MASTERSTUDIES

Se masterprogram i Molekylärbiologi i Portugal 2021

Master-nivå studier innebär fördjupning inom ett forskningsområde eller ett område med yrkesutövningen. Tjänar en magisterexamen visar en högre grad av behärskning av ämnet. Tjänar en magisterexamen kan ta allt från ett år till tre eller fyra år. Innan du kan uppgradera, du vanligtvis måste skriva och försvara en avhandling, ett långt papper som är kulmen på din specialiserad forskning.

Kunskaper i molekylära vetenskaper och dess tillhörande forskning kan ge nyckeln för behandling av kroniska och inflammatoriska sjukdomar. Detta inkluderar sjukdomar som astma, diabetes, KOL, Alzheimers sjukdom, cancer och hjärt-kärlsjukdomar.

Portugal är ett av de varmaste europeiska länder. Högskoleutbildningar är mycket prisvärd. I själva verket Portugal har en av de lägsta levnadskostnader för studenter. Njut av de fantastiska stränderna i Algarve eller de gamla historiens vingslag i huvudstaden Lissabon.

De mest populära masterprogrammen i Molekylärbiologi i Portugal 2021

2 Resultat i Molekylärbiologi, Portugal Filter

Master i molekylär och mikrobiell biologi

University of Algarve
Magisterexamen
<
Heltid
<
2 år
Portuguese (Portugal)
Engelska
Campusstudier

Om du söker efter en djup förståelse av mikrobiella och andra biologiska system, kör från en molekylär och cellulär organisation för enskilda eller samhället för att tillämpa ...

Läs mer

Magisterexamen i komparativ och teknologisk molekylär genetik

Universidade de Trás-os-Montes e Alto Douro
Magisterexamen
<
Heltid
<
2 år
Portuguese (Portugal)
Campusstudier

Med denna andra cykelkurs i Comparative and Technological Molecular Genetics, avser vi att överföra väsentlig kunskap relaterad till senaste framsteg inom området för jämförel ...

Läs mer