close

Filter

Visa resultat

Se alla masterprogram i Redovisning och finans på distans i Afrika 2021

En masterexamen är ett bevis på slutförda studier på hög nivå där man som student både utökar sin kunskap inom ett visst område och främjar sin framtida karriär. De flesta masterexamina utfärdas av statliga eller privata universitet.För studenter som har intresse för ekonomi och som vill arbeta med siffror kan redovisning och finans vara ett perfekt val. Exempel på vanliga ämnen m… Läs mer

En masterexamen är ett bevis på slutförda studier på hög nivå där man som student både utökar sin kunskap inom ett visst område och främjar sin framtida karriär. De flesta masterexamina utfärdas av statliga eller privata universitet.

För studenter som har intresse för ekonomi och som vill arbeta med siffror kan redovisning och finans vara ett perfekt val. Exempel på vanliga ämnen man studerar är riskhantering, förvaltning av kapital, tolkning av ekonomiska data, investeringsstrategier, likviditetsfrågor och juridiska och regulatoriska frågor.

Medan distanskurser har förfallodatum som måste uppfyllas, det är en fantastisk affär för efterlevnad så att när du kan utföra uppdrag när du studerar på distans. Med online-alternativet, kan du avsluta diskussionsgrupp som krävs för att återgå till arbetet och sedan gå efter jobbet om det behövs. Distanskurser kan tas på den ort som du har tillgång till Internet. Du kan även fylla i klasser från Internet loungen i alla hotell runt om i världen om du behöver en semester.

Även om du väljer Östafrikas mytologiska, förtrollande Tanzania, Senegal, land Teranga eller Sydafrika, med sina breda möjligheter att dra i och servera, forskning i Afrika kommer att vara överväldigande.

Börja idag Bästa masterprogrammen i Redovisning och finans på distans i Afrika 2021

Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
format_list_bulleted Filter
Mulungushi - ECAMPUS
Central Province, Zambia

Fortsätt din karriär med online Masters of Business Leadership in Finance and Accounting på Mulungushi Ecampus.

Fortsätt din karriär med online Masters of Business Leadership in Finance and Accounting på Mulungushi Ecampus. -
Magisterexamen
Heltid
18 månader
Engelska
Sep 2021
Internet
 

TIPS! Om du representerar en skola och vill lägga till ditt program på vår lista kan du kontakta oss här