MASTERSTUDIES

Hitta masterprogram i Offentlig politik på deltid i Medford, Amerikas förenta stater 2020/2021

En magisterexamen är en akademisk examen för personer som framgångsrikt beteckna en högre nivå av expertis. Det finns två huvudtyper av Masters - undervisade och forskning.

Befälhavaren i offentlig politik kommer att tillåta elever att förstå och lösa problem för regeringar, ideella organisationer och företag. Den grad kommer att förse dem med analytiska verktyg som krävs för att konkurrera på den konkurrensutsatta arbetsmarknaden i dag.

Förenta staterna är ett stort land i Nordamerika, ofta kallad "USA ", den "amerikanska ", den "United States ", "America ", eller helt enkelt "det States ". Amerikanska högskolor finansieras av "undervisning " belasta studenten, som ofta är ganska dyra, mycket ofta når in i tiotusentals dollar per år.

Medford är en residensstad i Jackson County och uppkallad efter en civilingenjör David Loring, s hemstad Medford. Under 2013 fakulteterna för högre utbildning har ökat mångfaldigt jämfört med senaste decennierna. Alba Park Bear Creek Park, en Claire Hanley arboretum, Medford Carnegie bibliotek, Roxy Ann topp och Prescott Park är arbetet besöker platser i staden.

Be om information Masterexamina i Offentlig politik på deltid i Medford i USA 2020/2021

3 Resultat i Offentlig politik, Medford Filter

MSc i cybersecurity och offentlig politik

Tufts University - School of Engineering
MSc
Aug 2021
<
Heltid
<
Deltid
15 Jan 2021
Engelska
Campusstudier

Integrera teknik och politik vid Tufts och fokusera på internationella frågor och svar inom en mängd olika djupgående fokusområden för cybersäkerhet, allt från utveckling till ...

Läs mer

Master of Public Policy

Tufts University - Graduate School of Arts and Sciences
Magisterexamen
<
Heltid
<
Deltid
Engelska
Campusstudier

Master of Public Policy är utformad för individer med minst sju års betydande relevant yrkeserfarenhet som är intresserade av att utöka sin kunskap om allmän ordning inom stad ...

Läs mer

Civilingenjör i miljöpolitik och planering

Tufts University - Graduate School of Arts and Sciences
MSc
<
Heltid
<
2 år
Engelska
Campusstudier

MS i miljöpolitik och planering förbereder studenterna för karriär inom politik, vetenskap och forskning inom miljöområdet.

Läs mer