$close

Filter

Visa resultat

Jämför 23 masterprogram i Matlagningskonst

Efter grundutbildningen, master 's grader hjälpa eleverna finslipa sina mål och expertis karriär inom ett område av studien. Akademiker i dessa program kan besluta att inleda karriär inom sitt område eller gå på för att söka ännu högre utbildning. Vad är en Master i måltidskunskap? Denna examen är avsedd för studenter som hoppas kunna bygga karriärer som kockar och andra ex… Läs mer

Efter grundutbildningen, master 's grader hjälpa eleverna finslipa sina mål och expertis karriär inom ett område av studien. Akademiker i dessa program kan besluta att inleda karriär inom sitt område eller gå på för att söka ännu högre utbildning.

Vad är en Master i måltidskunskap? Denna examen är avsedd för studenter som hoppas kunna bygga karriärer som kockar och andra expert livsmedelsarbetare. Vissa program är specifika för vissa rätter, medan andra är mer allmän karaktär. I båda fallen är det kurser brukar matlagning intensiva samtidigt innehåller viktiga teoretiska inslag. Till exempel är eleverna ofta krävs för att slutföra kurser i näringslära, grundläggande kemi, livsmedel design, vinprovning tekniker och vin parkoppling.

Bortsett från den fördelen att lära sig värdefulla och säljbara färdigheter måltidskunskap, har denna väg studie annan fördel.Eleverna lär sig om värdet av färska och hälsosamma ingredienser, och är därmed väl rustade för att skapa hälsosamma, gourmet mat till sig själva och sina familjer.

Varje Master i programmet Culinary Arts kommer att ha en annan kostnadsstruktur. Undervisning, samt inskrivning och registreringsavgifter, varierar från skola till skola baserat på plats. Kontakta enskilda skolor direkt för mer information.

Studenter med en passion för livsmedelskvalitet är väl betjänt av denna väg för utbildningen, eftersom det sätter upp dem för ett antal livsmedelsrelaterade yrken. Kanske bättre än någon annan examen, en Master i måltidskunskap förbereder de studerande för framgångsrika och givande karriärer som gourmetkockar, bagare och restaurangchefer. Dessa är krävande karriärer med ett stort utrymme för avancemang, och många akademiker i dessa program har gått långt i livsmedelsindustrin.

Om du är intresserad av att anmäla sig till en Master i Arts programmet Culinary, det finns många alternativ för dig i hela världen.Vår sökbar databas med skolorna kan vara en bra resurs för att bestämma vilket program bäst uppfyller dina krav. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten formen.

Läs mindre
$format_list_bulleted Filter
Sortera efter:
Rekommenderade Senaste Titel
University College of Hospitality Management and Culinary Arts of Sant Pol de Mar
Barcelona, Spanien

Mästaren du behöver för att bli en prestigefylld kock! Bli professionell, specialisera dig och växa professionellt med Master in Culinary Arts and Kitchen Management från EUHT ... +

Mästaren du behöver för att bli en prestigefylld kock! Bli professionell, specialisera dig och växa professionellt med Master in Culinary Arts and Kitchen Management från EUHT StPOL Barcelona. -
Magisterexamen
Deltid
8 - 14 månader
Engelska, Spansk
Campusstudier
 
University of Castilla La Mancha
Ciudad Real, Spanien +2 Mer

De allmänna målen för Master in Viticulture, Oenology and Marketing of Wine kan sammanfattas i förvärvet av kunskaper, färdigheter och förmågor som underlättar implementering ... +

De allmänna målen för Master in Viticulture, Oenology and Marketing of Wine kan sammanfattas i förvärvet av kunskaper, färdigheter och förmågor som underlättar implementering och tillämpning av avancerad teknik inom vinsektorn, såväl som företagsledning och marknadsföring av vinprodukter , utföra goda produktionsrutiner, respektera miljön och följa gällande lagstiftning och arbeta under kvalitetssystem och garantera livsmedelssäkerhet. -
Magisterexamen
Heltid
2 terminer
Spansk
Sep 2022
Campusstudier
 
