MASTERSTUDIES

Se masterprogram i Naturvetenskap i london i Storbritannien 2021

För att framgångsrikt uppnå en Masters examen, måste du skaffa ett antal krediter genom att skicka enskilda moduler. Mest lärde Masters kommer att ha ett antal centrala moduler som du måste ta och klara för att erhålla examen. Bedömningen av forsknings Masters är nästan alltid helt av en enda avhandling modul eller projekt.

Naturvetenskapliga studier handlar om hur den vetenskapliga metoden kan användas för att studera naturen och universum. Det finns många möjligheter till fördjupning inom ett visst ämne, såsom geovetenskap, fysik eller kemi.

UK, Storbritannien är mer än 300 år gammal och består av fyra konstituerande länder: England, Skottland, Wales och Nordirland. Storbritannien har varit ett centrum för lärande för de senaste 1000 åren och har många gamla och framstående universitet. Utländska studenter utgör en betydande andel av studenterna vid brittiska universitet.

London är huvudstad i Storbritannien, den folkrikaste regionen och där kungliga familjeliv. Det har den största koncentrationen av högre utbildning i Europa med 412 tusen studenter vid 43 universitet.

Be om information Masterexamina i Naturvetenskap i london i Storbritannien 2021

4 Resultat i Naturvetenskap, london Filter

MSc genetik och multiomics i medicin

UCL
MSc
Sep 2021
<
Heltid
Engelska
Campusstudier

Undervisad av världsledande akademiker inom genomforskning, kombinerar denna innovativa MSc vår kliniska och vetenskapliga expertis för att utbilda studenter att förstå och to ...

Läs mer

MSc i beräkningskognitiv neurovetenskap

Goldsmiths, University of London
MSc
Sep 2021
<
Heltid
<
Deltid
Engelska
Campusstudier

Att förstå förhållandet mellan hjärna, kognition och beteende är en av de största utmaningarna som den vetenskapliga gemenskapen för närvarande arbetar med. Beräkningskognitiv ...

Läs mer

Civilingenjör i petroleum geovetenskap

Imperial College London
MSc
<
Heltid
Engelska
Campusstudier

Denna kurs omfattar ett brett utbud av jordvetenskapliga ämnen och deras tillämpning på hela spektrumet av kolväteutforskning och produktion.

Läs mer

Grad i biologi

Across the Pond
Magisterexamen
<
Heltid
Engelska
Campusstudier

Biologi är studiet av alla levande ting, från små mikroorganismer till växter och djur. Kursen fokuserar till stor del på utvecklingen och ekologi och diskuterar hur arter är ...

Läs mer