$close

Filter

Visa resultat

Se masterprogram i Specialundervisning i Piscataway Township i USA 2022

En masterexamen utfärdas när studenten har slutfört ett studieprogram på masternivå. För att ta en masterexamen måste man vanligtvis ta 12 till 18 kurser på högskolenivå, samt skriva en uppsats.En Master i specialpedagogik hjälper eleverna att utveckla en förståelse för de invecklade specialundervisning. Detta är en alltmer respekteras och värderas studieområde, med en ökad efter… Läs mer

En masterexamen utfärdas när studenten har slutfört ett studieprogram på masternivå. För att ta en masterexamen måste man vanligtvis ta 12 till 18 kurser på högskolenivå, samt skriva en uppsats.

En Master i specialpedagogik hjälper eleverna att utveckla en förståelse för de invecklade specialundervisning. Detta är en alltmer respekteras och värderas studieområde, med en ökad efterfrågan på kvalificerade lärare med kunskap om lärande och fysiska funktionshinder.

Förenta staterna är ett stort land i Nordamerika, ofta kallad "USA ", den "amerikanska ", den "United States ", "America ", eller helt enkelt "det States ". Amerikanska högskolor finansieras av "undervisning " belasta studenten, som ofta är ganska dyra, mycket ofta når in i tiotusentals dollar per år.

Piscataway är en stad i New Jersey, USA. Staden erbjuder olika förskott utbildnings-och forskningsanläggningar genom olika högskolor och universitet.

Be om information Masterexamina i Specialundervisning i Piscataway Township i USA 2022

Läs mindre
Läs mer om att studera i USA
$format_list_bulleted Filter
Sortera efter:
Rekommenderade Senaste Titel
Rutgers University - New Brunswick Graduate School of Applied and Professional Psychology
Piscataway Township, Amerikas förenta stater

Magisterprogrammet i specialundervisning med tillämpningen av tillämpad beteendeanalys (ABA) ger avancerad examenförberedelse.

Magisterprogrammet i specialundervisning med tillämpningen av tillämpad beteendeanalys (ABA) ger avancerad examenförberedelse. -
Magisterexamen
Campusstudier