusstudier
 
Ural Federal University
Yekaterinburg , Ryssland

Masterprogrammet i livsmedelsbioteknik syftar till att förbereda flerkompetenta experter inom produktionskvalitetskontroll, produktutveckling och innovation inom livsmedels- o ... +

Masterprogrammet i livsmedelsbioteknik syftar till att förbereda flerkompetenta experter inom produktionskvalitetskontroll, produktutveckling och innovation inom livsmedels- och dryckesindustrin. Den omfattande programplanen omfattar olika aspekter av studier av mikroorganismer, cellkulturer hos djur och växter, biologiskt aktiva ämnen, processer för homeostas och mänsklig näring, principer för genetisk och metabolisk teknik och tekniker för att bestämma effekterna av genetiskt modifierade produkter på bioobjekt. . -
Magisterexamen
Heltid
2 år
Engelska
Sep 2021
30 Sep 2021
Campusstudier
 
University of Bayreuth (Universität Bayreuth)
Bayreuth , Tyskland

Mat skiljer sig i grunden från andra varor: Den består av (delar av) organismer som levde eller fortfarande finns. Förutom den högre komplexiteten i dess sammansättning och va ... +

Mat skiljer sig i grunden från andra varor: Den består av (delar av) organismer som levde eller fortfarande finns. Förutom den högre komplexiteten i dess sammansättning och variationen i dess utgångsmaterial, resulterar detta i en större risk för variation under produktion, transport och lagring. Hur förser vi så många människor som möjligt på de mest hållbara sätten med hälsosam mat av hög kvalitet? Du kommer att hantera denna och liknande frågor i magisterprogrammet "Food Quality and Safety". -
MSc
Heltid
4 terminer
Engelska
Campusstudier
 

Få ett stipendium på upp till 10 000,00 

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium
University of Lincoln
Lincoln , Storbritannien

Programmet syftar till att utrusta studenter med avancerad kompetens, kunskap och kompetens för att genomföra tekniska och produktionsstyrningsroller i den globalt viktiga liv ... +

Programmet syftar till att utrusta studenter med avancerad kompetens, kunskap och kompetens för att genomföra tekniska och produktionsstyrningsroller i den globalt viktiga livsmedelssektorn. -
MSc
Heltid
Engelska
Jan 2021
Campusstudier
 
University of Parma
Parma , Italien

Gradkursen i matvetenskap och teknik är utformad för att producera akademiker som har god grundläggande och praktisk kunskap inom huvudområdena matvetenskap och teknik.

Gradkursen i matvetenskap och teknik är utformad för att producera akademiker som har god grundläggande och praktisk kunskap inom huvudområdena matvetenskap och teknik. -
Magisterexamen
Heltid
3 år
Engelska, Italienska
Kombinerat online och på campus
Campusstudier
Internet
 
KU Leuven: Faculty of Bioscience Engineering
Leuven , Belgien

Interuniversitetsprogrammet inom livsmedelsteknik (IUPFOOD) fokuserar på två tekniska dimensioner av främsta och avgörande betydelse för livsmedelsförädling och konservering. ... +

Interuniversitetsprogrammet inom livsmedelsteknik (IUPFOOD) fokuserar på två tekniska dimensioner av främsta och avgörande betydelse för livsmedelsförädling och konservering. Omvandling (bearbetning) av råvaror till produkter som är lämpliga för konsumtion. rollen för efterfödning och mathållningsenhetens verksamhet för att leverera säkra och näringsrika livsmedel till slutkonsumenten. Dessa två bekymmer är direkt översatta till fokuspunkterna i IUPFOOD-programmet. InterUniversity Programmet i Food Technology (IUPFOOD) är gemensamt organiserat av KU Leuven och Gent University (UGent). Programmet bygger på KU Leuvens och UGents kombinerade kompetens inom forskning och utbildning inom matteknik. -
MSc
Heltid
Deltid
2 år
Engelska
Sep 2021
Campusstudier
 
EM Normandie Business School
Rouen , Frankrike

Bli en specialist inom sektorn, beväpnad för att möta utvecklingsutmaningarna inom livsmedelsindustrin.

Bli en specialist inom sektorn, beväpnad för att möta utvecklingsutmaningarna inom livsmedelsindustrin. -
MSc
Heltid
Franska
Campusstudier
 
Manchester Metropolitan University
manchester , Storbritannien

Genom denna kurs kommer du att utforska livsmedelstillverkning från 2000-talet och utveckla din förståelse för hur de biokemiska egenskaperna hos livsmedelskomponenter påverka ... +

Genom denna kurs kommer du att utforska livsmedelstillverkning från 2000-talet och utveckla din förståelse för hur de biokemiska egenskaperna hos livsmedelskomponenter påverkar hur livsmedel smakar och känns och hur de påverkar näring och hälsa. Du kommer att utforska sensorisk utvärdering, livsmedelslagstiftning och hur globala trender inom handel, reglering och politik påverkar livsmedelskedjans hållbarhet och bredare påverkan. Du kommer också att överväga ämnen som modern produktions- och analytisk teknik, funktionell mat och märkningslagstiftning och hur man kan se till att livsmedel är näringsrika och säkra att äta. Tekniska färdigheter är viktiga för livsmedelsindustrin och de är en viktig del av denna kurs. I våra dedikerade laboratorier för livsmedelsteknik och biokemi kommer du att ha praktiska sessioner inom områden för livsmedelsproduktion och utvärdera livsmedlets sensoriska egenskaper, mikrobiologisk kvalitet och kemisk och fysisk analys av livsmedel. -
MSc
Heltid
Deltid
Engelska
Sep 2021
Campusstudier
Internet
 
