$close

Filter

Visa resultat

Se alla masterprogram i Livsmedelsteknik i Italien på deltid 2023

En masterexamen är den första högre examen man kan ta efter att man tagit en kandidatexamen. Att ta en masterexamen tar vanligtvis två år när man studerar på heltid, vilket i det amerikanska systemet motsvarar 36 till 54 studiepoäng.  Italien, officiellt Republiken Italien, är en enhetlig parlamentarisk republik inom Europeiska unionen, som ligger i södra Europa. I norr gränsar det… Läs mer

En masterexamen är den första högre examen man kan ta efter att man tagit en kandidatexamen. Att ta en masterexamen tar vanligtvis två år när man studerar på heltid, vilket i det amerikanska systemet motsvarar 36 till 54 studiepoäng.  

Italien, officiellt Republiken Italien, är en enhetlig parlamentarisk republik inom Europeiska unionen, som ligger i södra Europa. I norr gränsar det Frankrike, Schweiz, Österrike och Slovenien längs Alperna.

Läs mindre
Läs mer om att studera i Italien
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
$format_list_bulleted Filter
Sortera efter:
Rekommenderade Senaste Titel
University of Parma
Parma, Italien

Avancerad nivå i livsmedelsvetenskap och teknik riktar sig till italienska och utländska studenter som är intresserade av ämnena livsmedelsteknik, livsmedelssäkerhet och kvali ... +

Avancerad nivå i livsmedelsvetenskap och teknik riktar sig till italienska och utländska studenter som är intresserade av ämnena livsmedelsteknik, livsmedelssäkerhet och kvalitet. Avancerad nivåkurs är strukturerad så att den representerar den naturliga fortsättningen av studier för akademiker som har universitetsexamina inom livsmedelsvetenskap och teknik och inom gastronomiska vetenskaper, men kan också vara av intresse för akademiker inom andra vetenskapstekniska discipliner inom områdena kemi, biologi och teknik med en adekvat läroplan. -
Magisterexamen
Heltid
Deltid
2 år
Engelska, Italienska
Kombinerat online och på campus
Campusstudier
Internet