close

Filter

Visa resultat

Se 39 masterprogram i Mat och dryck-verksamheter på deltid

En magisterexamen är en akademisk examen för personer som framgångsrikt beteckna en högre nivå av expertis. Det finns två huvudtyper av Masters - undervisade och forskning.

Masterprogram i Mat och dryck-verksamheter på deltid

format_list_bulleted Filter
ESCP Business School - Turin Campus
Turin, Italien

För en framgångsrik karriär inom livsmedelssektorn som chefer, chefer och företagare. När du har slutfört Master kommer flera scenarier att vara öppna i ett multinationellt fö ... +

För en framgångsrik karriär inom livsmedelssektorn som chefer, chefer och företagare. När du har slutfört Master kommer flera scenarier att vara öppna i ett multinationellt företag eller i ett små och medelstora företag, i en start eller i en konsoliderad verksamhet i Europa eller runt om i världen. -
MSc
Heltid
15 månader
Engelska
Sep 2020
Campusstudier
Kedge Business School
bordeaux, Frankrike

"Vin och sprit utgör ett ständigt föränderligt ekosystem, en fragmenterad industri, en komplex men fascinerande. För att få en förståelse för produkten och marknaden är det nö ... +

"Vin och sprit utgör ett ständigt föränderligt ekosystem, en fragmenterad industri, en komplex men fascinerande. För att få en förståelse för produkten och marknaden är det nödvändigt att ha en solid teknisk bas, men också att kunna bedöma den ekonomiska, ekonomiska , marknadsföring och miljöfrågor, trender, möjligheter och begränsningar. -
MSc
Heltid
Engelska
Campusstudier
OSTELEA - Escuela de Turismo
Barcelona, Spanien

Hotell- och restaurangsektorn har blivit en av motorerna i världsekonomin, inte bara på grund av den stora affärsverksamheten den genererar utan också på grund av dess mervärd ... +

Hotell- och restaurangsektorn har blivit en av motorerna i världsekonomin, inte bara på grund av den stora affärsverksamheten den genererar utan också på grund av dess mervärde. Det har en hög grad av specialisering, som börjar med kunskap om baserna, traditionen och värdena i gastronomi kombinerat med nya hanteringsverktyg inom alla områden. Den höga konkurrenskraften i denna miljö kräver att chefen för mat & dryck eller chef för restaurering är en nyckelposition inom den nuvarande gästfrihetsindustrin. -
Magisterexamen
Deltid
9 månader
Spansk
Okt 2020
Internet
ESCP Business School
paris, Frankrike +1 Mer

Programmet är öppet för alla som brinner för F & B-industrin och som vill arbeta i det från ett ledningsperspektiv. Du behöver inte vara en "specialist" inom F & B-sek ... +

Programmet är öppet för alla som brinner för F & B-industrin och som vill arbeta i det från ett ledningsperspektiv. Du behöver inte vara en "specialist" inom F & B-sektorn för att bli antagen. Du kommer att ha möjlighet att stärka dina allmänna ledaregenskaper genom kurser som täcker marknadsföring, ekonomi, försäljning, HR-ledning och olika strategiområden. -
Magisterexamen
Heltid
15 månader
Engelska
Sep 2020
Campusstudier
Universitat Rovira i Virgili
Tarragona, Spanien

Det övergripande målet med denna magisterexamen är att utbilda studenter till att bli forskare och yrkesverksamma inom området jäst drycker, särskilt vin, mousserande vin och ... +

Det övergripande målet med denna magisterexamen är att utbilda studenter till att bli forskare och yrkesverksamma inom området jäst drycker, särskilt vin, mousserande vin och öl. -
Magisterexamen
Heltid
Deltid
Spansk, Engelska, Katalansk
Okt 2020
Kombinerat online och på campus
Campusstudier
Internet
Ural Federal University
Yekaterinburg, Ryssland

Masterprogrammet i livsmedelsbioteknik syftar till att förbereda flerkompetenta experter inom produktionskvalitetskontroll, produktutveckling och innovation inom livsmedels- o ... +

Masterprogrammet i livsmedelsbioteknik syftar till att förbereda flerkompetenta experter inom produktionskvalitetskontroll, produktutveckling och innovation inom livsmedels- och dryckesindustrin. Den omfattande programplanen omfattar olika aspekter av studier av mikroorganismer, cellkulturer hos djur och växter, biologiskt aktiva ämnen, processer för homeostas och mänsklig näring, principer för genetisk och metabolisk teknik och tekniker för att bestämma effekterna av genetiskt modifierade produkter på bioobjekt. . -
Magisterexamen
Heltid
2 år
Engelska
Sep 2020
30 Sep 2020
Campusstudier
Burgundy School of Business
Dijon, Frankrike

MSc Wine Management är ett 16 månaders program för att producera företags specialister som kommer att kunna tillämpa djup teoretisk och praktisk kunskap om den internationella ... +

MSc Wine Management är ett 16 månaders program för att producera företags specialister som kommer att kunna tillämpa djup teoretisk och praktisk kunskap om den internationella affärsmiljön till internationell ledning inom vin, öl och anda. -
MSc
Heltid
2 terminer
Engelska
Sep 2020
16 Jul 2020
Campusstudier
The Hong Kong Polytechnic University - School of Hotel and Tourism Management
Kowloon, Hongkong

En viktig aktör i den livliga internationella vinscenen erbjuder Hong Kong en unik plats för alla som strävar efter att vara en del av detta dynamiska tillväxtområde. Kombinat ... +

