$close

Filter

Visa resultat

Se masterprogram i Pedagogik i Majorstuen i Norge 2022

En masterexamen är ett bevis på slutförda studier på hög nivå där man som student både utökar sin kunskap inom ett visst område och främjar sin framtida karriär. De flesta masterexamina utfärdas av statliga eller privata universitet.Vissa kan välja att utbilda sig själva, även om utbildning oftast genomförs under ledning av en lärare eller instruktör. Högre utbildning sker ofta… Läs mer

En masterexamen är ett bevis på slutförda studier på hög nivå där man som student både utökar sin kunskap inom ett visst område och främjar sin framtida karriär. De flesta masterexamina utfärdas av statliga eller privata universitet.

Vissa kan välja att utbilda sig själva, även om utbildning oftast genomförs under ledning av en lärare eller instruktör. Högre utbildning sker ofta i regi av en professor. Utbildning kan man få i en mängd olika situationer, både informella och formella.  

Norge, officiellt Konungariket Norge, är en nordisk enhetsstat konstitutionell monarki vars territorium omfattar den västra delen av den skandinaviska halvön, Jan Mayen, den arktiska ögruppen Svalbard och subantarctic Bouvet Island. Högre utbildning i Norge erbjuds av en rad sju universitet.

Be om information Masterexamina i Pedagogik i Majorstuen i Norge 2022

Läs mindre
Läs mer om att studera i Norge
$format_list_bulleted Filter
Sortera efter:
Rekommenderade Senaste Titel
Oslo Metropolitan University
Majorstuen, Norge

Denna magisterexamen ger dig de kvalifikationer som behövs för internationellt arbete inom de breda områdena utbildning, utveckling och hållbarhet.

Denna magisterexamen ger dig de kvalifikationer som behövs för internationellt arbete inom de breda områdena utbildning, utveckling och hållbarhet. -
Magisterexamen
Engelska
Campusstudier