MASTERSTUDIES

Se masterprogram i Molekylärbiologi i Santa Cruz de Tenerife i Spanien 2021

En magisterexamen är en akademisk examen för personer som framgångsrikt beteckna en högre nivå av expertis. Det finns två huvudtyper av Masters - undervisade och forskning.

Kunskaper i molekylära vetenskaper och dess tillhörande forskning kan ge nyckeln för behandling av kroniska och inflammatoriska sjukdomar. Detta inkluderar sjukdomar som astma, diabetes, KOL, Alzheimers sjukdom, cancer och hjärt-kärlsjukdomar.

Spanien, officiellt Konungariket Spanien, är en suverän stat och en medlemsstat i Europeiska unionen. Det ligger på den iberiska halvön i sydvästra Europa. Spanska universitet reglera tillträdet till sina egna grader och de rätta akademiska avgifter. De kan också erbjuda inofficiella påbyggnadsexamina. Huvudstaden Madrid har troligen det största antalet barer per capita i någon europeisk stad och ett mycket aktivt nattliv.

Be om information Masterexamina i Molekylärbiologi i Santa Cruz de Tenerife i Spanien 2021

1 Resultat i Molekylärbiologi, Santa Cruz de Tenerife Filter

University Masters i molekylär nanovetenskap och nanoteknologi

Universidad de La Laguna
Magisterexamen
<
Heltid
Engelska
Campusstudier

Detta är en magisterexamen som syftar till att utbilda studenter inom nanovetenskap och nanoteknologi så att de kan utveckla en karriär inom detta område, eller starta en fors ...

Läs mer