MASTERSTUDIES

Se masterprogram i Livsmedelsteknik i Italien 2021

En masterexamen är den första högre examen man kan ta efter att man tagit en kandidatexamen. Att ta en masterexamen tar vanligtvis två år när man studerar på heltid, vilket i det amerikanska systemet motsvarar 36 till 54 studiepoäng.  

Italien, officiellt Republiken Italien, är en enhetlig parlamentarisk republik inom Europeiska unionen, som ligger i södra Europa. I norr gränsar det Frankrike, Schweiz, Österrike och Slovenien längs Alperna.

De mest populära masterprogrammen i Livsmedelsteknik i Italien 2021

4 Resultat i Livsmedelsteknik, Italien Filter

Master i livsmedelsvetenskap och teknik

University of Parma
Magisterexamen
<
Heltid
<
3 år
Engelska
Italienska
Kombinerat online och på campus
Campusstudier
Internet

Gradkursen i matvetenskap och teknik är utformad för att producera akademiker som har god grundläggande och praktisk kunskap inom huvudområdena matvetenskap och teknik.

Läs mer

Civilingenjör i matteknik

Politecnico di Milano
MSc
Feb 2021
<
Heltid
<
2 år
Engelska
Campusstudier

Matteknik har som målsättning att utveckla en ny livsmedelsindustriskultur och vid utbildningen av studenter på masternivå som kan lösa problem och att förnya värdekedjan i li ...

Läs mer

Magisterexamen i livsmedelssystem

EIT Food
MSc
Okt 2021
<
Heltid
<
4 terminer
Engelska
Campusstudier

Flaggskeppsmästaren i Food Systems-programmet är EIT Food unika erbjudande för att utveckla topptalanger för livsmedelssektorn. Programmet bygger på en kombination av grundläg ...

Läs mer

Magisterexamen i livsmedelsvetenskap och teknik

Mediterranea University of Reggio Calabria
Magisterexamen
<
Heltid
<
2 år
Italienska
Campusstudier

Graden kurs of Science i Food Science and Technology syftar till att ge, på grundval av ett fast preparat på de teoretiska och vetenskapliga aspekter som förvärvats i kandidat ...

Läs mer