NEOMA Business School
Reims, Frankrike

MSc Wine & Gastronomy är ett heltids masterprogram som undervisas på engelska som erbjuder ett omfattande, flerdimensionellt förhållningssätt till den dynamiska sektorn fö ... +

MSc Wine & Gastronomy är ett heltids masterprogram som undervisas på engelska som erbjuder ett omfattande, flerdimensionellt förhållningssätt till den dynamiska sektorn för marknadsföring av mat och dryck i hjärtat av ett av de mest kända gastronomiska länderna i världen. Baserat i regionen Champagne, är detta ojämförliga pedagogiska ekosystem bara 45 minuter från Paris. Det innovativa Master of Science-programmet erbjuder en insiderblick på marknadsförings- och ledningsdilemman som mat-, vin-, sprit- och gästfrihetsproffs står inför. Skaffa WSET-certifieringar! WSET nivå 2 och nivå 3 kvalifikationer erbjuds studenter genom vårt partnerskap med Avize Viti Campus. Dessa valfria certifieringar tillåter studenter att validera sina vinkunskaper med en internationellt erkänd certifiering. 5 goda skäl att gå med i programmet Lär dig hantera marknadsutmaningar som är specifika för livsmedels- och dryckesindustrin. Få en 360-graders överblick och flerdimensionellt perspektiv av dynamiken i marknadsföring av mat och dryck som inbegriper producenter, marknadsförare, entreprenörer och territoriella aktörer. Dra nytta av förstklassigt akademiskt innehåll i kombination med professionella workshops för att utvecklas till en expert. Förstå dynamiken kring konsumtion, marknadsföring och hantering av mat, vin, sprit och drycker. Kombinera moderna frågor som teknik, internet, klimatförändringar och globalisering med arv för att anpassa och associera tradition med innovation. -
MSc
Heltid
12 - 15 månader
Engelska
Okt 2022
31 Jul 2022
Campusstudier
 

Få ett stipendium på upp till 10 000,00 

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium.
Ferrières
Ferrières-en-Brie, Frankrike

Ferrieres MSc syftar till att utveckla effektiva individer, kompetenta chefer och mångsidiga entreprenörer inom området Hospitality, Gastronomi, Events och Luxury Services Man ... +

