Keystone logo

1 Master Program i Restaurangledning i Afrika för 2024

Filter

Filter

  • Master
  • Masterexamen (MSc)
  • Masterexamen (MA)
  • Livsmedelsvetenskap
  • Mat och dryck-verksamheter
  • Restaurangledning
Studiefält
  • Livsmedelsvetenskap (1)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Popular degree type

Popular study format

Popular education type

Popular locations

Master Program i Restaurangledning

Restauranghanteringsprogram kan ge studenterna en bred kunskap om administrativa uppgifter, organisatoriska färdigheter och protokoll. Restaurangförvaltare lär sig att tillgodose kundernas behov och kan ta hand om att anställa och träna nya arbetare. Cheferna är ofta ansvariga för lönerna för anställda.

Många program i Afrika sker i en mycket ovanlig kulturell och fysisk miljö än de flesta elever känner till i den gamla goda tiden. Kom veta för att anpassa sig till denna levnadsvillkor är en del av roliga och utmaningen att leva där. Utmaningen är intellektuella, emotionella och fysiska.

En masterexamen utfärdas när studenten har slutfört ett studieprogram på masternivå. För att ta en masterexamen måste man vanligtvis ta 12 till 18 kurser på högskolenivå, samt skriva en uppsats.