Politecnico di Milano
Milan , Italien +1 Mer

Matteknik har som målsättning att utveckla en ny livsmedelsindustriskultur och vid utbildningen av studenter på masternivå som kan lösa problem och att förnya värdekedjan i li ... +

Matteknik har som målsättning att utveckla en ny livsmedelsindustriskultur och vid utbildningen av studenter på masternivå som kan lösa problem och att förnya värdekedjan i livsmedels- och dryckesindustrin. -
MSc
Heltid
2 år
Engelska
Feb 2021
Campusstudier
 
KU Leuven
Leuven , Belgien

För att uppfylla sitt näringsmässiga öde måste mat tillverkas säkert och levereras till slutkonsumenten. Detta kräver bearbetningsteknologi för att konvertera råvaror till mel ... +

För att uppfylla sitt näringsmässiga öde måste mat tillverkas säkert och levereras till slutkonsumenten. Detta kräver bearbetningsteknologi för att konvertera råvaror till mellanprodukter, ingredienser och livsmedel, tillsammans med konserveringsteknologier för att säkerställa deras stabilitet och hållbarhet. I dag är en hållbar produktion av säkra och näringsrika livsmedel av hög kvalitet en nyckelutmaning. -
MSc
Heltid
2 år
Engelska
Campusstudier
 
Lund University
Lund , Sverige

Erasmus Mundus gemensamma magisterexamen i livsmedelsinnovation och produktdesign (FIPDes) är ett tvåårigt akademiskt program inom livsmedelsvetenskap och produktutveckling so ... +

Erasmus Mundus gemensamma magisterexamen i livsmedelsinnovation och produktdesign (FIPDes) är ett tvåårigt akademiskt program inom livsmedelsvetenskap och produktutveckling som erbjuds genom samarbete mellan fem europeiska universitet. Kandidater kommer att kunna ta sig an de enorma utmaningarna och möjligheterna inom sektorn livsmedelsinnovation, produktdesign och förpackning. De startar vanligtvis antingen sin egen tillverknings- eller konsultverksamhet, hittar positioner antingen i sitt land eller i en nationell gren av ett stort internationellt livsmedelsmärke, eller så återvänder de till akademin som doktorander inom livsmedels- / innovationsområdet. -
MSc
Heltid
2 år
Engelska
Campusstudier
 
ZHAW School of Life Sciences And Facility Management
Wädenswil , Schweiz

I detta masterprogram behandlar du innovativa lösningar för livsmedels- och dryckesindustrin. Du känner igen innovation som en holistisk process och utvecklar nya produkter oc ... +

I detta masterprogram behandlar du innovativa lösningar för livsmedels- och dryckesindustrin. Du känner igen innovation som en holistisk process och utvecklar nya produkter och processer effektivt från råmaterial till leverans. Du överväger kunskapen om teknik, mat, förpackning, försörjningskedja, strategi och design. -
MSc
Heltid
Deltid
3 - 7 terminer
Engelska
Campusstudier
 
University of Algarve
Faro , Portugal

Syftet med MSc-programmet i livsmedelsteknologi är att ge en allmän förståelse för livsmedelsegenskaper och produktion, och kunskap om tekniker som är involverade i produktion ... +

Syftet med MSc-programmet i livsmedelsteknologi är att ge en allmän förståelse för livsmedelsegenskaper och produktion, och kunskap om tekniker som är involverade i produktion av säker och hälsosam mat som kvalificerar mottagaren inte bara att analysera och kontrollera utan också att utforma, innovera och utveckla livsmedelsproduktionssystem och livsmedelsprodukter. -
MSc
Heltid
2 år
Portuguese (Portugal), Engelska
Campusstudier
 
The University of Nottingham - Faculty of Engineering
Nottingham , Storbritannien

Kursen är utformad för att utrusta dig med kunskaper, kunskaper och förmåga att bli en professionell matprocess ingenjör.

Kursen är utformad för att utrusta dig med kunskaper, kunskaper och förmåga att bli en professionell matprocess ingenjör. -
MSc
Heltid
Engelska
Campusstudier
 
EIT Food
warszawa , Polen +4 Mer

Flaggskeppsmästaren i Food Systems-programmet är EIT Food unika erbjudande för att utveckla topptalanger för livsmedelssektorn. Programmet bygger på en kombination av grundläg ... +

Flaggskeppsmästaren i Food Systems-programmet är EIT Food unika erbjudande för att utveckla topptalanger för livsmedelssektorn. Programmet bygger på en kombination av grundläggande färdigheter för att bli effektiva innovatörer och entreprenörer inom livsmedelssektorn tillsammans med viktiga tekniska kunskaper som är anpassade till den enskilda karriär Pathway för varje elev. -
MSc
Heltid
4 terminer
Engelska
Okt 2021
Campusstudier
 

TIPS! Om du representerar en skola och vill lägga till ditt program på vår lista kan du kontakta oss här