Ferrieres MSc syftar till att utveckla effektiva individer, kompetenta chefer och mångsidiga entreprenörer inom området Hospitality, Gastronomi, Events och Luxury Services Management. Som examen från Ferrieres MSc kommer du att kunna: Hantera dig själv och leda andra som en positiv och etisk ledare och bygg ett högpresterande team. Förutse kundbeteende och dess inverkan på affärsutvecklingen. Fokusera på serviceinställning, serviceleverans, kvalitet och innovation på ett hållbart sätt. Tillämpa lednings-, finans- och marknadsföringsexpertis på projektet du piloterar. Fokusera på dataanalys, elektronisk distribution och intäktshanteringsstrategier. Hantera komplexa projekt och produktutveckling i en ständigt föränderlig miljö. Främja kollektiv intelligens och en samarbetsmiljö. Utbildningsmetoder Förutom viktiga akademiska kurser, Ferrieres Positive Education Approach. Inkorporerar lärande genom praktiska affärsprojekt såväl som evidensbaserade positiva psykologiska interventioner (Ferrieres Students Wellbeing Project). Konferenser, seminarier och workshops låter dig fördjupa din självmedvetenhet, identifiera dina värderingar och styrkor och utveckla ditt unika positiva ledarskap och ledarstil. Det odlar förmågan att effektivt hantera tid, stress och prioriteringar i ditt professionella och personliga liv. I samarbete med partnerföretag får du möjlighet att engagera dig i branschen, utforska ny expertis och utöka din profil. De flesta kurser är i ett workshopformat. Dina studiehandledare är aktiva yrkesverksamma eller akademiker. Om det behövs kommer du att dra nytta av överbryggande kurser i kulinariska grunder, mat- och dryckeshantering, gästfrihetshantering, hantering av lyxtjänster och ekonomi inom gästfrihet. Din professionalisering är kärnan i Ferrieres MSc med veckovisa möten, mästarklasser, debatter och studier med fältresor som erbjuds. Kursen är över 4 vardagar vilket ger tid för ett deltidsarbete. Program Ferrières MSc erhålls på 18, 24 eller 36 månader beroende på vilken väg du väljer. Här nedan hittar du information om programmet på Ferrières Campus. Kontakta oss för mer information om dubbla examina. MSc1 vårterminen fokuserar på det väsentliga för din framtida karriär oavsett din önskade specialisering. Viktig expertis och grundläggande humanvetenskap. Denna termin innehåller ett slutstensprojekt med en av våra internationella partners. MSc2 höst- och vårterminerna fokuserar på att konsolidera dina kunskaper, tillämpa dina kompetenser och fördjupa DIN KOMPETENS i det valda huvudämnet. Under den här terminen kommer du att arbeta med ditt avslutande entreprenörskapsprojekt samt din MSc akademiska forskning. Flexibilitet är nyckeln, därför kommer du förutom ditt huvudämne att kunna ta fyra kurser från de andra huvudämnena. Medan du på Ferrières Campus kommer att ha i genomsnitt 22 timmars veckoaktiviteter från måndag till torsdag, inklusive klasser, mästarklasser och möten. Du bör räkna med att lägga lika mycket tid på projektarbete, föreningsaktiviteter och personlig utveckling. Majors På Ferrieres tror vi att framgång börjar med ett intensivt akademiskt program som omfattar en blandning av teoretiska kurser, tillämpade projekt, praktiskt arbete och övningar för personlig utveckling. Upptäck vår nya MSc major! Lyxvarumärke och e-handel på franska Lyxaffärer har alltid varit föremål för olika tolkningar. Influerad av geopolitik och på senare tid e-revolutionen, behöver lyxföretag kontinuerligt anpassa sina strategier. Nya generationer och deras motiverande drivkrafter leder varumärken att implementera störande förändringar. Följaktligen är utvecklingen av viktiga sociala färdigheter såväl som med branschexpertis avgörande för att leda framtiden för lyxvarumärken. Därför möjliggör denna läroplan eleverna att utveckla pragmatiskt och kreativt tänkande tillsammans med en entreprenörsanda och internationell vision. Studenter som framgångsrikt slutför denna läroplan behärskar tillämpningen av lyxstrategier och taktik, upprättar en komplett och relevant affärs-, marknadsförings- och kommunikationsplaner med hjälp av digitala verktyg, vilket underlättar skiftet från produktbaserade affärsmodeller till upplevelsemarknadsföring. Möjlighet till dubbelexamen med GEM Grenoble Ecole Management & Ecole 89 Dessa koncentrationer underlättas på franska med kursmaterial på engelska. Avhandlingen kan skrivas