Keystone logo

1 Deltid Master Program i Professionell matlagning 2024

Filter

Filter

  • Master
  • Masterexamen (MSc)
  • Masterexamen (MA)
  • Livsmedelsvetenskap
  • Professionell matlagning
  • Deltid
Studiefält
  • Livsmedelsvetenskap (1)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

    Popular degree type

    Popular study format

    Popular education type

    Popular locations

    Deltid Master Program i Professionell matlagning

    Ett professionellt matlagningsprogram hjälper eleverna att få de färdigheter som krävs för framgång som professionell kock, cateringfirma, sous-kock eller grillkock i stora exklusiva restauranger och små kaféer. Studenter lär sig också om matlagning, hälso- och säkerhetskoder och hur man planerar menyer.

    En masterexamen utfärdas när studenten har slutfört ett studieprogram på masternivå. För att ta en masterexamen måste man vanligtvis ta 12 till 18 kurser på högskolenivå, samt skriva en uppsats.

    Deltidsinlärning gör att man kan få en examen eller examen även om man inte kan gå i skolan på heltid. Man kan lära sig i sin egen takt, successivt samla poäng som räknas till en slutlig examen.