close

Filter

Visa resultat

Se alla masterprogram i Nationella juridikstudier i Belgien på deltid 2020/2021

En masterexamen är den första högre examen man kan ta efter att man tagit en kandidatexamen. Att ta en masterexamen tar vanligtvis två år när man studerar på heltid, vilket i det amerikanska systemet motsvarar 36 till 54 studiepoäng.  Belgien erbjuder en marknadsorienterad högre nivå utbildning som bygger på kompetens och innovation. Landets 's högskolor erbjuder en interakti… Läs mer

En masterexamen är den första högre examen man kan ta efter att man tagit en kandidatexamen. Att ta en masterexamen tar vanligtvis två år när man studerar på heltid, vilket i det amerikanska systemet motsvarar 36 till 54 studiepoäng.  

Belgien erbjuder en marknadsorienterad högre nivå utbildning som bygger på kompetens och innovation. Landets 's högskolor erbjuder en interaktiv samtidigt forskningsinriktat högskoleutbildning innan han började på arbetsmarknaden.

Börja idag Bästa masterprogrammen i Nationella juridikstudier i Belgien på deltid 2020/2021

Läs mindre
Relaterade studiefält
arrow_drop_up arrow_drop_down
format_list_bulleted Filter
The Institute for European Studies
bryssel , Belgien

IEE-ULB organiserar en Executive Master, ett anpassat träningsprogram på engelska. Upptäck vår Executive Master i Europeiska unionens studier.

IEE-ULB organiserar en Executive Master, ett anpassat träningsprogram på engelska. Upptäck vår Executive Master i Europeiska unionens studier. -
Magisterexamen
Heltid
Deltid
Engelska
Campusstudier
 

TIPS! Om du representerar en skola och vill lägga till ditt program på vår lista kan du kontakta oss här

Relaterade studiefält