på franska. Lyxig gästfrihet och innovation Läroplanen Luxury Hospitality & Innovation är en ämnesövergripande inriktning där studenterna deltar aktivt i projektarbeten gällande strategi, marknadsföring, kommunikation och affärsverksamhet. Detta alternativ täcker stora aspekter av lyxhotellbranschen, inklusive lyxföretagande och innovation och säkerställer att en kreativ kundupplevelse (globaliserad, lokal, personlig) implementeras. Utexaminerade från Luxury Hospitality kan avancera mot karriärer inom internationell gästfrihet och i den servicefokuserade lyxsektorn. Möjlighet till dubbelexamen med Skema Business School & GEM Grenoble Ecole de Management. Matservice och eventdesign Food Services management har visat sig vara väsentligt i affärsverksamheten och på senare år har många yrken kopplade till event management vuxit fram i ett kultur-, affärs-, fritids- eller sportsammanhang. Det här alternativet introducerar eleverna för strategisk utveckling, vilket gör det möjligt för dem att säkra en position på chefsnivå i hotell, restauranger, evenemangs- och cateringföretag eller utvecklas mot företagspositioner och entreprenörskapskarriärer. Dessutom förbereder de ämnesövergripande modulerna eleverna för att bli skickliga proffs redan från dagen för examen. Möjlighet till dubbelexamen med GEM Grenoble Ecole de Management. Vinmarknadsföring och distribution The Wine Business är ett område för passionerade individer som vill kombinera yrke och yrke. Som alla Ferrières specialiseringar är denna väg mycket praktisk samtidigt som studenterna är utrustade med allmän affärskompetens och projektpraxis. Fokus ligger på produktutveckling, distribution, merchandising, förhandling och vinologi. De potentiella karriärerna är många, för att bara nämna några: inköp, marknadsföring, kommunikation, export eller produktchef. Möjlighet till dubbelexamen med GEM Grenoble Ecole de Management Intäkter & distribution Intäktschefen inom besökssektorn är involverad i varje enskild milstolpe på kundresan, både online och offline. Därför bör intäktsförvaltaren uppnå nivåer av kompetens inom allmän ledning, marknadsföring, distribution, ekonomi och dataanalys (Big Data). Förutom att dra nytta av de tvärvetenskapliga kursenheterna, lär sig studenterna av affärsspel i klassen och får en god grund i avancerad datahantering, digital marknadsföring, distribution, prissättning och prestandaoptimering. Möjlighet till dubbelexamen med GEM Grenoble Ecole de Management Hospitality Talent Development Humankapitalet är en av de mest värdefulla tillgångarna en gästfrihetsinstitution kan lägga fram. I detta avseende fokuserar vägen "Gästfrihetsbegåvning" på att berika medarbetarens resa. Studenten tillägnar sig ledningsförmåga samt avancerade färdigheter i rekrytering, utbildning och resultatledning. Den framtida kandidaten kommer att kunna planera processerna för integration, implikation, erkännande och talangutveckling för varje anställd. Hospitality Talent-examinanden kan vara involverad i utvecklingen och förvaltningen av arbetsgivarens varumärke samt dess rekryteringsstrategier. Studenten blir affärspartner eller medlem av institutionens verkställande utskott. Möjlighet till dubbelexamen med GEM Grenoble Ecole de Management Hospitality Digital Strategy på franska Det här alternativet är för individer som dras till innovativ kommunikationsteknik och attraheras av den digitala revolutionens utmaningar. Detta ämnesområde är tvärvetenskapligt och fokuserar på digital marknadsföring, digital information och system (IT). Det omfattar också tillämpat projektarbete genom vilket studenter får teknisk kunskap i att utforma strategier som är tillämpliga på hotell- och restaurangbranschen. Kurserna täcker den utmanande mellanvägen mellan företag och IT och förbereder framtida akademiker för chefspositioner i en produktionsenhet samt karriärer inom konsultverksamhet eller ett företagskontor. Dubbelexamen levereras med Grenoble School of Management, eller 89 École Supérieure du Numérique. Tillträde Fortsätt med foto Personligt uttalande Utskrifter från kandidat- eller högskoleexamen (180 hp) Akademiska eller professionella referenser Gymnasiebetyg Engelsk certifiering (IELTS, Cambridge, TOEFEL) En enkät kommer att skickas som en del av ditt antagningsförfarande. -
MSc
Heltid
18 - 24 månader
Engelska, Franska
Jan 2023
03 Jul 2022
Campusstudier
 
