$close

Filter

Visa resultat

Se masterprogram i Livsmedelsteknik i Parma i Italien 2022

Master-nivå studier innebär fördjupning inom ett forskningsområde eller ett område med yrkesutövningen. Tjänar en magisterexamen visar en högre grad av behärskning av ämnet. Tjänar en magisterexamen kan ta allt från ett år till tre eller fyra år. Innan du kan uppgradera, du vanligtvis måste skriva och försvara en avhandling, ett långt papper som är kulmen på din specialiserad fo… Läs mer

Master-nivå studier innebär fördjupning inom ett forskningsområde eller ett område med yrkesutövningen. Tjänar en magisterexamen visar en högre grad av behärskning av ämnet. Tjänar en magisterexamen kan ta allt från ett år till tre eller fyra år. Innan du kan uppgradera, du vanligtvis måste skriva och försvara en avhandling, ett långt papper som är kulmen på din specialiserad forskning.

Italien, officiellt Republiken Italien, är en enhetlig parlamentarisk republik inom Europeiska unionen, som ligger i södra Europa. I norr gränsar det Frankrike, Schweiz, Österrike och Slovenien längs Alperna.

Osten staden i Italien - Parma är känt för sin arkitektur och rika kulturarv. Det har några av de äldsta universiteten i Italien som University of Parma. Därför måste den som är intresserad av att få en bra utbildning i en traditionell plats bor i Parma.

Be om information Masterexamina i Livsmedelsteknik i Parma i Italien 2022

Läs mindre
Läs mer om att studera i Italien
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
$format_list_bulleted Filter
Sortera efter:
Rekommenderade Senaste Titel
University of Parma
Parma, Italien

Avancerad nivå i livsmedelsvetenskap och teknik riktar sig till italienska och utländska studenter som är intresserade av ämnena livsmedelsteknik, livsmedelssäkerhet och kvali ... +

Avancerad nivå i livsmedelsvetenskap och teknik riktar sig till italienska och utländska studenter som är intresserade av ämnena livsmedelsteknik, livsmedelssäkerhet och kvalitet. Avancerad nivåkurs är strukturerad så att den representerar den naturliga fortsättningen av studier för akademiker som har universitetsexamina inom livsmedelsvetenskap och teknik och inom gastronomiska vetenskaper, men kan också vara av intresse för akademiker inom andra vetenskapstekniska discipliner inom områdena kemi, biologi och teknik med en adekvat läroplan. -
Magisterexamen
Heltid
Deltid
2 år
Engelska, Italienska
Kombinerat online och på campus
Campusstudier
Internet