$close

Filter

Visa resultat

Se masterprogram i Musikutbildning i Toulouse i Frankrike 2022

En masterexamen är den första högre examen man kan ta efter att man tagit en kandidatexamen. Att ta en masterexamen tar vanligtvis två år när man studerar på heltid, vilket i det amerikanska systemet motsvarar 36 till 54 studiepoäng.   Primärt fokuserat på att utveckla den kunskap och färdigheter som är nödvändiga för att enskilda kan vara kompetenta musikutbildare, kan musikut… Läs mer

En masterexamen är den första högre examen man kan ta efter att man tagit en kandidatexamen. Att ta en masterexamen tar vanligtvis två år när man studerar på heltid, vilket i det amerikanska systemet motsvarar 36 till 54 studiepoäng.  

Primärt fokuserat på att utveckla den kunskap och färdigheter som är nödvändiga för att enskilda kan vara kompetenta musikutbildare, kan musikutbildning vara ett bra sätt för lärare att anpassa sina färdigheter. Detta kan innehålla begrepp som musikteori, komposition, prestanda och historia.

Frankrike är för närvarande bland de 20 bästa länderna i termer av ekonomin på grund av deras utmärkta resultatorienterad högre utbildning inlärning. De flesta av kurserna vid universitet erbjuds i det franska språket. Frankrike har 60 offentliga och 100 privata högskolor.

Toulouse ligger längs stranden av floden Garonne i Haute-Garonne avdelningen, sydvästra Frankrike. Det är centrum för den europeiska flygindustrin. Med den 3: e största studenter i landet, är Toulouse hem till universitetet i Toulouse och flera andra institutioner för högre lärande.

Be om information Masterexamina i Musikutbildning i Toulouse i Frankrike 2022

Läs mindre
Läs mer om att studera i Frankrike
$format_list_bulleted Filter
Sortera efter:
Rekommenderade Senaste Titel
University Toulouse - Jean Jaurès
Toulouse, Frankrike

Denna utbildning gör det möjligt för eleverna att förbereda sig både för CAPES-tävlingstesterna för musikutbildning och körsång och läraryrket.

Denna utbildning gör det möjligt för eleverna att förbereda sig både för CAPES-tävlingstesterna för musikutbildning och körsång och läraryrket. -
Magisterexamen
Heltid
Franska
Campusstudier