Culinary Arts Academy Switzerland
Port-Valais, Schweiz

Inriktad på karriärbytare, mat- och dryckesentreprenörer och kulinariska entusiaster, skaffa relevanta ledaregenskaper, utveckla dina egna matkoncept, skapa receptböcker och u ... +

Inriktad på karriärbytare, mat- och dryckesentreprenörer och kulinariska entusiaster, skaffa relevanta ledaregenskaper, utveckla dina egna matkoncept, skapa receptböcker och utveckla en affärsplan. Program Höjdpunkter Skaffa dig de färdigheter du behöver för att starta ditt eget kulinariska företag. Idealisk för karriärbytare som är redo att utforska matkonstens värld och vill skaffa de färdigheter som behövs för att starta en kulinarisk verksamhet; Få tillgång till den revolutionerande världen av Food & Beverage och få insiderkunskap om de senaste innovationerna; Bygg upp relevanta och överförbara ledaregenskaper som kommer att stärka din nya karriär; Få mjuka färdigheter som; kreativt tänkande, tvärkulturella kompetenser, samarbete och emotionell intelligens. Utexaminerad med: Master of International Business in Culinary Business Management från Culinary Arts Academy Switzerland Master of Arts in Culinary Business Management från University of Derby, Storbritannien -
MA
Heltid
Engelska
Campusstudier
 
Scuola Politecnica di Design SPD
Milan, Italien

Masterexamen i livsmedelsdesign syftar till att göra det möjligt för studenter att bli yrkesverksamma inom livsmedelsindustrin och inom alla relaterade sektorer och att kombin ... +

Masterexamen i livsmedelsdesign syftar till att göra det möjligt för studenter att bli yrkesverksamma inom livsmedelsindustrin och inom alla relaterade sektorer och att kombinera marknadsförings- och kommunikationsfärdigheter med känslighet och med förmågan att hantera designprojektmetoder. -
Magisterexamen
Heltid
12 månader
Engelska
09 Nov 2022
Campusstudier
 
Euroinnova International Online Education
Atarfe, Spanien

Tack vare denna onlinemästare i professionell kock och kock, med officiell universitetsutbildning, kommer den att lära dig tekniker och kunskaper inom det kulinariska området ... +

Tack vare denna onlinemästare i professionell kock och kock, med officiell universitetsutbildning, kommer den att lära dig tekniker och kunskaper inom det kulinariska området och bli expert på området. När du väl är specialiserad kommer du att kunna bli en mästerkock genom att vara en högkvalificerad kock som leder sitt eget köksteam. Alla stora restauranger har en mästerkock som ansvarar för att välja teman och förbereda menyer samt utvärdera och hantera beredningen och processen i köket. -
Magisterexamen
Heltid
Deltid
800 timmar
Spansk
Internet
 
Universidad Internacional de Andalucía UNIA
Huelva, Spanien

Master i livsmedelsarv skulle vara den första att erbjuda denna examen i Spanien. Med tanke på den sociala efterfrågan på specialister inom mat (bortom gastronomi) föreslår vi ... +

Master i livsmedelsarv skulle vara den första att erbjuda denna examen i Spanien. Med tanke på den sociala efterfrågan på specialister inom mat (bortom gastronomi) föreslår vi en examen som erbjuder teoretisk och praktisk kunskap för att gå med i de nya jobbnischerna relaterade till detta kunskapsområde. -
Magisterexamen
Heltid
Spansk
Internet
 
Italian Culinary Institute for Foreigners - ICIF
Turin, Italien

II-nivå masterkurs i italiensk mat och vinologi, som varar 180 dagar, anges i två delar: den första, med en 55-dagars längd, av teoretisk-praktiska lektioner vid ICIF huvudkon ... +

II-nivå masterkurs i italiensk mat och vinologi, som varar 180 dagar, anges i två delar: den första, med en 55-dagars längd, av teoretisk-praktiska lektioner vid ICIF huvudkontor, kompletterad med pedagogiska fältresor; den andra består i en 120-dagars praktikplats (valfritt, ingår inte i prenumerationskostnaden) på restauranger som skolan har valt. -
Magisterexamen
Heltid
6 månader
Engelska, Italienska
Campusstudier
 
Mondragon Unibertsitatea
San Sebastián, Spanien

En officiell universitetsmastarexamen för att utveckla din professionella framtid inom området forskning och innovation av nya livsmedelsprodukter, såväl som inom undervisning ... +

En officiell universitetsmastarexamen för att utveckla din professionella framtid inom området forskning och innovation av nya livsmedelsprodukter, såväl som inom undervisning och doktorsexamen. -
Magisterexamen
Heltid
2 år
Spansk, Engelska
Sep 2022
08 Jul 2022
Campusstudier
 
