$close

Filter

Visa resultat

De mest populära masterprogrammen i Stavropol Krai Ryssland 2022/2023

En magisterexamen ger dig möjlighet att antingen ytterligare din förståelse för en viss fråga eller ta av på ett helt annat sätt att använda färdigheter du har fått från din tidigare grundexamen. Tjänar en avancerad examen såsom en Master erbjuder möjlighet att öka din kompetens och eventuellt förbättra din anställning chanser samtidigt. Masterprogram kan erbjudas online eller de… Läs mer

En magisterexamen ger dig möjlighet att antingen ytterligare din förståelse för en viss fråga eller ta av på ett helt annat sätt att använda färdigheter du har fått från din tidigare grundexamen.

Tjänar en avancerad examen såsom en Master erbjuder möjlighet att öka din kompetens och eventuellt förbättra din anställning chanser samtidigt. Masterprogram kan erbjudas online eller deltid, så att eleverna kan fullfölja sin utbildning på ett sätt som är bekvämt för dem.

Russia (Russian: Россия) är den överlägset största landet i världen, som täcker mer än en åttondel av jordens 's bebott landområde. Den tidigare statliga kommittén för högre utbildning i Ryssland finansierat 240 universitet, akademier och institut, vilket gör Ryssland till en fast land att studera i.

Läs mindre
Läs mer om att studera i Ryssland
$format_list_bulleted Filter
Sortera efter:
Rekommenderade Senaste Titel
University of Campania "Luigi Vanvitelli"
Pyatigorsk, Ryssland +1 Mer

Kursen ger studenterna möjlighet att få en dubbel examen, det vill säga en dubbel magisterexamen i modern filologi och lingvistik.

Kursen ger studenterna möjlighet att få en dubbel examen, det vill säga en dubbel magisterexamen i modern filologi och lingvistik. -
Magisterexamen
Heltid
2 år
Engelska
Okt 2022
Campusstudier