En viktig aktör i den livliga internationella vinscenen erbjuder Hong Kong en unik plats för alla som strävar efter att vara en del av detta dynamiska tillväxtområde. Kombinat med den enorma tillväxten på vinmarknaden i Kina, fortsätter behovet av vinprofessionella med avancerad, specialiserad utbildning och utbildning med ett globalt perspektiv att växa. MSc i International Wine Management-programmet har utformats för att möta denna efterfrågan. Detta exceptionella program utvecklar branschledare, lärare och forskare och ger dem en djup förståelse för de senaste trenderna inom vinbranschen, avlägsnar dess komplexitet och placerar dem i stark position för att leda industrin i framtiden. Studenter har också möjlighet att lära sig mer om kinesiska konsumenter från fastlandet och få insikter på några av de snabbast växande och potentiellt lukrativa vinmarknaderna i världen. -
Magisterexamen
Heltid
Deltid
Engelska
Campusstudier
University College of Hotel Management and Culinary Arts StPOL
Barcelona, Spanien

Master i Mat & Dryck Förvaltning genom EUHT StPOL och specialiserad Diploma in Food & Beverage Management i avtal med universitetet i Gerona Foundation: innovation och ... +

Master i Mat & Dryck Förvaltning genom EUHT StPOL och specialiserad Diploma in Food & Beverage Management i avtal med universitetet i Gerona Foundation: innovation och utbildning -
Magisterexamen
Heltid
8 - 14 månader
Engelska, Spansk
Sep 2020
Campusstudier
Johns Hopkins University, Advanced Academic Programs
Washington, Amerikas förenta stater

Master of Science i livsmedelssäkerhetsförordningen är utformad för att ge studenterna en förståelse för de juridiska och regulatoriska komplexiteterna i livsmedelsproduktion, ... +

Master of Science i livsmedelssäkerhetsförordningen är utformad för att ge studenterna en förståelse för de juridiska och regulatoriska komplexiteterna i livsmedelsproduktion, märkning och distribution. Programmet kommer att ge eleverna den kunskap som krävs för företag och organisationer som växer, bearbetar, distribuerar eller säljer mat och drycker samtidigt som de följer lagar och andra författningar för produktion, distribution och kommersialisering av livsmedelsprodukter. -
MSc
Deltid
Engelska
Internet
ZHAW School of Life Sciences And Facility Management
Wädenswil, Schweiz

I detta masterprogram behandlar du innovativa lösningar för livsmedels- och dryckesindustrin. Du känner igen innovation som en holistisk process och utvecklar nya produkter oc ... +

I detta masterprogram behandlar du innovativa lösningar för livsmedels- och dryckesindustrin. Du känner igen innovation som en holistisk process och utvecklar nya produkter och processer effektivt från råmaterial till leverans. Du överväger kunskapen om teknik, mat, förpackning, försörjningskedja, strategi och design. -
MSc
Heltid
Deltid
3 - 7 terminer
Engelska
Sep 2020
Campusstudier
Audencia Business School
Nantes, Frankrike +1 Mer

För framtida chefer som är passionerade för mat och jordbruk, erbjuder Master of Science i Food and Agribusiness Management (FAM) programmet hög akademisk och praktisk kunskap ... +

För framtida chefer som är passionerade för mat och jordbruk, erbjuder Master of Science i Food and Agribusiness Management (FAM) programmet hög akademisk och praktisk kunskap för att bättre hantera världens matutmaningar på ett ansvarsfullt och innovativt sätt. -
MBA MSc
Heltid
12 månader
Engelska
Sep 2020
Campusstudier
University Of Debrecen
Debrecen, Ungern

MSc i livsmedelssäkerhet och kvalitet är utformad för att utveckla din grundkunskap och förbättra den genom applikation och forskning.

MSc i livsmedelssäkerhet och kvalitet är utformad för att utveckla din grundkunskap och förbättra den genom applikation och forskning. -
MSc
Heltid
4 terminer
Engelska
Campusstudier
Gasma Gatronomy & Culinary Management Campus
Castellón de la Plana, Spanien

Denna Master erbjuder totalt nedsänkning i mat från dag för att göra ett kvalitativt språng i din karriär. Jag kan skapa en kreativ och lönsam proposition, inte bara i matlagn ... +

Denna Master erbjuder totalt nedsänkning i mat från dag för att göra ett kvalitativt språng i din karriär. Jag kan skapa en kreativ och lönsam proposition, inte bara i matlagningen utan även i konfektyr och bageri. -
Magisterexamen
Heltid
5 månader
Spansk
Campusstudier
University of Padova
Padua, Italien

Masterexamen undersöker förståelse, ledning, marknadsföring och skydd av livsmedelsprodukter med högt värde. Det italienska livsmedelsproduktionssystemet fungerar som en model ... +

Masterexamen undersöker förståelse, ledning, marknadsföring och skydd av livsmedelsprodukter med högt värde. Det italienska livsmedelsproduktionssystemet fungerar som en modell för att identifiera de specifika elementen som beskriver det unika värdet av livsmedelsprodukter, som är otydligt kopplade till plats (terroir) genom historiska, sociala och kulturella band. Denna bakgrund kopplar ihop den senaste utvecklingen inom teknik, näring, livsmedelssäkerhet, kost och hälsa och sensorisk vetenskap, kärnelement i en växande internationell efterfrågan på terroirrelaterade livsmedel med högt värde. -
MSc
Heltid
2 år
Engelska
Okt 2020
Campusstudier

TIPS! Om du representerar en skola och vill lägga till ditt program på vår lista kan du kontakta oss här