Barcelona Culinary Hub
Barcelona, Spanien +1 Mer

Huvudsyftet med mästaren är att utbilda yrkesverksamma i kommunikationsförmåga och tekniker som kan skapa, utforma och implementera kommunikationsstrategier för gastronomiska ... +

Huvudsyftet med mästaren är att utbilda yrkesverksamma i kommunikationsförmåga och tekniker som kan skapa, utforma och implementera kommunikationsstrategier för gastronomiska projekt, samt att överföra värden och kultur i kulinariska företag: från restauranger till reklamkulturcentra. -
Magisterexamen
Heltid
9 månader
Spansk
Okt 2022
31 Okt 2022
Internet
 
Wine Scholar Guild
Washington, Amerikas förenta stater

STUDIER UNDER SANT ALSACE-VINEXPERTER OCH MASTERFUL INSTRUCTORS ... Thierry Meyer Gå in i Alsace med insikten från Alsacexpert och bosatt, Thierry Meyer, ledande instruktör. L ... +

STUDIER UNDER SANT ALSACE-VINEXPERTER OCH MASTERFUL INSTRUCTORS ... Thierry Meyer Gå in i Alsace med insikten från Alsacexpert och bosatt, Thierry Meyer, ledande instruktör. Lär dig av en prestigefull panel av gästinstruktörer inklusive: Olivier Humbrecht, vinmästare, ägare och chef för Domaine Zind-Humbrecht Etienne Hugel (DEC), tidigare ägare och chef för Hugel & Fils Thierry Fritsch, utbildningschef för Alsace Wine Council ( CIVA) David Schildknecht, tidigare kritiker vid Wine Advocate för vinerna från Alsace, Bourgogne, Loire Valley, Languedoc-Roussillon, Champagne, Tyskland, Österrike, Östeuropa, Amerikas östra och mellanvästra vingårdar, Nya Zeeland och Sydafrika. Sue Style, bosatt i Alsace, mat- och vinblogger och instruktör Andrew Jefford, vinförfattare, författare till "The New France" -
Magisterexamen
Engelska
Campusstudier
 
Congusto Gourmet Institute
Milan, Italien

Vår kulinariska skola för internationella studenter, utvecklad av kända professionella kockar för att tillgodose branschens behov, är utformad för att leverera utbildning på h ... +

Vår kulinariska skola för internationella studenter, utvecklad av kända professionella kockar för att tillgodose branschens behov, är utformad för att leverera utbildning på högsta nivå till unga människor som vill förbättra sina kunskaper i italiensk matlagning. Det intensiva programmet för vår magisterexamen har ett starkt praktiskt tillvägagångssätt och teoretiska föreställningar implementeras alltid genom vardaglig praxis. -
Magisterexamen
Italienska
Campusstudier
 
University Of Gastronomic Sciences
Pollentia, Italien

Studera gastronomi och kulinarisk konst och lär dig att utforma hållbara matsystem. Upptäck olika matkulturer med våra internationella utbildningsresor Utöka ditt kontaktnätve ... +

Studera gastronomi och kulinarisk konst och lär dig att utforma hållbara matsystem. Upptäck olika matkulturer med våra internationella utbildningsresor Utöka ditt kontaktnätverk inom livsmedelssektorn. Upplev första hand det djupa förhållandet mellan de olika gastronomiska kulturerna och deras territorium, utveckla en kritisk förståelse för ett livsmedelssystem genom att analysera de besökta områdena och deras huvudpersoner: från små lokala producenter till stora industriella verkligheter. Och under denna pandemi kommer vi alltid att leta efter nya lösningar för att fortsätta resa praktiskt taget runt om i världen och involvera alla våra sinnen. -
Magisterexamen
Italienska
Campusstudier
 
École de Condé
Lyon, Frankrike

Den internationella Master i mat & laga design, fullt undervisas på engelska, erbjuder en hög nivå av utbildning på området för kulinariska och koka design.

Den internationella Master i mat & laga design, fullt undervisas på engelska, erbjuder en hög nivå av utbildning på området för kulinariska och koka design. -
Magisterexamen
Heltid
Engelska, Franska
Campusstudier