Keystone logo

Distansutbildning Master Program i Livsmedelsteknik i Parma, Italien för 2024

Filter

Filter

  • Master
  • Masterexamen (MSc)
  • Masterexamen (MA)
  • Italien
  • Sjukvård
  • Distansutbildning
Studiefält
    Arkitekturstudier (0)Biovetenskap (0)Designstudier (0)Energistudier (0)Företagsekonomi (0)Generella studier (0)Hotell och turism (0)Humaniorastudier (0)Hållbarhetsstudier (0)Ingenjörsstudier (0)
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Popular education type

Distansutbildning Master Program i Livsmedelsteknik

Osten staden i Italien - Parma är känt för sin arkitektur och rika kulturarv. Det har några av de äldsta universiteten i Italien som University of Parma. Därför måste den som är intresserad av att få en bra utbildning i en traditionell plats bor i Parma.

Som ett område med akademiska studier, är livsmedelsteknik för fysisk processerna av matlagning och biokemiska egenskaperna hos livsmedel. Studenter som vill komma in i livsmedelsvetenskap industrin kunde dra nytta av att slutföra en kurs i ämnet.

Officiellt kallas Republiken Italien, landet som finns i södra Europa. Det officiella språket är italienska och den kulturella rika huvudstad är Rom. Många av världens 's äldsta universitet ligger i Italien, i synnerhet universitetet i Bologna (grundat 1088). Det finns tre Superior forskarskolor med "universitetsstatus ", tre institut med status Doctoral Colleges, vilket fungerar på avancerad och forskarnivå.

En masterexamen utfärdas när studenten har slutfört ett studieprogram på masternivå. För att ta en masterexamen måste man vanligtvis ta 12 till 18 kurser på högskolenivå, samt skriva en uppsats.

Online- eller distansundervisning avser användningen av elektroniska medier och informations- och kommunikationsteknik (IKT) inom utbildning. Med onlineinlärning kan man komma åt utbildning när som helst och från vilken plats som helst med en tillgänglig internetanslutning.